- 38%

24,00 lei

Meditația pentru Iertare Și Vindecare A Rănilor Sufletești te ajută să înțelegi ce este iertarea, care este procesul de iertare care te eliberează de lanțurile trecutului și cum să duci o viață fericită și sănătoasă de acum înainte.

Odată ce ai reușit să ierți, poți începe procesul de vindecare a rănilor sufletești și poți astfel să te bucuri de viață.

 

Descarcă meditația în format mp3, zâmbește  și  începe să te relaxezi! 🙂

Meditație pentru Iertare și Vindecare a Rănilor Sufletești

Meditatie ghidată de Eugen Popa 

 

Îți dorești să-ți trăiești viața cu sufletul ușor și inima curată? ❤️

Iertarea este poate cea mai importantă lecție în procesul de vindecare, atât fizică, cât și emoțională. Dacă simți că e timpul să-ți vindeci inima de dureri și poveri trecute și să privești spre viitor cu mai multă liniște și entuziasm, atunci această mediație pentru iertare și vindecare a rănilor sufletești poate fi primul pas.

 

Meditația pentru Iertare Și Vindecare A Rănilor Sufletești te ajută să înțelegi ce este iertarea, care este procesul de iertare care te eliberează de lanțurile trecutului și cum să duci o viață fericită și sănătoasă de acum înainte. Odată ce ai reușit să ierți, poți începe procesul de vindecare a rănilor sufletești și poți astfel să te bucuri de viață.

 

*îți recomand să asculți această Meditația pentru Iertare Și Vindecare A Rănilor Sufletești cât mai des, de preferat zilnic, mai ales dacă te confrunți cu dureri și suferințe sufletești apăsătoare.

 

Acordă-ți 25 de minute și dă-ți voie să te bucuri de această experiență!

 

Este cel mai bun moment din viața ta să începi  în fiecare zi:

  • Sa fii fericit

  • Sa fii relaxat

  • Sa te bucuri pur si simplu

 

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.