- 38%

24,00 lei

Meditație De Vindecare Celulară pentru armonie și sănătate. Descarcă  această meditație de vindecare celulară și adu vindecarea și sănătatea în corpul tău.

 

Descarcă meditația în format mp3, zâmbește  și  începe să te relaxezi! 🙂

Meditație Vindecare Celulară

Meditatie ghidată de Eugen Popa 

 

Vindecarea este întotdeauna de la interior la exterior. De cele mai multe ori tot ce ai nevoie este doar să dai frâu liber minții tale și imaginației și să te joci cu gândul și ideea vindecării. Poți folosi vizualizări ghidate, exerciții de imaginație sau, ca în cazul de față, meditația de vindecare. 

 

Când te gândești la corpul tău, acesta este compus din organe, iar organele sunt compuse din celule. Atunci când ne supără ceva, este pentru că o parte din celule nu mai funcționează armonios, la parametrii optimi. Când activitatea celulară este dezechilibrată, începem să suferim și să ne îmbolnăvim. Restaurarea sănătății înseamnă re-armonizarea și re-echilibrarea celulelor din corp.

 

❤️Acestă meditație de vindecare celulară te ajută să obții această vindecare, acest echilibru.

 

Te ajută să obții sănătatea celulelor și să o mențină în timp. Efectul acestei meditații se menține în timp, multă vreme după ce ai terminat de ascultat. Tot ce trebuie să faci este să asculți această înregistrare și să lași mintea liberă, urmând cu ușurință sugestiile și ghidajul pe care le ofer.

 

*Pentru efect profund, ascultă de 2 ori pe zi. Dimineața înainte să te dai jos din pat și seara când mergi la culcare.

 

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.