Workshop Metaforele Mișcării cu Andrew Austin

Weekendul trecut l-am avut ca invitat pe Andrew T. Austin din Marea Britanie, unul dintre cei mai mari traineri internaționali de NLP. Acesta a ținut un seminar de trei zile numit Metaforele Mișcării, o nouă abordare de vindecare și atingere a obiectivelor personale cu o mare putere de transformare.

 

Metaforele Mișcării, creația lui Andrew, ne-a ajutat să ne descoperim propriile metafore, să le integrăm la nivel neurologic și ne-a oferit o abordare diferită de a depăși blocajele mentale și emoționale.

Am avut parte de oameni frumoși, o mare parte dintre ei fiind terapeuți, psihologi, traineri, iar o parte oameni aflați pe drumul cunoașterii și dezvoltării personale. Pentru noi este o bucurie foarte mare să putem de fiecare dată să oferim cursuri care sunt extrem de utile atât pentru dezvoltarea personală, cât și profesională. Energia lui Andrew ne-a oferit un vibe special pe toată perioada celor trei zile, iar cunoștințele sale și experiența de terapeut și trainer ne-au oferit posibilitatea de a participa la un curs inedit.

În prima zi, Andrew, ne-a introdus în lumea metaforelor cu exemple concrete din experiența sa, dar și cu o serie de demonstrații ce au adus un mare plus în viața participanților, prin modul complet nou în care au fost învățați să își analizeze propriile intepretări ale metaforelor. De asemenea, Andrew ne-a vorbit și despre structura unei ședințe de terapie folosind Metaforele Mișcării.

A doua zi nu a fost mai prejos ? Exercițiile practice despre valori și credințe, despre responsabilitate și vinovăție, familie și problemele din viața cotidiană, sunt doar câteva dintre subiectele abordare și testate de către participanți.

Sănătatea emoțională, lucru pe care cu toții ni-l dorim, a fost subiectul ultimei zile. Am dezbătut multe metafore, discuții și foarte multă analiză asupra vieții noastre și asupra lucrului cu pacientul în cabinet. A fost o zi cu adevărat intensă, în care fiecare participant s-a regăsit și și-a înțeles mai bine propriile dureri.

Suntem foarte fericiți acum când ne uităm peste testimonialele participanților și vedem încântarea și bucuria cu care au plecat după 3 zile intense petrecute împreună. Este un sentiment extrem de frumos și abia așteptăm să îl restrăim la următoarele evenimente pe care le pregătim cu mult drag și pasiune.

Le mulțumesc încă o dată tuturor participanților, atât celor din sală cât și  celor acre au fost online.

Dacă nu ai reușit să ajungi la Cursul Metaforelele Mișcării, însă îți dorești să înveți una dintre cele mai frumoase, inedite și eficiente tehnici, care poate fi cuprinsă în orice formă de terapie, te anunțăm că în curând vom lansa DVD-ul cu înregistrarea cursului.

DVD-ul poate fi comandat acum la cel mai mic preț posibil, în perioada de presale. Îl găsești AICI.

 

Mai jos ai câteva imagini de la acest workshopul Metaforele Mișcării:

Câteva dintre testimonialele participanților la workshop-ul Metaforele Mișcării:

  • Profunzimea la care ajungi când lucrezi după metodele lui And. Exercitiile au impactat profund multe din credintele limitative pe care le-am avut până acum. Pe mine m-a ajutat foarte mult în luarea unor decizii. (Cristina Opran)
  • Andrew este un trainer care explică foarte bine, care explică bine, clar și care instalează anumite comportamente. Umorul lui, felul în care detaliază aspecte ale experiențelor sale, exemplele date, fac în așa fel încât să pot înțelege și aplica conceptele predate.  (Alina Dascălu)
  • Am de gând să folosesc cele 7 poziții din relaționare în job-ul meu, în lucrul cu echipele de cursanți de la job, în particular în cursul pentru manageri. Și celelalte exerciții și concepte, în mod special, în relaționarea cu ceilalți, dar si cu mine. (Cumpănici Valentin)
  • Este surpriza plăcută a vieții mele. (Gălățeanu Carmen)

 

De ce să participi și tu la programele noastre?

Participarea la aceste cursuri este plină de satisfacții în cel puțin două moduri:
1) Rezolvi probleme personale și regăsești starea de armonie și echilibru interior
2) Înveți cum poți să ajuți oamenii, să se vindece și să fie fericiți

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *