449,00 lei

Descoperă Limbajul Ascuns al Subconștientului! Metaforele Mișcării ne ajută să înțelegem cu adevărat Limbajul Subconștienului și să identificăm programele automate care ne guvernează.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Andrew T. Austin din Marea Britanie, în colaborare Steve și Connirae Andreas, doi dintre cei mai mari traineri NLP, a dezvoltat un model sofisticat și fundamental nou pentru descoperirea și utlizarea în terapie a metaforelor pe care le folosim deja în limbajul comun.

Metaforele Mișcării, această minunată creație a lui Andy Austin este un mod fascinant de a lucra cu oamenii la un nivel fundamental inconștient, fără a cunoaște alt conținut în afara metaforei în sine.

Andy Austin a observat că secvenţele lingvistice care apar în mare parte în afara conștiinței vorbitorului sunt ușor de analizat. Sistemul a fost testat pe scară largă cu clienți care au participat la şedinţe de psihoterapie şi cu clienți din domeniul afacerilor, fiind prezentat la nivel internațional unei audiențe alcătuite, în principal, din profesioniști în psihologie. Acest lucru a făcut ca tehnica să devină tot mai rafinată și mai bine structurată.

Andy s-a concentrat să dezvolte Metaforele Mișcării ca o tehnică care să aibă la bază un sistem ușor de învățat de către orice persoană, fără experienţă în domeniul psihologiei și uşor de aplicat nu doar în terapie, ci și în domeniul afacerilor și a interacțiunilor umane de orice tip.

În cadrul cursului înregistrat vei învăța nu numai cum să descoperi propriile metafore, ci și cum să le angrenezi la nivel fiziologic și neurologic – o abordare complet nouă pentru a depăși blocajele și credințele limitative și pentru a crea o mișcare eficientă spre obiectivele tale personale.

De ce să achiziționezi acest program?

Dacă ești terapeut, psiholog, coach, trainer sau ești interesat de dezvoltarea ta personală și vrei să-i ajuți și inspiri pe cei din jurul tău…

• Înveți o tehnică terapeutică revoluționară
• Înveți o tehnică puternică de schimbare care funcționează cu adevărat pentru orice model comportamental și terapeutic
• Îți îmbunătățești abilitatea de a ajuta oamenii să genereze noi soluții la problemele lor
• Obții rezultate acolo unde alte metode de terapie au eșuat

Ce informații vei găsi in  Metaforele Mișcării?

✅Prezentarea completă a procesului “Metafore Mișcării” și structura unei ședințe.
✅Argumentarea neurologică a proceselor.
✅Folosirea comunicării idiomatice cu scopul evitării proceselor conștiente.
✅Obstrucțiile: Reguli și valori externe
✅Containerele: Metaforele incorporatoare, statutul moștenit, famillile și problemele de lungă durată
✅Poverile: Vinovătiile și Responsabilitătile
✅Baloanele: Credințele și Valorile
✅Poziții Relaționale: Unde ne aflăm în relație cu ceilalți.
✅Împlinirile: schimburile și tranzacțiile emoționale
✅Durerile: Accidentările emoționale și sănătatea emoțională
✅Introducere în Metaforele Temporale
✅Introducere în Metaforele legate de Afaceri și Bani

Iată cum a fost la curs:

 

Câteva dintre testimonialele participanților la workshop-ul Metaforele Mișcării:

  • Profunzimea la care ajungi când lucrezi după metodele lui And. Exercitiile au impactat profund multe din credintele limitative pe care le-am avut până acum. Pe mine m-a ajutat foarte mult în luarea unor decizii. (Cristina Opran)
  • Andrew este un trainer care explică foarte bine, care explică bine, clar și care instalează anumite comportamente. Umorul lui, felul în care detaliază aspecte ale experiențelor sale, exemplele date, fac în așa fel încât să pot înțelege și aplica conceptele predate.  (Alina Dascălu)
  • Am de gând să folosesc cele 7 poziții din relaționare în job-ul meu, în lucrul cu echipele de cursanți de la job, în particular în cursul pentru manageri. Și celelalte exerciții și concepte, în mod special, în relaționarea cu ceilalți, dar si cu mine. (Cumpănaru Valentin)
  • Este surpriza plăcută a vieții mele. (Gălățeanu Carmen)
Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)