149,00 lei

Bob Burns a creat o tehnică minunată care nu necesită inducție hipnotică și este accesibilă oricui își dorește o cale rapidă și ușoară de a comunica cu mintea sa subconștientă sau cu a clienților săi.

*produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil

Cu o experiență de peste 40 de  ani în hipnoterapie, Bob Burns a creat o tehnică minunată care nu necesită inducție hipnotică și este accesibilă oricui își dorește o cale rapidă și ușoară de a comunica cu mintea sa subconștientă sau cu a clienților săi.

Tehnica Lebăda a fost adoptată rapid de hipnotiști și hipnoterapeuți din întreaga lume, fiind folosită la doar 4 ani de la apariție în peste 75 de țări. Succesul tehnicii l-a determinat pe Bob Burns să  pregătească  o Lebăda 2, tehnică care va completa și continua Lebăda 1.

Cum funcționează?
Se folosește de semnalele ideomotorii (mișcări și reacții musculare involuntare) care apar ca răspunsuri ale Subconștientului la întrebările pe care le adresăm.

În hipnoză, tehnicile care se folosesc de semnalele ideomotorii sunt extrem de eficiente. Din moment ce mintea subconștientă funcționează mai mult la un nivel metaforic, un nivel care se ocupă mai degrabă cu imaginația decât cu logica, tehnicile care folosesc corpul și emoțiile, mai degrabă decât abilitățile verbale, sunt extrem de eficiente pentru comunicarea cu această parte a minții.

Cu alte cuvinte, când primești răspunsuri non-verbale de la clientul tău (sau de la tine), este foarte clar că se realizează o comunicare cu mintea subconștientă.

Iată câteva opinii despre Tehnica Lebăda din partea unor renumiți profesioniști din întreaga lume:

“Îmi plac la nebunie stilul, exemplele și simțul umorului lui Bob Burns.
Este extraordinar! Demonstrează odată în plus de ce ai nevoie și de abilitătți de spectacol în practica hipnozei!”
Gary Turner, Anglia Hipnoterapeut și Trainer Personal
De 13 ori Campion Mondial de Ju-Jitsu si Thai Boxing

“O idee Excepțională! Mi-a oferit multe ore plăcute în care m-am gândit cum să integrez Lebăda în ceea ce fac”
Jim Callahan, USA Paranormalist
Cel mai controversat Artist al Misterului din Lume

“‘Lebăda’ lui Bob Burns este… Genială!”
Jon Chase, England
Cel mai renumit Trainer și Hipnotist de scenă din Marea Britanie
 și autorul best-sellerului: Deeper and Deeper

“Excelent! O realizare extraordinară  a unui tehnici cu adăvărat remarcabilă. Tehnica ‘Lebăda’  este o Necesitate  fie că vorbim de un novice sau de un hipnotist cu experiență.”
Rick Collingwood, Australia
Somitatea numărul 1 în Hipnoză Clinică și 
Directorul Academiei Australiene de Hipnoză

“Dragoste la prima vedere! Aceasta este una dintre cele frumoase tehnici de inducție hipnotică și comunicare cu Subconștientul pe care le-am descoperit până acum iar modul în care este prezentată în acest video este Magistral!”
Eugen Popa, România
Președintele Asociației Române de Hipnoză

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)