69,00 lei

Acest program conține o ședință demonstrativă de Identificare a Resurselor Interioare realizată de psihoterapeut Angela Nuțu, vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Auzim mereu despre puterea nebănuită a Subconștientului nostru. Despre resursele extraordinare pe care le avem și despre faptul că deja avem soluții la problemele cu care ne confruntăm.Toate aceastea sună foarte frumos în teorie însă arareori se și concretizează.
Este adevărat, avem Resurse fenomenale și nebănuite dar exact asta este și problema. Pentru că sunt nebănuite, atunci sunt și nefolosite!

Teoria Resurselor Personalității este bazată pe un concept propus de Paul Federn (discipol al lui Freud) care susține că personalitatea umană nu este un întreg omogen, ci este alcătuită din mai multe părți sau resurse interioare.
Aceste resurse au diferite calități și abilități care ne construiesc personalitatea și ne pot influența în mod benefic sau dimpotrivă ne pot determina reacții și manifestări nedorite.

Scopul Identificarii Resurselor Interioare este acela de a descoperi resursele pe care fiecare persoană le are pentru a le întări și folosi pe cele benefice. Faptul că știm de exisența resurselor noastre, precum și capacitatea de a le accesa ne poate fi de mare folos în dezvoltarea noastră personală, sub toate aspectle sale: fizic, social , emoțional, mental și spiritual.

Iată câteva dintre beneficii:
1. Putem să retrăim în siguranță profunzimea stărilor emoționale din copilăria noastră, indiferent de vârsta pe care o avem acum
2. Putem să simțim iubire
3. Devenim asertivi atunci când este necesar
4. Putem să devenim agresivi și protectori atunci când este necesar
5. Putem vorbi cu siguranță, încredere și putere în public
6. Putem să primim critici fără să ne simțim atacați sau abuzați
7. Alegem când dorim să folosim aspectul nostru logic sau romantic, sau oricare altul
8. Ne bucurăm de o sănătate mai bună
9. Alegem ce Resursă să folosim și când
10. Putem să schimbăm la comandă starea mentală sau emoțională pe care o trăim

Acest program conține o ședință demonstrativă realizată de psihoterapeut Angela Nuțu, vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză. Angela  este Trainer Internațional, oferind cursuri de terapie și dezvoltare personală în întreaga lume.

În această demonstrație Angela lucrează cu Mirela, care dorește să aibă acces direct și rapid la Resursa sa Interioară “Don’t Give Up!”. Pentru Mirela, această stare este întruchipată de un cal sășbatic, puternic, care aleargă liber. La începutul ședinței, Angela explică care sunt pașii și ce înseamnă Resursele Interioare iar apoi începe procesul de descoperire și Identificare a resurselor sale.

 

Cine este Angela Nuțu?

 

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Format

Electronic (Descarca Acum), Fizic ( + taxe curier)