Termeni și condiții de utilizare

Utilizând siteul www.hipnoza.ro ești de acord și accepți Termenii și Condițiile de utilizare și documentele care îl completează descrise mai jos. Te rugăm să citești cu atenție aceste informații înainte de a utiliza acest site sau de a plasa o comandă.

Accesul la Serviciile oferite prin acest site va fi permis numai în urma acceptării condițiilor de utilizare stabilite prin prezentul Document și a condițiilor prevăzute în documentele ce îl completează:

 1. Protecția datelor cu caracter personal
 2. Politica de utilizare a cookie-urilor
 3. Politica de utilizare a comentariilor, recenziilor, testimonialelor si evaluarilor

 

Site-ul www.hipnoza.ro, denumit în continuare “www.hipnoza.ro”, este deținut și administrat de Asociația Română de Hipnoză, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 31183986; Nr Înființare: 318/A/2014; Cod CAEN: 8559 și cu sediul în Str. Turnu Măgurele 1, Bl C3, ap 104, Sector 4, București, România.

Navigarea pe site-ul hipnoza.ro urmată sau nu de Comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.

hipnoza.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și Condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între hipnoza.ro și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul Comenzii.

 1. Definiții

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul hipnoza.ro.

Client – persoană fizică / persoană juridică care efectuează o Comandă.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora.

Vânzător – societatea Pro Succes SRL, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 15898059, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/15187/2003, cu capital social în valoare de 200 lei și cu sediul în Strada Turnu Măgurele nr. 1B, Sector 4, București, România.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

 1. Drepturile de proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului hipnoza.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea Asociația Romană de Hipnoză și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Asociației Române de Hipnoză a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Asociația Romană de Hipnoză poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conținutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoană/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conținuturi, fără a putea utiliza alte conținuturi ale site-ului hipnoza.ro.

Utilizarea pe hipnoza.ro a oricărui nume de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Hipnoza.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.

 1. Exonerarea de răspundere

Asociația Română de Hipnoză nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la hipnoza.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, hipnoza.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Asociația Romană de Hipnoză nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

hipnoza.ro își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

hipnoza.ro, în calitate de organizator al campaniilor promoționale, nu își asumă răspunderea pentru pierderile sau deteriorările voucherului campaniei, nu este responsabilă pentru voucherele falsificate sau deteriorate și își rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat la achiziție ori de a scădea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, în cazul returnării conform legii, a unui produs participant în campania respectivă.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar hipnoza.ro nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 1. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului hipnoza.ro pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu hipnoza.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate.

hipnoza.ro nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente care implică texte, replici, recenzii etc., formulate de Utilizatori, se consideră că respectivul Utilizator garantează originalitatea lor și acordă hipnoza.ro și afiliaților/asociaților săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifică, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.

 1. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul hipnoza.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. hipnoza.ro poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

 1. Prețul

Prețul final plătit de Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente.

Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului hipnoza.ro sunt exprimate în Lei și conțin T.V.A.

 1. Comanda

Prin finalizarea Comenzii Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar ar putea suporta consecințele acestor erori (Comandă întârziată, transmisă greșit etc).

hipnoza.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declară de acord ca un reprezentant hipnoza.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

În cazul comenzilor cu livrare din stocul propriu, confirmarea acestora se va realiza în minim 48 de ore lucrătoare de la înregistrarea acestora pe site.

Pentru comenzile ce conțin produse cu termen de livrare mai mare de 5 zile, ne/confirmarea comenzii se va realiza în termen de maxim 5 zile de la plasarea acesteia pe site.

hipnoza.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

 1. eșuarea / invalidarea tranzacției online
 2. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului / a tranzacției
 3. date incomplete sau incorecte ale Clientului
 4. activitatea Clientului poate produce daune site-ului hipnoza.ro
 5. livrări consecutiv eșuate
 6. alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată

Chiar dacă a luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, hipnoza.ro nu poate fi răspunzător de inexactități care pot apărea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

În anumite situații și pentru motive justificate, hipnoza.ro își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. În aceste situații hipnoza.ro va anunța Clientul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Client nu poate fi livrat de către hipnoza.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și să returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data la care hipnoza.ro a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

 1. Facturare – plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare. Plata se poate face online (card bancar), transfer bancar sau ramburs.

 1. Livrarea

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmării Comenzii.

Pentru Clienții din străinătate, prețul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face după acceptarea explicită a acestui preț.

În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul în care prețul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), Pro Succes SRL. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificările intervenite cu privire la prețul său caracteristicile produselor, modificând astfel Comanda inițială, iar Pro Succes SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Atenție! În perioada Black Friday și alte sărbători legale sau perioade de reduceri, termenul de livrare al comenzilor poate fi decalat și mai îndelungat față de cel de minim 48 de ore, însă acesta desigur nu va depăși termenul legal de livrare, de până la 30 zile de la data Confirmării Comenzii.  

9.1 Condiții de livrare

La solicitarea hipnoza.ro a Curierului, Clientul va face dovada identității sale, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de Comandă atribuit de către Vânzător.

În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționării Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier, a numărului Comenzii.

Nici o cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorată dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus.

În cazul livrării la locul de muncă al Clientului, caz în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa această Comandă. Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora selectate în momentul validării Comenzii pe site.

Clientul se obligă să fie prezent la adresă de livrare indicată, în intervalul orar selectat, în caz contrar acesta va supora taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.  Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către hipnoza.ro, la momentul predării produselor Comandate către Client la adresă selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.

9.2 Recepția produselor

Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat și bonul fiscal ce conține toate informațiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, preț). Deasemenea, Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri în momentul recepționării comenzii, iar eventualele probleme vor fi menționate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaște primirea în bune condiții și în totalitate a produselor Comandate.

9.3 Produsele digitale

Produsele digitale se transmit doar în format electronic (pe adresa de e-mail specificată în Comandă), deci nu se prezintă sub formă unor produse fizice, care să fie livrate Clientului. Plata pentru produsele digitale se face exclusiv online (card bancar, transfer bancar), plata ramburs nefiind posibilă.

În măsura în care Clientul a primit un link de download valid, în conformitate cu Comanda plasată pe site, se va consideră că serviciul pe care hipnoza.ro s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de Client. Linkurile de download oferite Clientului nu pot fi retrase odată ce au fost trimise.

În situația în care Clientul achiziționează un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul și/sau această incompatibilitate este specificată în mod public pe site, nu va fi posibilă returnarea contravalorii produselor atât timp cât Clientului i s-a livrat un link de download valid care funcționează.

 1. Campaniile promoționale

10.1 Codurile promoționale

Codurile promoționale oferite de hipnoza.ro prin orice promoții sunt valabile exclusiv pentru secțiunea menționată în e-mailul de transmitere a codului sau prin anunțurile de tip pop-up de pe site, cu excepția cazului în care este specificat altfel. Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii după ce această a fost plasată.

Într-o Comandă se poate folosi un singur cod promoțional. Pagina de Comandă nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeași Comandă. Pentru eligibilitatea la o promoție nu este luată în calcul valoarea transportului, cu excepția cazului în care este specificat altfel. Promoțiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplică pentru fiecare livrare.

În cazul în care un cod promoțional a fost aplicat într-o Comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoțional respectiv exclusiv în scris, printr-un mesaj trimis prin pagain www.hipnoza.ro/contact, care să conțină id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului și codul promoțional.

 Atenție! Promoțiile pe hipnoza.ro nu se cumulează între ele, se aplică reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri sau coduri de fidelitate, coduri promoționale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) ca regulă, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție. De asemenea, în cazul existenței unor vouchere procentuale, deținătorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existentă în cadrul unei promoții. Anumite campanii promoționale nu se cumulează cu alte reduceri, promoții sau acțiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respective.

10.2 Intreruperea campaniei promoționale

În cazul unei campanii promoționale oraganizate de hipnoza.ro, acesta, în calitate de organizator își rezervă dreptul de a întrerupe Campania promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare din condițiile stabilite în regulamentul campaniei respective, în perioada desfășurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

10.3 Vouchere / cupoane / coduri promoționale

10.3.1 Prevederi generale

Voucher = cod promoțional, cupon promoțional.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher și are diverse cerințe pentru a fi valid și aplicabil. Vă rugăm să verificați cu atenție toate detaliile și informațiile de pe voucher astfel încât discountul să vă poată fi acordat.

Valoarea fiecărui voucher este specificată pe acesta.

Taxele de transport și manipulare se aplică oricărui produs achiziționat, indiferent de valoare dacă în promoții, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, dacă un voucher impune o anumită valoare minimă de achiziție a unor produse, taxele de transport, manipulare etc. se aplică de asemenea și acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plăti taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu excepția cazului în care se convine altfel.

Orice articol, indiferent de promoție va avea o valoare minimă, Pro Succes SRL nu poate comercializa produse cu valoare zero. Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege în funcție de promoție. Voucherele sunt valabile numai dacă sunt folosite pe site-ul www.hipnoza.ro

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revânzării și nu pot fi convertite în bani.

Voucherele nu pot fi înlocuite în cazul în care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoare la fraudă, menționate pe site-ul www.hipnoza.ro sunt pe deplin aplicabile în ceea ce privește fraudarea legată de vouchere iar tentativă de fraudă va fi adusă la cunoștință organelor abilitate.

10.3.2 Condiții de aplicare

Fiecare voucher este limitat la o singură utilizare și are valabilitate pentru o perioadă limitată de timp, astfel cum se va menționa în Termeni și Condiții aferente, în mailul de oferire a voucherului și în contul de utilizator secțiunea “vouchere”, sau cum se menționează în fiecare promoție/ofertă în parte. Pro Succes SRL își rezervă dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere în orice moment, cu anunțarea prealabilă a clienților.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promoții/oferte cu excepția celor strict menționate în ofertă respectivă.

În cazul în care produsele pentru care a fost acordat voucherul și pentru care clientul s-a calificat la acordarea promoției nu au fost achiziționate, voucherul nu poate fi utilizat. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate sau returnate de către client nu pot fi considerate valide, acestea având efect numai dacă reducerea este aplicată acelor produse care au fost plătite.

Voucherul se aplică numai produselor/categoriilor menționate în mod expres ca fiind eligibile în promoție. Produsele care sunt excluse din promoție sunt comunicate în Termeni și Condiții sau în anumite regulamente sau oferte speciale în secțiunea “excepții”. Aceste excepții includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.

Ofertele promoționale nu se pot cumula în aceeași comandă. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comandă. În cazul comenzilor care conțin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocată fiecărui produs în dependența de valoarea ponderată a acelui produs din valoarea totală a comenzii, excluzând taxele de transport, manipulare și alte servicii.

Orice voucher va fi valabil începând cu data aplicării acestuia ca reducere la comanda deja efectuată. Un voucher nu se poate aplica pe o comandă plasată în trecut.

10.3.3 Anulare, refuz, retur comandă

În cazul returnării produselor achiziționate cu voucher, discountul acordat va putea fi reținut din valoarea returului.

În cazul în care o comandă la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulată, respinsă sau returnată integral, clientului i se va returna integral suma plătită iar voucherul își va pierde valabilitatea și nu va putea fi reactivat.

În cazul în care o comandă la care s-a aplicat reducere prin voucher și conține mai multe produse este anulată, respinsă sau returnată parțial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse rămase în comandă dacă valoarea comenzii nu respectă condițiile ofertei/promoției. hipnoza.ro nu va restitui valoarea alocată din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comandă cu produse multiple. Clientului i se va restitui sumă achitată de acesta pentru produse.

10.4 Campanii cu produs cadou

Pentru a beneficia de produsul cadou valoarea totală a produselor achiziționate de Client trebuie să atingă pragul minim de 99 RON (taxele de curierat sunt incluse în categoria servicii).  În cazul în care valoarea totală a produselor nu atinge acest prag, produsul cadou nu va fi disponibil.

Orice promoție la care se oferă produs cadou se limitează la 1 PRODUS CADOU oferit în perioada de campanie per persoană fizică sau juridică (identificat ca și client/utilizator/user), indiferent de numărul comenzilor înregistrat de către o persoană fizică sau juridică în perioada în care campania este în curs de desfășurare.

În cazul în care există situații de fraudă identificate, hipnoza.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula comenzile fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

De asemenea, dacă o comandă la care s-a oferit produs cadou este respinsă sau returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorata și nedesigilata.

 1. Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. Politica de retur. Dreptul de retragere

12.1 Condiții generale

Clientul se obligă să notifice hipnoza.ro intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin formularul de contact de pe www.hipnoza.ro/contact .

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise Clientului. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de Client în corespondența cu hipnoza.ro).

În conformitate cu legea în vigoare, hipnoza.ro își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate (produse digitale).

12.2. Retur DOA (Dead on arrival)

În eventualitatea în care produsul achiziționat este nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

12.3 Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primește banii aferenți produselor returnate și costul transportului achitat inițial în interval de 14 de zile calendaristice de la data la care hipnoza.ro este informat de către client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

După validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care îl va putea folosi în termen de 30 zile de la data confirmării primirii returului de către hipnoza.ro. După această dată cuponul își pierde valabilitatea.