terapia subliminala yager

Terapia Subliminală cu Dr. Edwin Yager- DVD

449,00 lei

Terapia Subliminală este una dintre cele mai eficiente tehnici terapeutice și o poți învăța acum chiar de la creatorul său, Dr. Edwin Yager. Acest DVD îți oferă șansa să înveți Terapia Subliminală direct de la creatorul său, Dr. Edwin Yager din cadrul workshopului pe care l-a susținut în România.

Golește
+
SKU: N/A

Această Tehnică a fost gândită și creată de Edwin Yager PhD, în urmă cu aproximativ 40 de ani. Dr Yager a ales numele de Terapia Subliminală pentru că este exprimare perfectă a modului în care această tehnică funcționează.
Terapia Subliminală se bazează pe conceptul de părți, elemente ale personalității. Astfel, fiecare om are mai multe aspecte ale personalității sale iar toate acestea sunt conectate sau unificate la o parte centrală pe care Dr Yager a numit-o sugestiv, Centrum. A ales această denumire pentru că este una neutră, care nu încălcă sau lezază credințele spirituale sau religioase ale omului putând astfel să fie folosită de oricine, în orice condiții.

Atunci când folosești Terapia Subliminală / Tehnica Centrum, te conectezi la această parte centrală a ființei și, prin intermediul și cu ajutorul ei, comunici cu acele părți ale personalitații și psihicului care generează problema. Comunicare dintre Centrum și restul părților este la nivel inconștient, subliminal deci, de unde și numele tehnici.

Astfel, când folosești Tehnica Centrum, nu participi direct la procesul de schimbare și transformare al părților implicate în proces ci lași Centrum și respectiva parte să rezolve acest lucru. Odată rezolvat, Centrum îți comunică acest lucru și urmând pașii mai departe, ajungi la rezolvarea problemei.

Terapia Subliminală poartă acest nume deoarece acționează la nivel profund inconștient și realizează transfomările dorite fără un efort conștient din partea noastră, atunci când o realizăm singuri, pentru noi, sau a clientului în cazul în care o aplici pentru a ajuta pe cineva.

Iată ce spun cursanții despre acest curs:

“Incredibil de simplu și cu rezultate imediate.” – Adela V.

“Ușor de aplicat și asimilat” – Gabriela V.

Informația foarte bine structurată. M-a uimit simplitatea metodei.” – Gabriela S.

 

Facebook Comments

Informații suplimentare

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.