449,00 lei

Terapia Subliminală este una dintre cele mai eficiente tehnici terapeutice și o poți învăța acum chiar de la creatorul său, Dr. Edwin Yager. Acest program îți oferă șansa să înveți Terapia Subliminală direct de la creatorul său, Dr. Edwin Yager din cadrul workshopului pe care l-a susținut în România.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil

Această Tehnică a fost gândită și creată de Edwin Yager PhD, în urmă cu aproximativ 40 de ani. Dr Yager a ales numele de Terapia Subliminală pentru că este exprimare perfectă a modului în care această tehnică funcționează.
Terapia Subliminală se bazează pe conceptul de părți, elemente ale personalității. Astfel, fiecare om are mai multe aspecte ale personalității sale iar toate acestea sunt conectate sau unificate la o parte centrală pe care Dr Yager a numit-o sugestiv, Centrum. A ales această denumire pentru că este una neutră, care nu încălcă sau lezază credințele spirituale sau religioase ale omului putând astfel să fie folosită de oricine, în orice condiții.

Atunci când folosești Terapia Subliminală / Tehnica Centrum, te conectezi la această parte centrală a ființei și, prin intermediul și cu ajutorul ei, comunici cu acele părți ale personalitații și psihicului care generează problema. Comunicare dintre Centrum și restul părților este la nivel inconștient, subliminal deci, de unde și numele tehnici.

Astfel, când folosești Tehnica Centrum, nu participi direct la procesul de schimbare și transformare al părților implicate în proces ci lași Centrum și respectiva parte să rezolve acest lucru. Odată rezolvat, Centrum îți comunică acest lucru și urmând pașii mai departe, ajungi la rezolvarea problemei.

Terapia Subliminală poartă acest nume deoarece acționează la nivel profund inconștient și realizează transfomările dorite fără un efort conștient din partea noastră, atunci când o realizăm singuri, pentru noi, sau a clientului în cazul în care o aplici pentru a ajuta pe cineva.

Iată ce spun cursanții despre acest curs:

“Incredibil de simplu și cu rezultate imediate.” – Adela V.

“Ușor de aplicat și asimilat” – Gabriela V.

Informația foarte bine structurată. M-a uimit simplitatea metodei.” – Gabriela S.

 

Cine sunt trainerii?

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

Angela Nuțu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)