249,00 lei

Acest program reunește unii dintre cei mai buni experți în domeniul Dezvoltării Personale pentru a te ajuta să regăsești, să descoperi sau să îți dezvolți Starea de Bine.

Acest program reunește unii dintre cei mai buni experți în domeniul Dezvoltării Personale pentru a te ajuta să regăsești, să descoperi sau să îți dezvolți Starea de Bine.

Vei primi tehnici și metode de dezvoltare personală pentru o stare de bine continuă, pentru echilibru emoțional și eliminarea stresului si anxietatii. Vei învăța cum să te simti mai bine în pielea ta, să îți schimbi atitudinea și cum să trăiești cu adevărat o stare de bine într-o viață cu sens.

Acest summit este despre Transformare, Vindecare si Dezvoltare
Toate metodele, tehnicile și strategiile pe care le vei învăța te ajută să elimini durerea și suferința din viața ta și să îi ajuți pe cei dragi ție.

Acestea au fost dezvoltate ani de zile și testate de milioane de oameni din întreaga lume. Acum e momentul să te bucuri de șansa de a avea acces la ele.

Te vor indruma cu pasiune si dedicare cei mai buni traineri si speakeri de dezvoltare personala din Romania, dar avem si invitati internationali. Marius Simion, Pera Novacovici, Connie Larkin, Mihaela Stroe, Augustin Mihăilă, Alexandru Pleșea și Sorin Popa sunt o parte dintre cei care deschid lista speakerilor de top ce vor susține prezentări online în cadrul summit-ului, dar și câteva nume internaționale extraordinare din lumea hipnozei, NLP-ului și terapiei ca Stevie G Jones, John Lavalle sau Marshall Sylver.

Descoperă cele mai bune metode pentru a învăța cum să gestionezi momentele de criză, de cumpănă, de dificultate din viața ta și să menții o stare de Bine, de echilibru și de prosperitate. Starea de bine este o atitudine și când înveți cum să o construiești din toate direcțiile vieții tale, va deveni o stare naturală.