297,00 lei

Tehnica Rewind este una dintre cele mai eficiente metode de rezolvare rapidă a cazurilor de atac de panică, fobii, Stres Post Traumatic și emoții puternice!

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Tehnica Rewind este una dintre cele mai eficiente metode de rezolvare rapidă a cazurilor de atac de panică, fobii, Stres Post Traumatic și emoții puternice!
Această tehnică a fost creată inițial de către Dr. David Muss din Marea Britanie și se bazează pe Tehnica de Eliberare Rapidă a Fobiei, creată de către Richard Bandler.

Timp de mulţi ani, anxietăţile severe şi mai ales tulburarea de stres post traumatic au fost considerate tratabile doar prin terapie de lungă durată, expunere dureroasă prin retrăirea momentului, iar în unele cazuri chiar netratabile. Acum, din fericire, avem acces la un tratament confortabil, eficient, rapid, care poate elimina sau reduce foarte mult orice efect în urma unui eveniment traumatic.

Tehnica Rewind este în clipa de față singura modalitate terapeutică creată special pentru tratarea traumelor și mai ales a tulburării de stres post traumatic. De asemenea, Tehnica Rewind este una dintre acele tehnici rare care permit specialistului să ajute clientul fără ca măcar să cunoască conținutul problemei acestuia.

Această tehnică este pe cât de simplă pe atât de eficientă!
Pe lângă această calitate atât de importantă, Tehnica Rewind mai bifează încă una cel puțin la fel de valoroasă: este una dintre acele tehnici rare care permit specialistului să ajute clientul fără ca măcar să cunoască conținutul problemei acestuia.

De-a lungul timpului această tehnică a fost testată în nenumărate cazuri, primul studiu fiind realizat chiar de Dr. Muss pe un eșantion de 19 polițiști care sufereau de Stres Post Traumatic.
Chiar și după doi ani de la aplicarea acestei tehnici, personale care au beneficiat de ea au raportat eliberarea completă de orice simptom asociat cu Stresul Post Traumatic.

Tehnica Rewind este una dintre puținele metode recunoscute la nivel internațional drept o necesitate în tolba oricărui terapeut care lucrează cu probleme asociate cu traume psihice și Stres Post Traumatic.

Programul conține înregistrarea Seminarului de Formare și Certificare Internațională susținut la București de Dr.David C Muss, creatorul Tehnicii Rewind și Președintele Asociației Internaționale de Tratate a Traumei prin Tehnica Rewind.
Dr. David C Muss este Membru Licențiat al Societății Apothecaries (LMSSA) din UK precum și Laurea Medicina e Chirugia (University of Rome, Italy). În prezent este directorul unității de Tratare a Stresului Post Traumatic la Spitalul BMI din Birmingham, Marea Britanie.

În acest program găsesti:

– Scurt istoric al Tehnicii Rewind
– Cum Măsurăm succesul în Terapie
– Avantajele Tehnicii Rewind
– Identificare și rezolvarea blocajelor
– Prezentare Schemă de lucru
– Demonstrații
– Întrebări și Răspunsuri

Iată câteva dintre opiniile celor care au participat la acest Seminar Practic Intensiv:

“Un profesionist cu experiență de la care am învățat foarte multe- Dr. David Muss. Am participat la foarte multe formări și de la toate am avut ceva de învățat, dar puțini au fost profesioniști cu adevărat, de la care înveți cu adevărat lucruri noi, bine explicate, bine argumentate de un practician cu experiență.”

„Un curs excelent, prezentat de un profesionist în domeniu, de la care am învățat foarte mult.”

„Este o tehnică minunată, predată cu mult profesionalism. Este o tehnică simplă dar cu un impact și rezultat foarte mare. Metaforic vorbind este ca și cum s-ar fi descoperit vaccinul contra traumei. Mulțumesc și mă felicit că am luat decizia să vin la acest curs și am adus un plus de valoare în meseria mea de psihoterapeut.”

„O tehnică foarte utilă, rapidă, eficientă. Trainerul cu calități didactice deosebite ne-a oferit informații deosebit de valoroase, bine sintetizate, corect explicate.”

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)