Ședință de Hipnoză Regresivă de Succes – Sfaturi Utile

sedinta-de-hipnoza-regresiva-de-succes

Hipnoza regresivă este una dintre cele mai eficiente și puternice tehnici de transformare și vindecare. Aceasta este una dintre tehnicile Esentiale pe care orice coach, trainer sau terapeut ar trebui sa le aibă în arsenalul său de lucru. Regresia hipnotică poate fi însă și o poartă de autocunoaștere și autovindecare.

Hipnoza regresivă este folosită cu foarte mare succes în orice problemă care are o bază sau o cauză psihosomatică ori de natură emoțională cum ar fi:

  •  fobiile
  • anxietatea
  • atacurile de panica
  •  depresie
  • dureri cronice
  • insomnie
  • dependențe (droguri, alcool, tutun, etc.)
  •  obezitate etc.

 

Am explicat în articolul de aici  ce este hipnoza regresivă și cum îți  permite să accesezi informații de mult uitate și să scoți la iveală detalii esențiale care conduc la atingerea scopului propus, fie că vorbim de vindecare sau de reușitele pe care ți le doresti în viață.

Dacă ai citit și materialul de aici și ai înțeles cum funcționează și care sunt principiile de bază ale regresiei, așa că este timpul să descoperi de ce și cum se defășoară o ședință de succes. Urmărește video de mai jos:

 

 

Regresia este o tehnică super simplă pe care oricine o poate folosi, atât timp cât cunoaște principiile de bază și are încredere în proces.

În ședința de Regresie Hipnotică este foarte important să ai încredere în proces, nu în tine. Nu ai nevoie să ai încredere în tine. De ce? Pentru că tu nu ai experiență. Și dacă nu ai experiență, nu ai cum să ai încredere în tine.

Cât te-ai dus la școală și ai învățat că 1+1=2 poate că ți s-a părut logic sau poate că nu. Dar ai avut încredere în proces.

Când ești la semafor și se face verde ai încredere în proces că dacă este verde, ai voie să treci. Exact așa este și când faci o ședință de hipnoză regresivă.

Hipnoza regresivă funcționează întotdeauna atunci când condițiile se întrunesc astfel încât să poată funcționa.

Acest proces a fost folosit de milioane de oameni din întreaga lume cu foarte mare succes. Iată un principiu esențial: Să ai încredere în proces.

 

Un al 2-lea principiu sau a 2-a condiție esențială ca acest proces să funcționeze este ca persoana cu care lucrezi să aibă încredere în tine și să se lase condusă.

Iar dacă tu lucrezi cu tine, este să ai încredere în proces  și să îți dai voie să rămâi deschisă/deschis față de informațiile care apar în timpul procesului.

Principiul numărul 3: este esențial,  să nu judeci, să nu analizezi, să nu critici, să nu gândești neapărat ce se întâmplă în proces, ci doar să îl observi.

Pentru că. momentul în care începi să gândești, să judeci, să analizezi, activezi mintea conștientă și când ai activat mintea conștientă te-ai decuplat de la subconștient. Este ca și cum nu poți să te uiți la televizor, pe același TV și pe canalul de la bulgari și de la româniși de la unguri. Te uiți doar pe un singur canal. Nu poți să te uiți pe multe canale în același timp.

Despre asta este vorba. Dacă mintea activă este conștientă subconștientul este dezactivat. Deci ai nevoie să dezactivezi mintea conștientă.

 

O a 4-a condiție este să-ți creezi set-up-ul, mediul în care să poți lucra astfel încât să nu te deranjeze nimeni. Asta nu înseamnă că dacă cineva va intra pe ușă, se va duce pe apa sâmbetei tot ceea ce faci! Nu! Dar este mai bine să nu se întâmple.

Recomandarea este să nu te duci la extreme, cel puțin nu de la început, ci să îți creezi cele mai bune condiții. Cele mai bune condiții nu înseamnă să dai drumul la muzică pentru că unii oameni vor acționa aiurea la chestia asta. Nici să spiritualizezi spațiul adică să dai cu iasomie, prafuri, parfum, aer, fum de la salvie sau altele.

Caută să ții spațiul cât mai nepersonal pentru că unii oameni vor avea conflict inconștient cu un anumit miros, cu un anumit, cu un anumit sunet care se aude, dacă se aude… Cu cât este mai puțin personalizat acel spațiu, cu atât mai ușor va fi pentru persoana care vine acol în acest spațiu să-l ajuți/s-o ajuți să poată lucra.

Lumina poate să fie un pic difuză, dar cu siguranță nu o lumină care să-ți bată direct în ochi pentru că te poate deranja.

Toate aceste elemente sunt condiții de bază.

De asemenea, îți recomand să la îndemână șervețele pentru că uneori se poate fie să apară anumite reacții emoționale și atunci ai nevoie să poți să te ștergi. Este important să ai acest lucru. 🙂

 

Vrei să te certifici în Hipnoza Regresivă?

Pe 24-25 Octombrie ți-am pregătit un program care conține atât teorie cât și multe demonstrații și explicații care te ajută să înțelegi și să stăpânești Hipnoza Regresivă!

Programul se adresează atât începătorilor, care deschid acum pentru prima dată această poartă către tărâmul fascinant al hipnozei și al regresiei, cât si celor care deja utilizeazâ hipnoza și regreia și vor să se cunoasca mai bine, sau sa își perfectioneze tehnicile de inductie a hipnozei si mai ales, cele de regresie hipnotică.

Dacă vrei să înveți, să știi, să poți și să faci Regresii Hipnotice, atunci vino alături de noi pe 24-25 octombrie la singurul Workshop Practic de Hipnoză Regresivă! Detalii și înscriere: https://hipnoza.ro/hipnoza-regresiva/

One thought on “Ședință de Hipnoză Regresivă de Succes – Sfaturi Utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *