- 38%

24,00 lei

În această Meditatie de Vindecare cu Lumină pornim într-o călătorie către centrul ființei pentru a ne putea deschide mental, emotional, fizic si spiritual astfel încât să dam voie luminii să ne vindece și să ne purifice.

Descarcă meditația în format mp3, zâmbește  și  începe să te relaxezi! 🙂

Meditație de Vindecare cu Lumină

Meditatie ghidată de Eugen Popa 

 

 

Meditatia cu lumină este o practica straveche si a luat multe forme de-a lungul timpului. Fie că o numim meditatie sau vizualizare sau hipnoza de vindecare cu lumina, efectul este mereu unul puternic si profund.

 

Unii oameni realizează Meditație de Vindecare cu Arhanghelul Mihail, alții Meditație de Vindecare cu Arhanghelul Rafael sau Meditație de Vindecare cu Fecioara Maria. Dar asta nu înseamnă că cei care nu au o orientare religioasă nu pot beneficia de acest gen de meditație de vindecare. Oricine poate să se bucure și să beneficieze de Meditație de Vindecare cu Lumină.

 

Care este cea mai bună culoare pentru meditația de vindecare cu lumină? Cel mai adesea oamenii folosesc vindecare cu lumina albă dar nu există o anumită lumină sau o anumită culoare. Cea mai bună culoare este cea pe care TU o consideri cea mai bună pentru vindecarea ta.

 

Unii folosesc culoarea verde, pentru ca o asociază cu sănătatea fizică, altii culoarea roz, pentru că o asociază cu sănătatea emoțională, alții culoarea violet pentru că o asociază cu vindecarea spirituală. In această  Meditație De Vindecare Cu Lumină am lăsat la libera alegere această opțiune, astfel încât atunci când asculți, să te lași inspirat de Subconstientul tău și să te poți bucura de cea mai bună lumină de vindecare pentru tine în acel moment.

 

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.