297,00 lei

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

S-ar putea să-ți placă și…

Iti dorești sanatate si imunitate fizica si mentala?

Cu toții am auzit de Puterea Nemărginită a Minții. Cu toții credem sau ne dorim să credem că avem abilități fenomenale. Mereu ni se vorbește despre calitățile pe care le avem și de potențialul fenomenal de care dispunem. Ce reușim să facem însă cu această super putere? Ne place doar să știm că o avem sau vrem să o și folosim, mai ales în momentele în care avem cea mai mare nevoie de ea.

Puterea Transformării și a vindecării se află în mintea noastră, în gândurile noastre.

Problema este că am fost învățați să ne lăsăm conduși. Conduși de alții, nu de noi sau de mintea noastră. Am fost învățați să ne îndoim de noi și să ne încredem în știri de pe net, în „specialiști” care au auzit ei de undeva „care este de fapt adevărul”.

Cei mai mulți oameni preferă să consulte Dr Google decât să asculte vocea Minții lor. Caută soluții în afară când de fapt singura soluție se află în interiorul nostru.

Atunci când începem să ne folosim de Puterea Minții pentru a crea, menține, dezvolta și întării starea de sănătate și sistemul imunitar, începem cu adevărat să avem o Sănătate de Fier și un Sistem Imunitar Puternic.

Folosindu-ne de Puterea Minții putem să ne ajutăm trupul în lupta împotriva unui virus. Nu spunem că doar cu Puterea Minții poți să te vindeci de o boală sau alta ci că aceasta acționează ca un activator puternic al sistemului imunitar!

Este cunoscut faptul că cel mai important factor atât în procesul de prevenție a bolii cât și în cel de vindecare este Atitudinea Interioară sau atitudinea mentală pe care o avem. Aceasta este urmată apoi de relația dintre pacient și cadrele medicale. Pe ultimul loc se află tratamentul medicamentos pe care îl primește pacientul.

Atitudinea cu care tratăm lucrurile este energia cu care acele lucruri ne vor afecta. Atitudinea noatră reprezintă filtrul prin care vedem lumea și prin care interacționăm cu universul. Atitudinea mentală este cea care întărește sau slăbește sistemul imunitar. Atitudinea interioară (mentală) este cea care ne poate vindeca sau ne poate distruge! Depinde doar de TINE ce atitudine dorești să ai!

În acest curs video pentru întărirea sănătății și a imunității înveți cum poți să îți folosești Puterea Minții pentru a avea o atitudine sănătoasă, o minte și un trup sănătos.

 

Ce găsești în acest curs video:

·        Tehnici fizice de întărire a sistemului imunitar
·        Exercitii de vizualizare
·        Tehnici de respirație pentru sănătatea mentală
·        Tehnici de respirație pentru calm și relaxare
·        Tehnici de Autohipnoza
·        Exercitii de Control Mental
·        Tehnici de Antrenare a Mintii
·        Crearea unei Atitudini  Mentale Pozitive

Cine sunt trainerii?

 

Angela Nuțu

Angela Nuțu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării

 

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză. Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.