- 38%

24,00 lei

Descarcă meditația în format mp3, zâmbește  și  începe să te relaxezi! 🙂

Meditație pentru Eliberarea de Frici și Fobii

Meditație ghidată de Eugen Popa 

 

Chiar dacă nu ne place, fiecare dintre noi avem frici în viața noastră. Unele mai mici, altele mai mari, iar în cazuri mai grave, chiar fobii și atacuri de panică. Acestea ne bântuie viaţa din copilărie până la bătrâneţe și ne influenţează enorm de mult comportamentul, personalitatea şi relaţiile cu lumea din jurul nostru.

La bază, la origini, frica este un instinct! Te naști cu el iar apoi, îl dezvolți și chiar îl specializezi de-a lungul vieții. Unele frici rămân instinctuale, cum ar fi durerea. Durerea generează frica instinctuală, ca măsură de autoprotecție și menținere a vieții. Altele le învățăm pe parcurs, cum ar fi frica de oameni, de locuri sau situații care au conotații negative, generate de evenimente trecute.

Aproape toată lumea are cel puţin o teamă iraţională. Pentru o parte dintre oameni aceste temeri sunt minore şi nu influenţează puternic echilibrul mental sau emoţional. În cazul în care aceste temeri, frici iraţionale devin atât de severe încât provoacă anxietate, stres şi interferează cu viaţa normală, avem de-a face cu fobiile.

 

O fobie este o frică intensă de ceva care, în realitate, reprezintă un mic sau chiar deloc pericol. Dacă suferi de o fobie probabil îţi dai seama că teama ta este iraţională, dar chiar şi aşa nu îţi poţi controla trăirile şi reacţiile. E suficient să te gândeşti la acel obiect, fiinţă sau situaţie şi neliniştea se instalează; iar atunci când te expui cu adevărat la ceea ce te temi, teroarea este automată şi copleşitoare.

Dacă fricile sau fobiile tale sunt:

Excesive şi nerezonabile
Ajungi să eviţi  oameni, locuri şi situaţii din cauza lor
Evitarea ta interferează cu rutina zilnică sau cauzează o suferinţă semnificativă
Le cari după tine de prea mult timp…

E timpul să faci primii pași spre Vindecare 🙂 Ascultă  această meditație atunci când te confrunți cu frici sau fobii și vrei să scapi de ele rapid!

 

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.