297,00 lei

Oamenii au probleme. Fie că vorbim de adicții, cum ar fi alcool, țigări, droguri sau de fobii și atacuri de panică, de anxietate, depresie sau stres și traume, toate acestea poartă denumirea generică de Probleme! Cu toții ne lovim de ele, fie că suferim chiar noi de asta sau avem pe cineva apropiat care trece prin ele.

 

*Cursul este disponibil exclusiv în format online descărcabil.

Conceptul de mesaj subliminal este unul deja cunoscut și se referă la ideea de a transmite un mesaj la nivel subconștient fără ca cel care îl primește să fie conștient de el și astfel să îl influențeze.

Aceste mesaje există și sunt folosite în muzică, filme, poze, reclame șamd. De cele mai multe ori sunt ascunse “la vedere” în sensul că le poți vedea cu ochiul liber dar nu le percepi ca pe un mesaj subliminal ci ca pe ceva natural. Faptul că îl percepi ca pe ceva natural îl face să fie subliminal.

Oamenii au probleme. Fie că vorbim de adicții, cum ar fi alcoolul, fumatul, drogurile sau vorbim despre  fobii și atacuri de panică, despre anxietate, depresie sau alte forme de stres și traume, toate acestea poartă denumirea generică de Probleme!
Cu toții ne întâlnim cu ele, fie că suferim chiar noi de cel puțin una dintre ele sau avem pe cineva apropiat care trece prin momente dificile.

Dacă ești în suferință sau vrei să ajuți pe alții să se vindece, atunci  acest program este pentru tine!

Terapia Subliminală este o metodă revoluţionară, extrem de simplă și de eficientă care ne ajută să rezolvăm toate aceste probleme într-un mod rapid și profund. Această tehnică este extrem de eficientă deoarece rezolvă problemele cu care ne confruntăm lucrând direct asupra cauzei sau cauzelor care au creat-o.

Dacă ești  interesat de dezvoltarea și creșterea ta personală sau ești doar curios și să afli cum funcționează  Terapia Subliminală,
atunci acest  program este pentru TINE!

Ai  șansa de învăța și de a-ți însuși chiar tu una dintre cele mai eficiente tehnici de lucru cu mintea pe care  o poți  folosi în scop personal, pentru dezvoltarea ta, sau în lucrul cu clienții tăi de la singurii traineri acreditați din România, care au studiat direct cu cel care a creat și dezvoltat această tehnică, Edwin Yager, PhD.

Ce Beneficii ai cumpărând acest program?

  • Înveți Principiile care stau la baza Terapiei Subliminale
  • Înveți cum să aplici Terapia Subliminală
  • Înveți cum să folosești această tehnică în scopuri personale
  • Vezi Demonstrații
  • Afli care sunt domenii de aplicabilitate

Iată ce spun cursanții despre acest seminar:

“Incredibil de simplu și cu rezultate imediate.” – Adela V.

“Ușor de aplicat și asimilat” – Gabriela V.

Informația foarte bine structurată. M-a uimit simplitatea metodei.” – Gabriela S.

 

Cine sunt trainerii?

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

Angela Nuțu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Format

Electronic (Descarca Acum), Fizic ( + taxe curier)