69,00 lei

Această carte este o resursă importantă pentru cei care sunt sau doresc să devină hipnoterapeuţi. Ea nu este un substitut al pregătirii profesionale pe care o poate asigura un hipnoterapeut profesionist. Cu toate acestea, dacă urmați liniile directoare din această carte și aveți atitudinea și aptitudinea potrivite, precum și suficient talent și încredere, veți reuşi să hipnotizaţi oamenii.

Această carte este despre hipnoză și despre cum să o folosiți în mod eficient. Aceasta vă va învăța ce este hipnoza și cum să hipnotizaţi oamenii și grupurile de oameni în orice moment și în orice context.

Nu este necesară o experiență anterioară în hipnoză pentru a înțelege și a aplica cunoștințele din această carte. Tehnicile sunt simple, dar incredibil de puternice. Acestea sunt în întregime practice și au fost testate pe parcursul a mai mulți ani, cu mii de oameni, de-a lungul terapiei dar și a activităţii în domeniul divertismentului.

Odată ce le veţi stăpâni, veţi putea realiza că ele sunt tot ceea ce vă trebuie pentru a vă desfăşura activitatea. Acestea fiind spuse, există întotdeauna mai multe de învățat. Faceți din hipnoză propria voastră formă de artă.

Pentru a aduce această abordare a hipnozei într-un context practic, cartea se concentrează asupra prezentării unor demonstrații de hipnoză spontană care pot fi aplicate în orice situație. Ar putea fi o formă de eliberare rapidă de durerile fizice și psihice sau ar putea avea un scop în cadrul relațiilor sociale. Modul în care le aplicați depinde de voi.

Cine este Anthony Jacquin?

Anthony Jacquin, autorul uneia dintre cele mai cunoscute cărți în lumea hipnozei, Realitatea este Plastică – Arta Hipnozei de Improvizație și susține traininguri și cursuri în întreaga lume.
Anthony s-a specializat în crearea unor programe unice în care unesc arta magiei cu jocuri ale minții și hipnoza generând astfel rezultate spectaculoase.

Anthony a intrat în contact cu hipnoza prin intermediul tatălui său și a realizat prima ședință de hipnoterapie în 1995.Ulterior a căutat să învețe de la cei mai buni profersori din lume și practică hipnoza full time începând cu 2001.

Prin sesiunile sale de hipnoterapie pe care le-a realizat de atunci și până astăzi Anthony a ajutat mai mult de 5000 de oameni să își schimbe viața și să își îndeplinească visurile.
Din 2004 a început să susțină spectacole de magie și hipnoză cu ajutorul cărora a ajutat oamenii să descopere și să realizeze puterea extraordinară a minții umane.

Anthony s-a specializat în crearea unor programe unice în care unesc arta magiei cu jocuri ale minții și hipnoza generând astfel rezultate spectaculoase în rândul participanților.