Ședință de Hipnoză – Vindecarea Timidității [Ședință în Direct]

Hipnoza este fascinantă şi multă lume are idei foarte fanteziste despre cum arată o şedinţă de hipnoză.

În acest video, vezi o şedinţă de hipnoză completă, de la început până la sfârşit, aşa cum trebuie făcută.

 

Tehnicile pe care le-am folosit în această ședință de hipnoză sunt:

00:11 1) Discuția preliminară

11:54 2) Explicațiile către client

16:25 3) Inducția Elman (tehnică de inducție hipnotică)

23:21 4) Tehnici de adâncire a transei hipnotice

29:54 5) Camera de Control

33:27 6) Curățarea Crezurilor

37:33 7) Regresia Hipnotică

41:33 8) Tehnica Copilului Interior

1:00:05 9) Progresia Hipnotică

1:03:52 10) Revenirea

1:05:34 11) Sugestii Post Hipnotice

Ședința de Hipnoză

Alina a venit ca să facă o ședință de hipnoză pentru că dorea să scape de timiditate și de sentimentul de rușine și șovăială, mai ales atunci când trebuia să comunice cu oameni noi, pe care nu îi cunoștea.

Am început ședința de hipnoză prin a afla cât mai multe informaţii despre timiditatea sa, când apare, cum se manifestă şi cât de problematic este pentru ea acest lucru.

După mai multe întrebări am reușit să identific anumite detalii importante și apoi am început ședința propriu-zisă.

După discuția inițială (anamneza) am continuat cu Inducția Elman (Tehnică de inducție hipnotică) și apoi câteva tehnici de aprofundare a stării de transă pentru a putea accesa mai ușor Mintea Subconștientă

Odată ce am ajuns la acel nivel al Minții Subconștiente am început să lucrăm pe starea de timiditate.

Camera de Control a fost următoarea tehnică pe care am folosit-o deoarece aceasta tehnică îi dă omului libertatea de manifestare și sentimentul de control (pe care nu îl are atunci când are o problemă – în cazul de față timiditatea).

Următorul pas a fost acela al “căutării programelor”, dar în cazul Alinei această tehnică nu a dat nici un rezultat așa că am continuat ședința cu o variantă modificată a Regresiei Hipnotice.

Regresia Hipnotică este una dintre cele mai eficiente și rapide metode de descoperire a cauzelor problemelor și de rezolvare a acestora.

În cazul Alinei, regresia hipnotică a funcționat imediat și după câteva sesiuni de căutare am găsit punctul zero, momentul inițial care a generat această stare de timiditate.

După ce am aflat toate informațiile de care aveam nevoie, am mers la ultimul pas, folosind una dintre cele mai frumoase și profunde tehnici de dezvoltare personală și terapie: Copilul Interior.

Tehnica Copilul Interior este folosit aproape întotdeauna la finalul une ședințe de dezvoltare personală sau terapie pentru că permite reîntregirea ființei iar acest aspect este unul dintre cele mai importante elemente ale dezvoltării personale.

În încheierea ședinței am făcut și o scurtă verificare prin Progresia Hipnotică, sugerându-i Alinei să meargă cu 3 luni înainte în timp și să privească de acolo, “în urmă” și să observe schimbările apărute în viața sa.

Revenirea din hipnoză este ultimul pas al oricărei ședinţe de hipnoză iar aceasta este un prilej excelent de a da Alinei și mai multe sugestii de întărire a scopului propus și de eliberare a starii de timiditate!

Înainte de plecare, i-am spus Alinei să își cumpere un cadou ca să marcheze cum se cuvine această transformare pe care a obținut-o.

Mi-a spus ulterior că și-a cumpărat un medalion de argint. Este foarte frumos 🙂

Această ședință de hipnoză a fost realizată cu un voluntar, Alina oferindu-se să participe la o ședință de hipnoză gratuită, demonstrativă. 

Întrebări pentru tine

  1. Ce părere ai despre această ședință de hipnoză?
  2. Ai folosi hipnoza pentru dezvoltarea personală?

 

Scrie răspunsurile tale în comentariu mai jos!

One thought on “Ședință de Hipnoză – Vindecarea Timidității [Ședință în Direct]

  1. Da as recomanda hipnoza chiar cu trimiteri la cautari in arhivele unor personalitati din lumea tv internationala care a apelat si rezolvat , chiar unele traume cu hipnoza . Deci tot ceea ce se spune ( ca ar fi …ca nu ar fi…s.a.m.d)din necunostista de cauza banuiesc, o spun majoritatea ba chiar toti cei ce nici macar nu s-au apropiat , macar cu gandul de a cauta sa afle mai multe despre… acest subiect .
    Vorba imnului romanesc …desteapta-te romane …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *