349,00 lei

Bob Burns este unul dintre cei mai renumiți specialiști din Marea Britanie, atât în practica hipnozei, cât și a mentalismului precum și a magiei. În acest program, Bob Burns va dezvălui cum poți folosi aceste elemente pentru a obține rezultate terapeutice!

*Produs disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Bob Burns este unul dintre cei mai renumiți specialiști din Marea Britanie, atât în practica hipnozei, cât și a mentalismului precum și a magiei. În acest program, Bob Burns va dezvălui cum poți folosi aceste elemente pentru a obține rezultate terapeutice!

Bob Burn și-a început cariera în urmă cu 44 de ani, cu hipnoza de scenă. Deja student la psihologie, Bob s-a specializat apoi în hipnoterapie, CBT (terapie cognitiv comportamentală), NLP, Terapia Părților, Hipno-Analiză, EDMR (desensibilizarea și reprocesarea mișcării ochilor). De-a lungul carierei sate a lucrat cu mii de oameni, de la campioni mondiali la doctori, politicieni, oameni din toate categoriile sociale.

În 2013 a creat Tehnica Lebăda, devenită una dintre cele mai de succes tehnici de comunicarea cu Subconștientul prin semnale ideomotorii. În scurt timp, Lebăda lui Bob Burns a devenit celebră la nivel mondial, fiind folosită de terapeuți și hipnoterapeuți din peste 65 de țări.

Deși hipnoterapeut cu normă întreagă, Bob Burns este unul dintre cei mai solicitați hipnostiști de către televiziunile din Marea Britanie. Este omul care i-a pregătit ani la rând show-urile celebrului mentalist Derren Brown, și colaborează în acest moment cu cele mai cunoscute emisiuni TV în care se folosește hipnoza, magia și mentalismul.

Succesul Tehnicii Lebăda a venit rapid și acum este folosită de terapeuți din peste 75 de țări.
Pe lângă minunata Tehnică Lebăda, Bob Burns este recunoscut pentru crearea Zidului, un protocol special creat pentru a putea lucra cu fiecare client care vine la terapie. Este un proces elaborat dar  simplu de urmat menit să “dărâme zidul” care există inițial între client și terapeut! Bob Burns a creat Zidul după ce a lucrat cu mii de oameni din întreaga lume în hipnoterapie, mentalism și magie.
Asociația Română de Hipnoză l-a adus pentru prima dată în România pe Bob Burns în perioada 23-24 Septembrie 2017. Au fost două zile intense, pline de informații noi, în care Bob Burns a predat propriile tehnici hipnotice:
  • Cele Trei Elemente
  • Pendulul lui Chevreul
  • Tehnica Lebăda
  • Cei Trei Piloni ai Succesului
  • Formula de Succes în 5 pași (modul în care o persoană se poate descurca de fiecare dată, în orice situație)
  • DAGA​ (primii pași în hipnoză, o metodă simplă, 100% eficientă)
  • Metodă pentru Renunțarea la Fumat

Iată ce spun participanții la curs:

Am participat la workshop-ul cu Bob Burns și sunt extrem de încântată că am făcut acest lucru, chiar dacă nu sunt terapeut, și chiar dacă am venit din celălalt capăt de țară tocmai de la Satu Mare. Pentru mine a fost extrem de interesant ,educativ și fascinant. Dacă aș fi terapeut cu siguranță aș folosi tehnica Lebădă și nu numai în munca mea. – Cristina B

Surprinzator a fost cand mi-am vazut mana in miscare, fara a fi un act volitiv. Evident, am experimentat si pe altii imediat in urmatoarele zile, iar succesul tehnicii mi-a reconfirmat convingerea ca, intr-adevar, exista o “lebada” in fiecare din noi, iar Bob a gasit o metoda simpla, eficienta si eleganta de a o scoate in prim plan, sub lumina reflectoarelor constiintei noastre…    – Dana C

Acest curs a fost unul inedit pt mine mai ales ca nu sunt familiarizat cu aceste tehnici,de fapt nu am nimic in comun cu hipnoza ? Pt mine a fost mai mult o curiozitate. Despre Bob ce sa zic ,e brici omul. Te face sa te simti bine si are o carismă aparte. – Ovidiu G.

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)