Workshop Hipnoză de Scenă cu Richard Barker

Workshop Hipnoză de Scenă cu Richard Barker a fost mult așteptatul eveniment internațional organizat în această primăvară de Asociația Română de Hipnoză. Pentru prima dată în România, Richard Barker  a susținut un workshop plin de energie în stilul său caracteristic. Au fost 3 zile intense și pline de exerciții practice cu și despre secretele unui show de hipnoză de spectacol reușit.

Richard Barker este cel mai renumit hipnotist de scenă la ora actuală, la nivel mondial. A apărut în numeroase programe TV celebre din Statele Unite și este autor și speaker international. În cei peste 20 de ani de carieră în domeniul hipnozei de spectacol și al hipnozei de scenă, Richard a susținut spectacole în peste 20 de țări din întreaga lume. A fascinat mintea a peste 500.000 de spectatori din întreaga lume precum și a multor celebrități din lumea showbiz-ului international. Richard este și un foarte bun terapeut, ajutând oamenii să își atingă scopurile folosindu-se de cunoștințele sale în domeniul hipnozei, nu doar prin spectacol și distracție, ci și apelând la metode terapeutice și de dezvoltare personală. În weekendul 8-10 martie Richard Barker a fost în premieră în România pentru a ne arăta și fascina cu abilitățile sale de persuasiune în hipnoză.

“Ofer oamenilor o introducere convingătoare, fascinantă și antrenantă în lumea hipnozei. Iar asta îi face pe subiecții cu care lucrez să devină foarte curioși și interesați de puterea nemărginită a minții lor și a lucrurilor pe care le pot obține folosind-o.”Richard Barker. Aceasta poate fi o justificare a întregii sale cariere, dar și a succesului dobândit în cei 20 de ani de activitate. Ideea centrală a celor 3 zile de curs a fost educarea și exemplificarea în fața publicului a tehnicilor și atitudinilor care să îți aducă succesul în interacțiunile cu orice tip de public, indiferent că vorbim de hipnoză sau nu.

Pentru a înțelege lumea fascinantă a hipnozei de spectacol și a conceptului de hipnoză în toată complexitatea sa, este nevoie să înțelegem termenul atât din perspectiva istorică, religioasă, cât și științifică“Asemănaţi introducerea cu temelia unei case. Fără o fundație bună, indiferent cât de puternic este podeaua casei, rezistența clădirii va fi compromisă sever și va  putea fi distrusă cu uşurinţă.”Matt Sison. Cu alte cuvinte, la fel de importantă precum temelia cunoașterii în hipnoză este și o introducere temeinică a subiectului în procesul hipnotic pentru că hipnoza este și știință și artă. Iar pentru a putea realiza un spectacol de hipnoză este necesar să ai o atitudine și un mindset corect.

Cu siguranță în urma acestui workshop au fost înlăturate toate stereotipurile și ideile preconcepute despre hipnoză, dar mai ales s-a răspuns la întrebarea pe care mulți o adresează: hipnoza chiar funcționează? Nu numai că dă rezultate remarcabile, dar s-a dovedit că știința din spatele ei a fost folosită încă din perioada preistorică pentru a ajuta la vindecarea minții, a trupului și a sufletului. Ci atât mai mult poți reuși să obții succesul pe scenă.

Ca orice activitate de succes, Hipnoza de Spectacol are pași clari care trebuiesc realizați pentru a obține rezultatele dorite. Printre acestea se numără: pregătirea speaker-ului, dar și a publicului pentru show-ul care urmează (ce faci înainte și în timpul reprezentației), cum selectezi eficient voluntarii pentru demonstrațiile de hipnoză, cum realizezi Inducția și Transa Hipnotică, ce sugestii posthipnotice trebuie să oferi pentru a menține atenția publicului. Cel mai important aspect este evident practica și demonstrațiile, fără de care acest workshop nu putea avea loc.

Pentru a întregi tabloul experiențelor, Richard Barker ne-a prezentat și modalitățile prin care poți obține profitabilitatea din Hipnoza de Scenă. Insight-urile și experiențele personale dezvoltate de-a lungul cursului demonstrează că într-adevăr, hipnoza de spectacol este spectaculoasă și chiar foarte fructuoasă. Are scopul de a-i distra pe omeni, dar și de a destinde atmosfera. În același timp, poate fi o sursă excelentă de venit dacă știi cum să te prezinți, atât pe tine, cât și serviciile tale, dacă știi să comunici eficient și activ, dar mai ales dacă empatia și persuasiunea îți sunt prietene.

Cu acest workshop, tocmai am dat startul unui an plin de evenimente și premiere în țară. Hipnoza este un subiect pe cât de controversat, pe atât de căutat și folosit în diverse scopuri terapeutice, dar și de spectacol. Tocmai de aceea investim în educarea publicului și conștientizarea importanței dezvoltării personale și profesionale prin cursurile pe care le organizăm. Ne (re)vedem în aprilie la singurul Training Profesional de Hipnoză din România, susținut de Președintele Asociației Române de HipnozăEugen Popa.

Dacă nu ai reușit să ajungi la Workshop Hipnoză de Scenă cu Richard Barker, însă îți dorești să înveți tehnici inedite și eficiente de hipnoză de spectacol și vrei să îți îmbunătățești abilitățile personale, te anunțăm că în curând vom lansa DVD-ul cu înregistrarea cursului.

DVD-ul poate fi precomandat acum la cel mai mic preț posibil, în perioada de presale, printr-un  e-mail la: comenzi@prosuccesstraining.ro

 

Mai jos ai câteva imagini de la acest workshop:

 

Câteva dintre testimonialele participanților:

  • A fost un eveniment excepțional, iar Richard prin deschiderea și stilul său caracteristic ne-a fascinat cu informațiile și practica predată. Cu siguranță voi folosi toate tehnicile învățate în ședințele mele de hipnoză și coaching.Aliodor Manolea

 

  • Cel mai mult m-a impresionat la acest workshop profesionalismul și practicalitatea abordate în cele 3 zile. Deschiderea și sinceritatea trainerului sunt de admirat pentru că alți specialiști ezită să ofere un bagaj atât de mare de informații și insight-uri din domeniu.Cristian Gog

 

  • Este inedit modul în care mai poate fi folosită hipnoza, iar inducțiile instante par să fie elementare în hipnoza de scenă. Richard este un show man desăvârșit, iar workshopul a fost plin de exerciții practice și  – Mihai Brighiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *