- 13%

6.500,00 lei

Training Profesional de Hipnoză

28 – 29 septembrie 2024 (modulul 1)
19 – 20 octombrie 2024 (modulul 2)
16 – 17 noiembrie 2024 (modulul 3)
14 – 15 decembrie 2024 (modulul 4)

10:00 – 17:00, în sală, la București 

 

Hipnoza te ajută să te ajuți și să ajuți.
Tratarea fobiilor, atacuri de panică, dureri, depresie, sunt doar câteva dintre afecțiunile care pot fi tratate și rezolvate foarte rapid și eficient utilizând hipnoza.

Hipnoza este o unealtă extraordinar de eficientă fie că vrei să o folosești pentru a avea o viață mai bună sau pentru a-i ajuta pe alții prin ședințe de terapie sau consultanță!

Așadar, hipnoza este o unealtă polivalentă ce poate fi folosită cu succes atât în scop terapeutic cât și ca modalitate de dezvoltare personală.

De ce face hipnoza – minuni?

Hipnoza nu este magie și nu are efecte miraculoase, însă este o tehnică prin care lucrezi la nivel subconștient, sediul tuturor emoțiilor noastre. Cele mai multe probleme pe care le avem, fie ele de natură fizică, mentală sau emoțională au la bază evenimente încărcate emoțional cu efecte puternice asupra sănătății sau personalității noastre.

Pentru a putea rezolva orice problemă pe care o ai este nevoie să descoperi și să rezolvi cauza, să schimbi percepția, trăirea și atitudinea pe care le ai față de acele momente.

Diferența dintre hipnoză și terapiile vorbite (de exemplu terapia cognitiv-comportamentală) este că terapiile vorbite se adresează minții conștiente și comunică la nivel rațional în timp ce hipnoza comunică la un nivel emoțional, mergând pe ideea că de cele mai multe ori cauza problemelor este la nivel subconștient.

Hipnoza poate fi folosită cu succes ca metodă terapeutică pentru orice dependență (fie ea fizică de un obiect sau emoțională, de o persoană), fobie, frică, dar și pentru rezolvarea unor probleme de sănătate.

Ea poate fi însoțită și de alte tehnici adiacente în procesul de vindecare. În cazul problemelor de sănătate de orice natură și gravitate, hipnoza poate fi folosită atât pentru ameliorarea simptomelor, durerilor cât și pentru rezolvarea bolii.

Hipnoza poate fi folosită și pentru a ne crește abilitățile, capacitățile, aptitudinile. Poți folosi hipnoza pentru a învăța mai ușor, pentru a-ți crește capacitatea de concentrare, pentru creativitate sau îmbunătățirea perfomanței sportive.

De asemenea o poți folosi și pentru a construi cu mult mai multă ușurință noi abilități pe care nu le ai dar ți le dorești pentru a-ți atinge obiective.

Dacă vrei să fii mai bine, să te dezvolți și să îi ajuți și pe alții atunci hipnoza este cel mai bun instrument pentru că acționează la nivel de crezuri, nu doar la nivel de gândire sau raționament. Nu îți poți schimba viața fără să îți schimbi crezurile, transformarea trebuie să se producă la un nivel profund.

Acest Training Profesional de Hipnoză are fundații solide, cu rădăcine adânci în practică și aplicarea directă cu clienții.

Trainingul Profesional de Hipnoză organizat de Asociația Română de Hipnoză este unic în Europa, fiind primul de acest gen din România, cuprinzând o selecție extraordinară de tehnici terapeutice de la cele de bază până la tehnici foarte avansate.

Aceste tehnici le puteți găsi exclusiv la acest Training care înglobează experiența și cunoașterea de o viață a unora dintre cei mai buni terapeuți din lume cum ar fi, Dave Elman, Gerald Kein, Roy Hunter, Edwin Yager PhD, Gordon Emmerson Phd.

Trainingul este susținut de Eugen Popa, cel mai bine pregătit specialist și Trainer de Hipnoză din România.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum funcționează hipnoza, despre cum funcționează mintea, despre diferitele metode de inducere a stării de transă, despre cum să lucrezi cu copii, cu adulți, despre cum poți folosi hipnoza în controlul și managementul durerii și multe multe altele, participă la următorul Training Profesional de Hipnoză care se desfășoară la București.

Programul complet și detalii înscriere: https://putereamintii.ro/hipnoza/

 

Despre Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.

Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.