Seminar Practic ONLINE pentru Întărirea Sănătății și a Imunității Fizice si Mentale

Sănătate Fizică și Mentală

Trup Sănătos și Minte Sănătoasă

Am apărut și pe

Minte Sănătoasă în Trup Sănătos

Mens Sana in Corpore Sano

Cele mai mari daune nu sunt provocate de forța unui virus ci de lipsa forței mentale pe care oamenii o manifestă.

Isteria și panica creează mult mai multe daune și mult mai mari decât o pandemie!

Capacitatea oamenilor de a gândi, de a empatiza, de a înțelege și de a-și folosi abilitățile mentale este redusă și limitată atunci când percepe un pericol. Teama și frica ne fac să ne pierdem rațiunea, să alergam disperați și să stocăm hrană generând haos atât în jurul nostru cât mai ales în mintea și în trupul nostru.

Starea de frică și de panică produce efecte nocive asupra trupului și minții mult mai profunde și pe o perioadă mult mai îndelungată decât un virus sau o pandemie. Puterea minții poate distruge trupul dar și viețile celor din jurul nostru.

Atunci când ne lăsăm cotropiți de frică, de panică, de isterie este ca și cum dăm frâu liber Zeului Distrugerii să ne îmbolnăvească trupul, să ne slăbească sistemul imunitar și să ne afecteze sănătatea și viața.

Transformarea vine de la interior. Vindecarea vine și ea tot de la interior. Pentru a putea să avem un trup sănătos avem nevoie de o minte sănătoasă. Avem nevoie de o minte puternică, o minte ce nu se lasă cotropită de temeri și frici. O minte puternică, folosită cu cap, cu scop, cu direcție.

Cu cât ne folosim mai mult mintea, cu atât suntem mai sănătoși, mai puternici și mai în viață. Hai să înveți cum să faci asta!

Sănătate prin Puterea Minții

Puterea Transformării și a vindecării se află în mintea noastră, în gândurile noastre.

Problema este că am fost învățați să ne lăsăm conduși. Conduși de alții, nu de noi sau de mintea noastră. Am fost învățați să ne îndoim de noi și să ne încredem în știri de pe net, în “specialiști” care au auzit ei de undeva “care este de fapt adevărul”.

Cei mai mulți oameni preferă să consulte Dr Google decât să asculte vocea Minții lor. Caută soluții în afară când de fapt singura soluție se află în interiorul nostru.

Atunci când începem să ne folosim de Puterea Minții pentru a crea, menține, dezvolta și întării starea de sănătate și sistemul imunitar, începem cu adevărat să avem o Sănătate de Fier și un Sistem Imunitar Puternic.

Folosindu-ne de Puterea Minții putem să ne ajutăm trupul în lupta împotriva unui virus. Nu spunem că doar cu Puterea Minții poți să te vindeci de o boală sau alta ci că aceasta acționează ca un activator puternic al sistemului imunitar!

Este cunoscut faptul că cel mai important factor atât în procesul de prevenție a bolii cât și în cel de vindecare este Atitudinea Interioară sau atitudinea mentală pe care o avem. Aceasta este urmată apoi de relația dintre pacient și cadrele medicale. Pe ultimul loc se află tratamentul medicamentos pe care îl primește pacientul.

Atitudinea cu care tratăm lucrurile este energia cu care acele lucruri ne vor afecta. Atitudinea noatră reprezintă filtrul prin care vedem lumea și prin care interacționăm cu universul. Atitudinea mentală este cea care întărește sau slăbește sistemul imunitar. Atitudinea interioară (mentală) este cea care ne poate vindeca sau ne poate distruge! Depinde doar de TINE ce atitudine dorești să ai!

În acest Seminar Practic și Experiențial Online înveți cum poți să îți folosești Puterea Minții pentru a avea o Atitudine Sănătoasă, pentru a avea o minte și un trup sănătos. Vino și învață cum să îți folosești mintea pentru un sistem imunitar puternic și pentru o sănătate excelentă!

Folosește Puterea Minții Tale pentru o Viață Sănătoasă

Din timpuri imemoriale oamenii au descoperit că pot modifica cursul vieții lor atunci când preiau controlul asupra minții lor.

Este foarte simplu. Gândește-te că mintea ta este volanul care direcționează ființa ta în direcția dorită de tine. Dacă îi dai drumul, dacă îl lași la voia întâmplării, atunci și tu vei fi la voia întâmplării, lăsat de izbeliște.

Mintea are trei structuri. Prima structură este bazală, instinctuală, care vede un pericol și dezastru în tot și toate. Nu te supăra pe ea, acesta este rostul său. A doua este cea emoțională, care ne inspiră și ne călăuzește inima. Cea de-a treia este cea logică și analitică și este cea care menține volanul drept.

Toate trei lucrează împreună și toate trei au nevoie una de cealaltă pentru sănătate atât mentală cât și fizică. Intenția este dată de mintea primară, energia de către cea emoțională iar direcția este dată de mintea logică.

Fără direcție, fără claritate, nu avem cum să avem energie pentru a ajunge la scopul propus, la finalul intenției dorite.

Acum, mai mult ca niciodată, este momentul să înveți cum să preiei frâiele asupra minții tale și să o direcționezi către sănătate și vindecare.

Participă la acest curs dacă vrei să ai o minte sănătoasă, un sistem imunitar de nezdruncinat și o viață plină de sănătate de fier!

Cine sunt Trainerii acestui Seminar Practic Experiențial

Angela Nuțu  Eugen Popa
Angela Nuțu este Vicepreședinte al Asociației Române de Hipnoză, Psihoterapeut, Coach și Trainer Internațional. Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, Trainer și Speaker Internațional.

Programul Seminarului Practic și Experiențial pentru SănătateSănătatea fizică și mentală prin Puterea Minții
Cursul are loc Exclusiv Online!
21/03/2020 10:00 am

21/03/2020 10:00 am

  • Tehnici fizice de întărire a sistemului imunitar
  • Exercitii de vizualizare
  • Tehnici de respirație pentru sănătatea mentală
  • Tehnici de respirație pentru calm și relaxare
  • Tehnici de Autohipnoza
  • Exercitii de Control Mental
  • Tehnici de Antrenare a Mintii
  • Crearea unei Atitudini  Mentale Pozitive

De ce să participi la acest curs?

“Sănătate mai presus de toate.”

Indiferent de succesul pe care îl ai în viață, dacă nu ai sănătate, nu ai cum să te bucuri de asta. Sănătatea este mai prețioasă decât orice altceva în viața noastră.

Mai jos sunt listate doar câteva dintre sutele de beneficiile participării la acest Seminar Practic Online.

Beneficiile Sănătății

✅Înveți care sunt structurile minții și ce rol îndeplinește fiecare
✅Înțelegi cum funcționează minte și cum poți controla acest proces
✅Înveți tehnici orientale de control mental 
✅Înveți ce cuvinte să folosești pentru a comunica cu corpul tău
✅Primești tehnici de respirație pentru calmarea minții
✅Înveți cum să îți întărești sistemul imunitar folosind o tehnică surprinzătoare
✅Înveți cum să creezi sugestii
✅Înveți tehnici de Autohipnoză și vindecare

Testimoniale ale participanților la cursurile noastre

Aurica Clara Boriceanu Psihoterapeut Este o onoare sa intalnesc așa oameni minunați ca voi, Eugen Popa și Angela Nuțu. Tehnicile extraordinare și metoda de predare sunt, din punctul meu de vedere, pe înțelesul tuturor celor care recunosc că suntem oameni și e normal să avem câte o problemă pe care să o rezolvăm așa, în joacă. Să avem la noi tehnici ușoare, simple și serioase, care dau rezultate maxime!!

GARANȚIA INVESTIȚIEI!

Investiția ta este 100% sigură. Dacă până la pauza de prânz simți că nu ai învățat nimic și că nu ai primit nimic de valoare, care să te ajute pe tine în viața personală sau profesională, vom fi bucuroși să îți returnăm investiția.

Avem o experiență de peste 8 ani în domeniu, timp în care am oferit și susținut zeci de programe, atât în România cât și la nivel internațional

limbaj curat - clean langauge - garantie

CERTIFICĂRI

Participând la acest program, îți oferă garanția calității prin certificatul de participare oferit din partea Asociației Română de Hipnoză precum și Certificatele de Calitate ISO

 

 

limbaj curat - clean language - Logo Asociatia Romana de Hipnoza limbaj curat - clean langauge - certificare iso

Ce pierzi dacă nu participi la acest curs?

❌Oportunitatea de a învăța cum să comunici cu Subconștientul tău
❌Posibilitatea de a-ți întări și consolida Sistemul Imunitar
❌Principiile esențiale de transformare și vindecare mentală și fizică
❌Tehnici de autovindecare

❌Modul în care funcționează mintea ta și cum o poți controla
❌Tehnici de control al minții
❌Exerciții de respirație pentru calmarea minții și a trupului
❌Stare de sănătate la comandă
❌Tehnici secrete de purificare mentală
❌Exerciții chinezești de întărire a sistemului imunitar și prelungire a vieții
❌Tehnici de activare a sistemului Imunitar, indiferent de vârstă
❌O comunitate de oameni interesați de sănătatea lor și a celor dragi

Întrebări Frecvente

Acest Seminar se adresează atât celor care doresc să se vindece sau să își întărească sănătatea cât și celor care doresc să ajute pe ceilalți. Tehnicile învățate pot fi folosite fie pentru beneficiul personal sau pentru a lucra cât mai eficient cu alții.

DA! Poți să achiți mai puțin recomandând Seminarul Practic de Sănptate. Pentru fiecare persoană care se înscrie la recomandarea ta, atât tu cât și acea persoană aveți fiecare o reducere de 30 RON.

Nu. Este un curs Online. Fiecare participă de la el de acasă de de oriunde dorește. :)

Este un Curs Practic?
DA! La fel ca la toate programele organizate de noi, acest Seminar este unul Practic! Asta înseamnă că aplici imediat ceea ce înveți și experimentezi în mod direct efectele tehnicilor încă din timpul cursului.

DA!
La finalul Seminarului Experiențial de Sănătate Mentală și Fizică primești un Certificat de Participare din partea Asociației Române de Hipnoză.

DA! Acest Program va fi transmis doar online. Poți învăța oriunde te-ai afla în lume. Tot ce ai nevoie este un device (telefon/tabletă/computer) și acces la internet.

Da! În timpul cursului vom prezenta produse și servicii pe care le poți achiziționa la un preț mult redus față de oferta oficială la acel moment. Fii pe fază! :)

NU! Acest curs va fi înregistrat doar de către organizatori iar înregistrarea va fi făcută disponibilă ulterior. Cei care participă la acest curs vor putea achiziționa înregistrarea la un preț preferențial.
Orice înregistrare a acestui program va fi sancționată conform legislației în vigoare!

Bonusuri (În valoare totală de 249 RON)

program-meditatii-autovindecare

5 Meditații Ghidate pentru Vindecare

 

Meditație pentru Relaxare și Controlul Stresului
Meditație pentru Întărirea Sistemului Imunitar
Meditație de Vindecare cu Lumină
Meditație pentru Vindecare Celulară
Meditație penrtu Sănătate și Vindecare

 

Detalii Administrative

Pentru buna desfășurare a acestui program, te rugăm să citești cu atenție datele de mai jos:

Pentru plata prin transfer bancar, folosește te rog datele acestea: Nume Firmă: PRO SUCCES SRL
CUI: 15898059
J40/15187/2003
Banca: BCR Plevnei IBAN:RO09RNCB0071011473930001
Înscrierea la acest program este considerată completă în momentul achitării sale integrale.

Dacă ai achitat și nu mai poți participa la curs și anunți cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte, poți folosi investiția ta la un alt program al nostru sau pentru a achiziționa produsele pe care le oferim.

Dacă ai achitat cursul și nu mai poți sau nu mai dorești să participi și anunți cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de începerea cursului și dorești returnarea banilor, acest lucru este posibil minus o taxă de administrare de minim 50 RON sau 10% din suma achitată, în funcție de care este mai mare.

Dacă ai achitat și nu te-ai prezentat la curs, banii nu se returnează.

Contact

    Sunt de acord cu Termenii și condițiile website-ului