197,00 lei

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

90% dintre bolile fizice sau emoţionale cu care ne confruntăm la maturitate îşi au cauzele adânc înrădăcinate în copilărie. De cele mai multe ori, aceste cauze sunt însoţite de sentimentul abandonului, lipsei de iubire şi afecţiune. Copilul care nu se simte iubit, dorit, important, va dezvolta un tip de comportament anxios, agresiv, negativ.

Este clar că toţi părinţii îşi iubesc copiii, dar nu toţi ştiu cum să transmită acestă stare şi cum să ofere siguranţă şi încredere copilului. SleepTalk este una dintre cele mai simple şi eficiente tehnici prin care poţi să-ţi susţii copilul şi să-l ajuţi să aibă o dezvoltare emoţională armonioasă.

Metoda SleepTalk a fost descoperită de John Goulding, apărând ca o necesitate în viaţa sa de părinte. Joane Goulding are o fetiţă care la vârsta de 7-8 ani era imobilizată într-un scaun cu rotile, fără să se mişte sau să încerce să vorbească. SleepTalk a fost creată pentru a comunica cu subconştientul copilului său, fiind singura soluţia prin care a reuşit să vorbească cu sufleţelul fetiţei sale. Tehnica a dat rezultate şi fetiţa a învăţat în timp să comunice, să se mişte, ajungând în 2-3 ani să aibă o viaţă normală.

Tehnica SleepTalk nu este o metodă terapeutică prin excelenţă, este însă o excelentă cale de comunicare cu sufletul copilului. La nivel subconştient avem crezurile, valorile, emoţiile care ne crează şi ne determină parcursul în viaţă. Începând să lucrezi încă din copilărie cu subconştientul, evoluţia copilului va fi una puternic pozitivă.

 

Cine sunt trainerii?

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

Angela Nuțu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)