449,00 lei

Terapia Resurselor îți dă puterea și controlul asupra vieții tale astfel încât în sfârșit poți să alegi ce vrei să faci cu viața ta!

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

S-ar putea să-ți placă și…

Terapia Resurselor este una dintre cele patru tehnici terapeutice și de dezvoltare personală care se bazează pe conceptul de Părți sau Aspecte ale personalității. Acest program a fost creat și perfecționat de Profesor Gordon Emmerson PhD și este acum disponibil și în Europa prin intermediul Asociației Române de Hipnoză.

Această tehnică se bazează pe un concept propus de Paul Federn, unul dintre cei câțiva discipoli foarte apropiați ai lui Freud. Federn a propus ideea că Subconștientul nu este doar o bucată monolit ci mai degrabă este alcătuit din mai multe părți, sau aspecte ale personalității sau egoului.

Acest concept a evoluat de-a lungul timpului, fiind mereu îmbunătățit de către urmașii săi ajungând astăzi să fie cunoscut drept Terapia sau Tehnica Resurselor.

Vorbim aici despre o modalitate practică și directă de a intra în contact rapid cu diferitele aspecte ale personalității și subconștientului uman.
Mai mult decât atât, nu doar că începi să înțelegi și să cunoști această Putere Nemărginită a Subconștientului Tău, dar poți acum, în sfârșit, să te folosești de ea.

Nu mai este ceva intangibil, ceva de neatins, ceva necunoscut. Nu mai este ceva care îți provoacă frustrare ci care îți redă speranță. Nu mai este ceva de care să știi dar să nu te poți folosi ci în schimb, ceva care îți permite să fii orice îți dorești să fii.
Tehnica Resurselor Interioare îți permite să alegi ce Resursă Interioară dorești să folosești în orice clipă a vieții tale.
Îți permite să fii, să simți, să gândești ce, cum, când, cât vrei, atunci când vrei.

Terapia Resurselor îți dă puterea și controlul asupra vieții tale astfel încât în sfârșit poți să alegi ce vrei să faci cu viața ta!

Trainingul de Formare în Terapia Resurselor conține elemente teoretice și practice care îți permit să înveți, să practici, să experimentezi și să primești îndrumarea necesară la fiecare pas astfel încât la final să îți fi însușit informația și să o poți aplica imediat!

Acest program conține Modului I al Trainingului de Formare în Terapia Resurselor, susținut de Eugen Popa, singurul Trainer din Europa Acreditat de către Resource Therapy International.

Iată ce spun participanții la curs:

Un prilej excepțional de a înțelege teatrul mental, psihologic al oricărui individ uman. – Corina N.

Acest curs mi-a adus un plus de valoare în viața mea personală și în ceea ce privește cariera mea. Sunteți extraordinari. Mulțumesc. – Maria C.

Mi-a plăcut mult faptul că informațiile (teoria) primite s-au concretizat și în exerciții practice. Prin intermediul acestora informațiile s-au „sedimentat” mult mai bine. Vă mulțumesc. – Denisa B.

Format

Electronic (Descarca Acum), Fizic (+Taxe Curier)