449,00 lei

*Produsul este disponibil doar in format electronic descărcabil.

 

Terapia Subliminală este o tehnică eficientă și ușor de realizat care poate fi folosită pentru a descoperi ce anume generează dizarmonia sau problema cu care se confruntă clientul. Pornește de la premiza că există o parte centrală (Centrum) mai “înțeleaptă” decât celelalte și care îi permite să realizeze schimbările și transformările dorite de către client.

Folosește abilitățile extra-conștiente mentale ale clientului și, printr-o serie de pași logici conduce la identificarea și rezolvarea problemei. Aceste abilități sunt universale dar din păcate, sunt de cele mai multe ori nerecunoscute și mai ales neutilizate.

Atunci când folosești Terapia Subliminală / Tehnica Centrum, te conectezi la această parte centrală a ființei și, prin intermediul și cu ajutorul ei, comunici cu acele părți ale personalitații și psihicului care generează problema. Comunicare dintre Centrum și restul părților este la nivel inconștient, subliminal deci, de unde și numele tehnici.

Astfel, când folosești Tehnica Centrum, nu participi direct la procesul de schimbare și transformare al părților implicate în proces ci lași Centrum și respectiva parte să rezolve acest lucru. Odată rezolvat, Centrum îți comunică acest lucru și urmând pașii mai departe, ajungi la rezolvarea problemei.

Programul de formare internațională este susținut de Angela Nuțu și Eugen Popa, traineri acreditați Terapia Subliminală, studiind sub directa îndrumare a Dr. Erwin Yager, creatorul terapiei.

Iată ce spun o parte dintre cei care au participat la curs:

“Foarte multă practică ceea ce este excelent! Am aplicat imediat după formare și a fost un mare succes!” – Denisa P.

“Incredibil de simplă și cu rezultate imediate” – Adela V.

“O altă abordare terapeutică. Concisă și clară.” – Danaela

 

Cine sunt trainerii?

 

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

Angela Nuțu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Format

Electronic (Descarca Acum), Fizic ( + taxe curier)