- 40%

94,00 lei

Așează-te comod, închide ochii… și fă primii pași spre Vindecare

Descarcă meditațiile în format mp3, zâmbește  și  începe să te relaxezi! 🙂

Program Meditații Ghidate pentru Autovindecare

Meditatii ghidate de Eugen Popa 

 

Pachetul de 5 Meditații Ghidate pentru Autovindecare, Eliminarea Stresului, Fricilor și Fobiilor te va ajuta să atingi o stare de liniște mentală,  eliberare de stres, anxietate și oboseală.

Scopul principal al acestei călătorii ghidate este de a te ajuta să obții o stare de pace interioară profundă, dându-i minții o direcție spre care se va îndrepta cu ajutorul imaginației.

 

Cele 5 meditații ghidate:

 

Meditație pentru Relaxare și Controlul Stresului 

Meditație pentru Eliberare de Frici și Fobii

Meditație de Vindecare cu Lumină

Meditație pentru Vindecare Celulară 

Meditație pentru Iertare și Vindecare a Rănilor Sufletești

 

BONUS: Meditație Comunicare cu Sinele Interior

 

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.