- 38%

24,00 lei

O meditație specială  care te ajută să-ți amintești  că ziua ta poate fi în fiecare zi în care decizi să iubești și să prețuiești viața, să te bucuri și să te iubești mai mult.

Descarcă meditația în format mp3, zâmbește  și  începe să te relaxezi! 🙂

Meditație de Ziua Ta

Meditație ghidată de Eugen Popa

 

 

❤️ Te-ai gândit că în fiecare zi poate fi ziua ta?

în fiecare zi poți să renaști si în fiecare zi poți să găsești motive să sărbatorești? ❤️

Ți-am pregătit o meditație specială care să te ajute să-ți amintești  că ziua ta poate fi în fiecare zi în care decizi să iubești și să prețuiești viața, să te bucuri și să te iubești mai mult.

Așa că, Astăzi este Ziua Ta! ? 

*Pentru un efect crescut, ascultă în fiecare zi!

 

 

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.