149,00 lei

Masterclass Inducția Hipnotică Elman este un program creat special pentru cei care doresc să aibă rezultate remarcabile în ședințele de hipnoză și terapie pe care le realizează. Foarte mulți oameni își doresc să hipnotizeze însă nu știu cum să facă. Te-ai întrebat vreodată: De unde să încep când hipnotizez pe cineva?

*Acest produs este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Inducția Elman este cea mai simplă și mai rapidă tehnică de inducere a stării de transă hipnotică.

Această metodă se diferențiază de restul tehnicilor prin foarte multe aspecte.
Cum spuneam și mai sus, este Rapidă, Simplă, Directă, Ușoară, Eficientă și are o rată de succes de peste 85-90%!

Pur și simplu NU există nici o altă tehnică cu o rată de succes atât de mare și care să întrunească toate calitățile enumerate mai sus.

Inducția Elman este, probabil, cea mai importantă inducție pe care orice hipnotist sau pasionat de hipnoză trebuie să o știe. Atunci când este învățată corect și folosită cu încredere, ea produce în mod constant un nivel profund de transă pentru orice persoană care dorește acest lucru. În cazul în care ești interesat să înveți hipnoza, atunci recomandare mea completă este să începi cu această inducție.

Dave Elman a fost, cu siguranță, unul dintre cei mai mai hipnotiști din toate timpurile. A petrecut o bună parte a carierei sale predând hipnoza exclusiv cadrelor medical ajutându-i și învățându-i cum să utilizeze hipnoza în practicile lor medicale chiar dacă el însuși nu era medic. Inducția care îi poartă numele este emblematică prima abordare rapidă, sistematizată, pentru a atinge în mod rapid și constant nivelul profund de transă cunoscut sub numele de somnambulism hipnotic. Metoda sa are o eficiență de 90% în cazurile în care este folosită.

Remarcabila inducție hipnotică dezvoltată de Dave Elman, este rapidă generând o stare de transă hipnotică profundă în doar 4-5 minute când este aplicată de un începător și chiar mai puțin după aprofundare și exercițiu.

Inducția Elman este logică, ușor de învățat, urmând câțiva pași simpli și clari. Este o inducție directivă, în care tu îți conduci subiectul, iar el răspunde urmând instrucțiunile tale. Este un proces care curge natural, linear, fără pauze incomode între etape. Subiectul trebuie să treacă și să îndeplinească fiecare pas pentru a ajunge la următorul.

Masterclass Inducția Hipnotică Elman este un program creat special pentru cei care doresc să aibă rezultate remarcabile în ședințele de hipnoză și terapie pe care le realizează.

Foarte mulți oameni își doresc să hipnotizeze însă nu știu cum să facă.
Te-ai întrebat vreodată:
De unde să încep când hipnotizez pe cineva?
Cum să face efectiv?
Ce trebuie să spun? (trebuie să spun ceva?)
Cum vorbesc?
Ce ton să folosesc?
Cum stau cu corpul?
Ce fac dacă nu merge conform “planului”?
Dacă te numeri printre aceștie, atunci Masterclass Inducția Hipnotică Elman este ceea ce cauți!

O altă categorie de persoane interesate de acest program sunt cei care doresc să înțeleagă în profunzime cum funcționează hipnoza, cum funcționează mintea umană.
De ce acționăm așa cum acționăm?
Oare chiar funcționează hipnoza?
Ce înseamnă de fapt să fii hipnotizat?
Chiar și eu pot hipnotiza?
Ce se întâmplă în mintea omului atunci când hipnotizezi?
Oricine poate fi hipnotizat?
Dacă te numeri printre aceștie, atunci Masterclass Inducția Hipnotică Elman este ceea ce cauți!

Testimoniale Masterclass Inducția Hipnotică Elman
Iată ce ne-au spus cei are au participat la acest Masterclass!

Ca începătoare sceptică – cursul a fost convingător, mi-a trezit curiozitatea de a aprofunda, convingerea/speranța că aș putea atinge noi puncte de autocunoaștere, dezvoltare. – Floreta Aronovici

Ai reușit într-un timp scurt (mai puțin de 3 ore) să ne înveți bine o tehnică. Stai foarte bine la capitolul Sintează și nu numai. Ești foarte atent la detalii. Super!! – Anonnim

Instructiv, interactiv, util. – Ana A.

Pentru mine conferința a fost ceva „foarte nou”. Am plecat încântată și recunoscătoare lui Eugen C Popa. Felicitări! – Mariana S.

Curs foarte interesant, și mai ales foarte benefic și vindecător. – Ramona J.

Felicitări!
Un curs interesant cu metode interesante pe care nu le-am găsit în facultate. Mi-au dat o altă perspectivă asupra psihoterapiei și a meseriei de psiholog. Mulțumesc. – Mariana P.

Super informația. Detaliată și la obiect cu practică și explicarea nelămuririlor. – Camelia V.

 

Cine este Eugen Popa?

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.
Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)