- 38%

24,00 lei

Meditația de Relaxare și Controlul Stresului te ajută să te relaxezi profund și în același timp să elimini stresul din viața ta.

Descarcă meditația în format mp3, zâmbește  și  începe să te relaxezi! 🙂

 

Meditație pentru Relaxare și Controlul Stresului 

Meditatie ghidată de Eugen Popa 

 

Într-o lume tot mai agitată şi în continuă schimbare, ajungem ușor să ne simțim coplesiți de prea multe responsabilități, sarcini, solicitări sau provocări.

Stresul face parte din realitatea zilnică și pare a fi inamicul numărul 1 al societății moderne. Practic, orice poate provoca stres – de la trafic, la locul de muncă si familie, la copii sau prieteni.

Arderi emoționale care conduc la relații disfuncționale, suprasolicitare profesională, oboseală cronică, anxietate, epuizarea fizică, emoțională și mentală. Când stresul ne copleşeşte, cu alte cuvinte când nu-l mai putem ţine sub control, apar toate aceste consecinţe negative.

 

Ce faci atunci când stresul pare să te aștepte la orice colț de stradă?
Ei bine, înveți să te relaxezi!!  🙂 

 

Meditația de Relaxare și Controlul Stresului te ajută să te relaxezi profund și în același timp să elimini stresul din viața ta.

Ascultă zâmbind această Meditație de Relaxare și Controlul Stresului iar beneficiile acesteia se vor multiplica, starea de bine, de încredere, de liniște și de pace se va instala complet în corpul tău și-n mintea ta.

 

Această Meditație de Relaxare ajută enorm de mult la Controlul Stresului care este eliminat din trup și minte pe măsură ce te relaxezi tot mai profund. Meditația de Relaxare și Controlul Stresului începe prin focalizarea atenției asupra corpului și pornește de jos în sus, prin picioare, unul câte unul, apoi brațe, unul câte unul, apoi trunchi, gât și cap.

 

Pe măsură ce trupul se relaxează și se umple de culoarea relaxării, stresul este eliminat din corp iar acesta este curățat, purificat și vindecat. ❤️

 

*îți recomand să asculți această Meditatie De Relaxare Si Controlul Stresului cât mai des, de preferat zilnic, mai ales dacă te confrunți cu mult stres la locul de muncă sau în activitatea ta de zic cu zi.

 

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.