Workshop Practic Hipnoză Spirituală

28
noiembrie

Luna noiembrie a fost una specială, am desfășurat primul nostru Workshopul Practic de Hipnoză Spirituală. A fost un weekend intens, de meditații, exerciții, metode moderne și tehnici străvechi de comunicare, vindecare și înălțare spirituală. Penultimul eveniment al acestui an a fost un real succes, peste 35 de oameni interesați de dezvoltarea sa personală și spirituală ne-au trecut pragul, iar comunitatea Asociației Române de Hipnoză se mărește pe parcurs.

Am vrut să încheiem anul calendaristic de evenimente pe 2018 cu ceva ce nu am mai predat niciodată. Trainerii noștri – Angela Nuțu (Psihoterapeut Trainer Coach) și Eugen Popa (Speaker & Trainer Internațional) și-au unit forțele și cunoștințele pentru a ne surpinde cu cele mai eficiente metode de  înălțare spirituală, conectare cu Sinele Superior și pentru a ne răspunde la cele mai profunde întrebări existențiale: Cine sunt Eu?, De ce sunt aici?, Care este scopul meu în viață?, Cum mă pot conecta cu sufletul meu?

Fie că vorbim de terapeuți, psihologi, traineri sau pur și simplu de oameni aflați pe drumul cunoașterii și dezvoltării personale, acest workshop poate fi o sursă importantă de cunoașetere și conștientizare de sine. Pentru că legătura noastră cu nivelurile superioare, fie că ne referim la ele ca la Divinitate, Sine Superior sau Univers începe și se termină în interiorul fiecăruia dintre noi. Suntem cu toții capabili să ne conectăm la o dimensiune mai înaltă a ființei noastre, să ne creștem nivelul de conștientizare și integrare. Suntem cu toții capabili să descoperim calea cea mai bună pentru noi înșine, să ne întoarcem spre interiorul nostru, să învățăm să ne iubim, să ne vindecăm și să ne înțelegem locul în acest minunat Univers, iar mai apoi să fim capabili să-i călăuzim și pe alții în această călătorie spirituală.

Prima zi de curs a debutat cu  partea teoretică a tuturor conceptelor în jurul cărora s-a concentrat întreg evenimentul – Hipnoza, Meditația și Spiritualitatea. Mergând pe teoria lui Markolf Niemz care spune că “Spiritualitatea este adevărul care vine din interior” Eugen Popa a continuat cu modalitățile de a utiliza tehnicile Samyama pentru dezvoltarea spirituală, alături de practicarea prin exerciții practice a comunicării cu Subșconștientul. Ulterior Angela Nuțu ne-a prezentat ce este Rugăciunea Inimii și care sunt efectele sale, arătându-ne practic tehnici de comunicare unu la unu.  A doua zi de curs a pus accent pe Revelarea Sinelui prin comunicarea cu Sinele Superior. Teoria predată în prima zi a fost asimilată mai ușor prin intermediul exercițiilor practice de respirație, meditație și concentrare. Finalul cursului a cuprins un exercițiu de reintegrare în deplinătatea ființei noastre.  Acest exercițiu poate fi privit ca o meditație de conectare cu noi înșine, o călătorie în timp, care ne aduce fix în fața Altarului Sufletului, iar la exterior aflându-se un templu, al propriei vieți, propriei existențe.

Cu alte cuvinte, cursanții noștrii au învățat: ce este Hipnoza și  Spiritualitatea, dar și de ce este foarte important să utilizăm tehnici hipnotice pe calea spirituală, utilizarea tehnici Samyama pentru dezvoltarea spirituală, modalități de comunicare cu Subșconștientul, Tehnici de lucru cu un partener, Tehnici Spirituale pentru Revelarea Sinelui, Comunicarea cu Sinele Superior, Tehnici de Respirație, Regresia Hipnotică (vieți anterioare), The Wholeness Process și Meditații ghidate.

 

Încheiem un an plin de evenimente de dezvoltare personală cu multe zâmbete, experiențe unice și informații utile, prieteni noi și vechi alături de care cu siguranță ne veți mai vedea. De abia așteptăm să vă prezentăm calendarul anului 2019 și să aflați cu ce subiecte și trainari internaționali vă așteptăm, plus un spectacol fabulos cum nu s-a mai văzut.

 

Dacă nu ai reușit să ajungi la Workshop Practic Hipnoză Spirituală, însă îți dorești să înveți tehnici inedite și eficiente de descoperire de sine și înălțare spirituală, te anunțăm că în curând vom lansa DVD-ul cu înregistrarea cursului.

DVD-ul poate fi precomandat acum la cel mai mic preț posibil, în perioada de presale. Îl găsești AICI.

 

Mai jos ai câteva imagini de la acest workshopul:

 

Câteva dintre testimonialele participanților la workshop-ul Hipnoză Spirituală:

  • Sunt fascinată de informațiile primite. Trainerii sunt minunați si foarte documentati. Voi încerca să lucrez cu mine și persoanele dragi pentru dezvoltarea capacităților de cunoaștere de sine. – Mariana
  • Mi-au plăcut toate tehnicile în special Tehnica Respirației, foarte simplă și eficientă. Iar trainerii au fost și sunt minunați.
  • Am avut parte de informatii practice, s-a observat dăruirea si pasiunea pentru cunoasterea minții umane.
  • Cel mai mult am rămas uimită de împletirea armonioasă dintre filosifia asiatică, spirituală și conceptele raționale, științifice – Regresia Hipnotică, Samyama și The Wholness.
  • Informații vaste și complexe, traineri  cu multă experiență și un nivel înalt de cunoștințe. Este un curs foarte frumos, compact, cu multă informație. – Raluca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *