69,00 lei

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

 

Cum pot îmbunătății relația cu bărbații?  – Ședință cu Adina realizată de Eugen Popa

Adina este Coach de dezvoltare personală și o persoană care dorește să își îmbunătățească relația pe care o are cu bărbații.
Lucrând la rândul ei cu oamenii folosind tehnici de terapie și coaching, Adina a ajuns la concluzia că anumite “programe” mentale pe care le are, “se bat cap în cap”.

Unul dintre programe este că “nici un bărbat nu este suficient de bun” și cu toate acestea “am ales bărbați inferiori mie”.
Deși de-a lungul vieții a întâlnit bărbați minunați, cu toate acestea relațiile s-au terminat.

Valorile pe care Adina le dorește într-o relație sunt încrederea, schimb avantajos, de a face lucruri împreună, să fie iubită și apreciată și să simtă că poate construi cu acea persoană.

În această ședintă am lucrat cu Adina pentru a descoperi care sunt resorturile interioare care o fac să acționeze într-un anumit mod în relațiile sale și odată ce acestea au fost descoperite, să le putem corecta.

Tehnici Folosite:
Inducția Elman
Tehnici de Aprofundare a Transei
Regresia Hipnotică
Copilul Interior
Progresie
Revenire

Cumpără acum acest program și vezi cum am aplicat tehnicile de mai sus și rezultatul la care am ajuns la finalul ședinței.
BONUS: Acest program include și transcrierea integrală a ședinței!

*acest produs este disponibil doar în format cu descarcare online

Cine este Eugen Popa?

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri. Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)