Terapia Subliminală - Seminar Practic Intensiv - DVD

Terapia Subliminală – Seminar Practic Intensiv – DVD

249,00 lei

Oamenii au probleme. Fie că vorbim de adicții, cum ar fi alcool, țigări, droguri sau de fobii și atacuri de panică, de anxietate, depresie sau stres și traume, toate acestea poartă denumirea generică de Probleme! Cu toții ne lovim de ele, fie că suferim chiar noi de asta sau avem pe cineva apropiat care trece prin ele.

Golește
+
SKU: N/A

Conceptul de mesaj subliminal este unul deja cunoscut și se referă la ideea de a transmite un mesaj la nivel subconștient fără ca cel care îl primește să fie conștient de el și astfel să îl influențeze.

Aceste mesaje există și sunt folosite în muzică, filme, poze, reclame șamd. De cele mai multe ori sunt ascunse “la vedere” în sensul că le poți vedea cu ochiul liber dar nu le percepi ca pe un mesaj subliminal ci ca pe ceva natural. Faptul că îl percepi ca pe ceva natural îl face să fie subliminal.

Oamenii au probleme. Fie că vorbim de adicții, cum ar fi alcoolul, fumatul, drogurile sau vorbim despre  fobii și atacuri de panică, despre anxietate, depresie sau alte forme de stres și traume, toate acestea poartă denumirea generică de Probleme!
Cu toții ne întâlnim cu ele, fie că suferim chiar noi de cel puțin una dintre ele sau avem pe cineva apropiat care trece prin momente dificile.

Dacă ești în suferință sau vrei să ajuți pe alții să se vindece, atunci  acest DVD este pentru tine!

Terapia Subliminală este o metodă revoluţionară, extrem de simplă și de eficientă care ne ajută să rezolvăm toate aceste probleme într-un mod rapid și profund. Această tehnică este extrem de eficientă deoarece rezolvă problemele cu care ne confruntăm lucrând direct asupra cauzei sau cauzelor care au creat-o.

Dacă ești  interesat de dezvoltarea și creșterea ta personală sau ești doar curios și să afli cum funcționează  Terapia Subliminală,
atunci acest  DVD este pentru TINE!

Ai  șansa de învăța și de a-ți însuși chiar tu una dintre cele mai eficiente tehnici de lucru cu mintea pe care  o poți  folosi în scop personal, pentru dezvoltarea ta, sau în lucrul cu clienții tăi de la singurii traineri acreditați din România, care au studiat direct cu cel care a creat și dezvoltat această tehnică, Edwin Yager, PhD.

Ce Beneficii ai cumpărând acest DVD?

  • Înveți Principiile care stau la baza Terapiei Subliminale
  • Înveți cum să aplici Terapia Subliminală
  • Înveți cum să folosești această tehnică în scopuri personale
  • Vezi Demonstrații
  • Afli care sunt domenii de aplicabilitate

Iată ce spun cursanții despre acest seminar:

“Incredibil de simplu și cu rezultate imediate.” – Adela V.

“Ușor de aplicat și asimilat” – Gabriela V.

Informația foarte bine structurată. M-a uimit simplitatea metodei.” – Gabriela S.

Informații suplimentare

Format

Electronic (Descarca Acum), Fizic ( + taxe curier)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.