349,00 lei

Regresia Hipnotică este una dintre cele mai eficiente și puternice tehnici de transformare și vindecare. Aceasta este una dintre tehnicile Esențiale pe care orice coach, trainer sau terapeut ar trebui să aibă în arsenalul său de lucru.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Dintre toate metodele hipnotice cunoscute la ora actuală, Regresia Hipnotică este de departe cea mai renumită și mai faimoasă.

Regresia Hipnotică este una dintre cele mai eficiente și puternice tehnici de transformare și vindecare. Aceasta este una dintre tehnicile Esențiale pe care orice coach, trainer sau terapeut ar trebui să aibă în arsenalul său de lucru.

Regresia Hipnotică este folosită cu foarte mare succes în orice problemă care are o bază sau o cauză psihosomatică sau de natură emoțională cum ar fi:
– fobiile
– atacurile de panică
– depresie
– dureri cronice
– dependențe
– obezitate
– multe altele

Regesia Hipnotică este cel mai proabil cea mai rapidă, eficientă și sigură modalitate de a descoperi cauza unei probleme, oricare ar fi natura ei. Are la bază conceptul că în spatele oricărei probleme de sănătate se află o cauză emoțională. Această emoție este cea care cauzează în ultimă instanță dezechilibrul cu care ne confruntăm, fie că îl numim boală, dependență sau oricum altcumva.
Formula Problemei/Bolii:
Eveniment + Interpretare = Emoție –> Problemă/Boală

Așadar, Nu contează ce s-a întâmplat ci modul în care TU interpretezi ce s-a întâmplat. Această interpretare generează apoi emoția pe care o trăiești față de acel eveniment (stimul) care la rândul său, generează reacții chimice, electrice, biologice care produc în ultimă instanță boala!
De aceea, din punct de vedere al Regresiei Hipnotice, rezolvare problemei înseamnă descoperirea evenimentului emoțional inițial. Atât.

Am realizat acest workshop de Regresie Hipnotică cu scopul de a-ți oferi cea mai cele mai detaliate informații despre acest subiect fascinant astfel încât să poți realiza chiar tu, imediat, regresii hipnotice de succes.
În acest workshop se regăsește cunoașterea multor hipnoterapeuți de renume din întreaga lume însumând sute de ani de cercetare, practică și experiență.

Ce găsești în acest workshop?

Ziua 1
– Prezentarea Funcțiilor Minții Conștiente/Subconștiente
– Introducere în hipnoză
– Inducția Hipnotică
– Demonstrație Inducție Hipnotică
– Practică

Ziua 2
– Tehnici de Aprofundare a Hipnozei
– Tehnici de Revenire din Hipnoză
– Introducere Regresia Hipnotică
– Tipuri de Regresie Hipnotică
– Demonstrații
– Practică

Ziua 3
– Tehnici de Regresie Hipnotică
– Demonstrații
– Practică

Testimoniale

„Foarte autentic! Trainer foarte darnic in informații! Informații interesante, tehnici cu aplicabilitate eficientă!” – Larisa D

„Foarte multe informații clare, simple, structurate astfel încât le-am integrat ușor. Mi-au plăcut și demonstrațiile, ușor de modelat. Mi-a plăcut modul în care Eugen își adaptează intuitiv tehnica la fiecare participant. Îmi doresc să am ocazia să particip la trainigurile următoare. Mai am multe de învățat.” – Camelia S.

„Cursul mi-a oferit o perspectivă nouă asupra hipnozei. Mi-a arătat că se poate lucra cu ușurință, îndrumând oamenii să elibereze traume emoționale din trecutul lor. Am înțeles că se poate lucra cu această tehnică într-un mod curat și etic, având total acord cu beneficiarul.” – Georgeta S.

„Minunat! Aștept cu nerăbdare următorul!” – Rodica R.

„Excelent. Practic. Recomand.” – Codruț T.

„Apreciez concizia și claritatea explicațiilor, dar mai ales experiențele practice. M-am luminat, m-am transformat, m-am perfecționat, am evoluat… Mulțumesc” – Alina S.

„Surprinzător, eficient, eficace. În câteva clipe voi număra de la 1 la 3. Cu fiecare cifră pe care o rostesc îmi îmbogățesc și mă bucur de curs și învățătură! Unu, doi, trei!” – Dorinel V.

„O experiență puternică! Sunt încântată de toată această experiență care m-a îmbogățit Am mai primit o mică felie din tortul cunoașterii și în special din acea parte de care nici măcar nu știam că o am. Cred că există oameni care au această vocație de profesori, vocație în misiunea lor personală, vocație în a dărui. Eugen Popa este unul dintre aceștia!” – Cerasela G.

„A fost aproape conform așteptărilor. Sunt recunoscătoare […] charismaticului trainer Eugen Popa. Au fost trei zile pline de dinamism, lumină, energie pozitivă și am dobândit informații utile pe care îmi doresc cu toată ființa mea (de astăzi începând, mai luminoasă) să le aplic cu succes, spre Pro Success!” – Anonim

 

Cine este Eugen Popa?

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)