Seminar Practic Experiențial – Vindecarea Copilului Interior

Ultimul weekend din luna septembrie ne-a surprins mai calzi și conectați cu noi înșine. Workshop-ul de Vindecare a Copilului Interior a fost un real succes. Am simțit alături de participanții la curs încărcătură emoțională care ne-a permis să comunicăm cu Copilul nostru Interior și să vindecăm traumele trecutului.

Cursul a fost structurat în trei etape care le-au oferit șansa  participanților să pună în practică parte teoretică dobândită în prima parte a zilei, dar și să lucreze cu propriul Sine. În prima parte s-a definit conceptul de Copil Interior, ce este, cum este și de ce ne influențează atât de puternic acțiunile în viața adultă.  Conștientizarea situației actuale este primul pas către vindecare, astfel, trainerii Angela Nuțu și Eugen Popa au mizat pe acest lucru și le-au arătat cursanților prin demonstrații tehnici de comunicare cu Copilul Interior cum să-și definească fiecare această parte profundă a ființei.

În cea de-a doua parte, prin diferite ședințe demonstrative, cursul a ajuns în etapa de învățare a Comunicării cu Copilul Interior. Etapă ce i-a pus pe participanți față în față cu propria lor proiecție despre Copilul Interior. Cei mai mulți oameni nu sunt decât copii în trupuri de adulți, iar acest lucru este cu atât mai evident atunci când aceștia au reacții necontrolate, când emoțiile pun stăpânire pe ei și se poartă ca niște… copii. Exact așa s-a întâmplat și în timpul meditațiilor de stabilirea legăturii cu Copilul Interior, reacțiile au fost de la cele mai emoționante, până la nerecunoașterea sau neconectarea cu propriul Copil Interior.

Toate aceste etape au avut un scop și anume acela de a ajunge în momentul de acceptare a unui copil interior rănit și vindecare a acestuia. Finalul cursului a cuprins un exercițiu de reintegrare în deplinătatea ființei noastre a copilului identificat anterior. Exercițiu ce poate fi privit ca o meditație de conectare cu noi înșine, o călătorie în timp, care ne aduce fix în momentele care ne-au schimbat și influențat copilăria, fie că vorbim de momente de traumă sau chiar bucurie. Creearea unei legături cu momentele pe care noi, ca și copii, le-am interpretat în funcție de vârstă, context și alte implicări subiective, ne va permite eliberarea de tensiune și frică, sentimente ce ne-au blocat mental și emoțional în nefericire.

Vindecând copilul interior din fiecare din noi, putem ajunge să tratăm probleme cum ar fi: abuzurile copilăriei (emoțional, sexual sau fizic), autocritica și momentele când ne autosabotăm, lipsa încrederii de sine, atât în perioada copilăriei, cât și ca adult, urmată de depresie și anxietate sau chiar incapacitatea de relaționare cu cei din jur, inferioritatea față de alte persoanele, dependența emoțională dobândită de la părinți și sentimentul de lipsă de putere.

 

Dacă nu ai reușit să ajungi la Cursul de Vindecare a Copilului Interior, însă îți dorești să înveți una dintre cele mai frumoase, inedite și eficiente tehnici de vindecare a Sinelui, te anunțăm că în curând vom lansa DVD-ul cu înregistrarea cursului.

DVD-ul poate fi comandat acum la cel mai mic preț posibil, în perioada de presale. Îl găsești AICI.

 

Mai jos ai câteva imagini de la Cursul de Vindecare a Copilului Interior:

Câteva dintre testimonialele participanților la Cursul de Vindecare a Copilului Interior:

  • V-am povestit de curând că de câte ori am ocazia să urc la etaj (cat mai sus dacă se poate), alerg la fereastră și-mi amintesc senzația de zbor din visele copilăriei. Azi am participat la Seminarul de Vindecare a Copilului interior cu Angela Nutu și Eugen Popa, a fost o experiență minunată, unde, dacă cineva ți-a tăiat aripile când ai fost copil, aici poți învăța ce și cum să faci să le crești în loc și să crești și tu odată cu ele. Nu ratați acest seminar! – Oana Oltean

 

  • Mulțumesc Angela Nutu, mulțumesc Eugen Popa pentru minunatul curs la care am participat. Vă mulșumesc atât pentru modul cum a fost structurat cursul, pentru informațiile și explicatiile foarte clare și pe intelesul tuturor, cât și pentru exercițiile practice pe care ni le-ați pregatit și care au contribuit la descoperirea unor lucruri profunde despre noi însine. Recomand la cât mai multeor persoane acest curs care sunt sigura ca va fi reluat. – Adela Vladislav

 

  • Modul în care s-au făcut exercițiile m-a surprins plăcut. Am mai experimentat exerciții asemănătoare pentru vindecarea copilului interior și linia timpului, dar acesta a fost excepțional și nu se poate compara cu ce am mai trăit. Cel mai mult mi-au plăcut emoția pe care am simțit-o în timpul cursului și reîntâlnirea cu mine. – Valentin Vasile

 

  • Informațiile primite au fost foarte utile și de abia aștept să completez tabloul de ansamblu referitor la copilul meu interior. Voi aplica în viața de zi cu zi toate cele învățate. Mi-au plăcut foarte mult cele doua teste care mi-au permis să mă cunosc mai bine și să înțeleg de ce reacționez într-un mod anume. – Cristian Radu

 

De ce să participi și tu la programele noastre?

Participarea la aceste cursuri este plină de satisfacții în cel puțin două moduri:
1) Rezolvi probleme personale și regăsești starea de armonie și echilibru interior
2) Înveți cum poți să ajuți oamenii, să se vindece și să fie fericiți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *