[Partea 1] Autovindecare – Puterea Imaginației

Autovindecare-puterea-imaginatiei

Autovindecarea va fi mereu dovada cea mai convingătoare a propriei noastre puteri subconştiente.– Joseph Murphy în Puterea Extraordinară a subconştientului tău

 

“Sănătate mai presus de toate”. Așa spune o vorbă înțeleaptă din popor.

Indiferent de nivelul nostru de trai, de poziția socială, de nivelul de inteligență sau de munca pe care o prestăm, toți suferim la fel.

Pentru unii oameni sănătatea înseamnă un trup armonios și echilibrat iar pentru alții înseamnă absența bolii cu care se confruntă. Alții înțeleg să fie sănătoși mintal sau emoțional. Unii consideră că este mult mai important să fii sănătos la suflet sau în spirit. Fiecare dintre noi purtăm în adâncul nostru povara trecutului, cu bune și cu rele.

Fiecare om are așadar propria sa versiune a sănătății însă numitorul comun în toate acestea este starea de bine! Mai ales în cazurile mai grave sau mai dificile, această stare de bine pare să fie atât de departe încât nici nu mai știm cum se simte.

Același lucru îl poate spune cineva care suferă de o durere fizică.

Același lucru îl poate spune cineva care suferă de o durere emoțională.

Același lucru îl poate spune cineva care suferă de o durere psihică.

 

 

Ca să o citez pe minunata Byron Katie “… cu toții trăim într-un vis. Acesta poate fi un coșmar sau, poate fi… de vis!”

Dacă este unul minunat, nu avem de ce să îl întrerupem. Dacă este un coșmar însă, nu avem de ce să îl continuăm!

 

Autovindecare prin Puterea Minții

 

Sănătatea este o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mintal cât și social, și nu doar absența bolilor sau a infirmităților”. Organizația Mondială a Sănătății.

Sănătatea este expresia celui mai profund instinct uman, cel de autoconservare. Acesta este motivul pentru care lăsăm totul deoparte atunci când sănătatea sau chiar viața ne sunt puse în pericol. Acesta este motivul pentru care, atunci când dăm de greu, instinctele noastre primare se activează și parcă uităm de tot ce înseamnă bune maniere, armonie sau inteligență. Corpul trebuie să supraviețuiască și caută orice variantă posibilă pentru a realiza acest lucru.

Boala nu este altceva decât manifestarea unui exces sau unor lipsuri în organism.  Procesul de autovindecare este un process de reechilibrare a funcțiilor organismului, a funcțiilor psihologice, a stării de armonie emoțională prin puterea minții, a emoțiilor și a imaginației.

Imaginația este elementul principal pe care îl folosești atunci când vrei să faci autovindecare.

Imaginația este acceași, indiferent dacă o folosim noi pe ea sau invers, ea să ne conducă pe noi. De cele mai multe ori, oamenii suferă deoarece imaginația lor este scăpată de sub control. Așadar, ce avem de făcut în procesul de autovindecare este să preluăm controlul asupra imaginației noastre și apoi să o canalizăm către rezultatul dorit de noi, și astfel să ajungem la o stare de bine.

Puterea vindecatoare infinita isi are radacinile in subconstientul nostru, al oamenilor. Schimbându-ne radical modul de a gândi ne vom influența benefic drumul vieții.

Gândurile noastre sunt active și constituie semințele pe care le-am plantat. Subconstientul nu este interesat daca gandurile noastre sunt bune sau rele, ci pur si simplu raspunde in deplina conformitate cu natura acestor ganduri. El nu ne va contrazice niciodata, ci va accepta mereu ceea ce afirmam in mod constient. Prin urmare, trebuie sa fim decisi sa alegem viata, sanatatea si iubirea.

Atunci când înțelegi dinamica și regulile subconștientului, poți ajunge să îți îmbunătățești sănătatea, să-ți crești încrederea de sine, liniștea minții, să îmbunătățești calitatea relațiilor tale și orice altceva îți dorești pentru a avea o viață mai bună.

————–

Am strâns cele mai bune tehnici într-un seminar online intensiv de Autovindecare la care te invit pe 19 Septembrie pentru a descoperi cum poţi te priveşti la nivel holistic şi să obţii o viaţă sănătoasă pe toate planurile. Te poţi înscrie AICI.

 

seminar autovindecare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *