Transfomă-ți Viața Ascultând și Înțelegând Limbajul Subconștientului - Premieră în România!

Limbaj Curat

Ascultă cu atenție, întreabă cu grijă,
Rezolvă rapid și cu ușurință.

Am apărut și pe

Vrei să Înțelegi Limbajul Ascuns al Minții?

De câte ori nu te-ai simțit ne-nțeles?

De câte ori nu ai simțit că spusele tale sunt răstălmăcite?

De câte ori nu ți-ai dorit să înțelegi ce spune cu adevărat cineva, fără să încerci să ghicești ce se află sau dacă se află ceva ascuns în spatele cuvintelor sale?

Este extraordinar de frustrant să nu te înțelegi cu cineva, mai ales când încerci să ajuți acea persoană.

Comunicarea este esențială pentru existența umană. Fie că vorbim despre comunicarea internă cu noi înșine sau comunicarea în relațiile personale, intime, de familie, de afaceri, de prietenie, socială sau terapeutică.

Fără comunicare nu putem să interacționăm, nu putem să ne dezvoltăm și nu putem să ne vindecăm.

Iar atunci când vine vorba de a ajuta, de a vindeca, de a transforma, cu cât comunicarea este mai simplă, cu cât limbajul este mai curat, mai neatins de propriile noastre idei, gânduri, crezuri și sentimente, cu atât mai ușoară și rapidă este transformarea.

Iar cel mai simplu mod de a face asta, este să adresăm întrebări deschise și să fim atenți la metaforele pe care omul le folosește.

Transformare prin Empatie și Compasiune

Secretul Transformării și al vindecării se află în întrebările pe care le adresăm iar calitatea acestor întrebări reprezintă fundamentul, calității vieții pe care o trăim.

Problema este că, de cele mai multe ori, întrebările sunt… “pătate” sau “impregnate” de sistemul de gândire și de crezurile celui care le adresează. De aceea este atât de greu să comunicăm la nivel profund cu cineva și, să ni se auzim cu adevărat vocea sufletului persoanei cu care comunicăm.

Atâta vreme cât nu ne menținem un limbaj curat, fără presupuneri și fără subtilități, răspsunsurile pe care le primim sunt din start eronate, pentru că sunt influențate subtil de însăși întrebarea noastră.

Pentru a putea extrage o informație cât mai pură din partea pacienților și clienților săi, David Grove, creatorul Clean Language (Limbaj Curat) a pus la punct un set de întrebări care sunt extraodinar de lipsite de conținut dar în același timp, foarte profunde și clare.

Aceste set de întrebări au fost perfectate de-a lungul a zeci de ani de practică directă cu mii și mii de oameni, atât de către David Grove cât și de elevii săi, Marian Way, Penny Tompkins, James Lawley și mulți alții.

Acum poți si TU să înveți Limbajul Curat care scoate la iveală cele mai profunde trăiri și crezuri ale ființei umane, pentru a putea astfel, rapid și cu ușurință, să genereze schimbarea dorită!

Metaforele sunt Limbajul Sufletului

Metafora este cel mai natural și ușor mod de a comunica o experiență personală într-un fel care este ușor de înțeles de către ceilalți. Putem astfel împărtăși idei complexe și, de asemenea ne ajută să înțelegem trăirile, gândurile și emoțiile celorlalți.

Limbajul curat se folosește de metaforele care apar în mod natural în vorbire pentru a aduce în plan conștient profunzimile ascunse ale proceselor noastre de gândire.

Acest mod de comunicare și întrebările pe care le utilizează, aduce la suprafață gânduri, emoții și experiențe de care nu am fost conștienți și ne ajută să le conștientizăm, să le înțelegem și să le rezolvăm.

Atunci când comunicăm cu cineva și spunem că este “ca și cum… X” sau spunem “este ca o… X” acel X este o metaforă. Folosim metaforle de sute de ori în fiecare zi.

Metaforele sunt uși către o înțelegere mai profundă – a sinelui și a celorlalți. Metoda Limbaj Curat oferă cheia care deschide această poartă a metaforelor.

Această metodă ajută la conștientizarea sentimentelor inconștiente, la aducerea lor la lumină, atât pentru sine și / sau între oameni. Ne ajută să identificăm și să înțelegem însăși structura gândirii.

Întrebările de Limbaj Curat (Clean Language) se concentrează pe metaforele pe care oamenii le folosesc pentru a se exprima.

Astfel, poate pentru prima dată în viață, oamenii simt în sfârșit că sunt auziți și ascultați la un nivel foarte profund. Iar această realizare facilitează schimbări transformatoare și de lungă durată.

Cine este Trainerul acestui Workshop Experiențial

 

Limbaj Curat - Marian Way - Clean Language Marian Way este director al Clean Language și Training Attention, lideri mondiali în aplicarea modelului Limbaj Curat pentru dezvoltarea corporativă, educațională și comunitară.

Ea a susținut cursuri și formări în Marea Britanie, Rusia, Suedia, Germania, Australia, Japonia, India, SUA și acum și în România.

Marian Way este autoarea mai multor cărți:

• Abordări Curate pentru Coachi: Cum să creezi condițiile pentru schimbare folosind Limbaj Curat și Modelare Simbolică

Insights in Space: Cum se utilizează Clean Space pentru rezolvarea problemelor, generarea de idei și creativitate – co-autor cu James Lawley

Deci… vrei să fii #DramaFree: Un jurnal practic pentru reducerea conflictelor inutile în viața ta – co-autor cu Caitlin Walker

Programul Workshopului Experiențial Limbaj Curat


Ziua 1
25/09/2020 9:00 am

25/09/2020 9:00 am

 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata

Pauza

 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata

Ziua 2
Facem treaba buna
si invatam chestii misto
26/09/2020 9:00 am

26/09/2020 9:00 am

 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata

Pauza

 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata

Ziua 3
Invatam cehstii misto
In fiecare zi
27/09/2020 12:00 am

27/09/2020 12:00 am

 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata

Pauza

 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata
 • programul de diminstata

De ce să înveți Metoda Limbaj Curat?

“Cel ce se cunoaște pe sine, cunoaște întregul univers.”

Metoda Limbaj Curat este folosită atât în domeniul personal, de coaching și terapeutic, cât și în mediul de afaceri și corporatist.

Mai jos sunt listate doar câteva dintre sutele de beneficii pe care cunoasterea și aplicarea acestei metode le aduce în viața ta, atât pe plan personal cât și profesional.

Beneficiile Metodei Limbaj Curat

Descoperi adevăratul sens al expresiilor și metaforelor folosite de cel sau cea cu care comunici
AUZI cu adevărat ce se spune, în loc să interpretezi ce se spune
Înțelegi la nivel foarte profund universul interior al interlocutorului
Înveți să comunici cu omul “pe limba sa”
Persoanele cu care comunici se simt înțelese și auzit și ascultate
Înveți cum să aduci “la suprafață” experiențe și trăiri profunde
Înveți cum să comunici fără să influențezi
Înveți un set de întrebări care te ajută pentru tot restul vieții
Înțelegi cum funcționează mintea ta și a celorlalți
Înțelegi mental și experiențial că metaforele sunt adevăratul limbaj al sufleteului, al Sinelui
Înveți cum să folosești metaforele pentru a obține transformările dorite
Descoperi cum vezi și cum interpretezi lumea înconjurătoare și evenimentele din viața ta
Afli care este universul tău interior și modul în care tu experimentezi universul exterior
Înveți o metodă total ne-invazivă de transformare profundă

Testimoniale ale participanților la cursurile de Limbaj Curat

Judith Auslanden Coach și Hipnoterapeut Marian is very patient, fun and humorous and cares about her participants.
Jane Clappison Physiotherapist I find Marian teaches in such a gentle way, I suddenly realise I have covered a LOT of material effortlessly and that I can immediately apply it with confidence.
Margareta Carlsson ICF Coach Am participat la cursul de introducere în Clean Coaching a lui Marian, orgagnizat la Stockholm ... și a fost un curs atât de grozav! Distractiv și, în același timp, practic. Inspirant, semnificativ și util în atâtea domenii. O simplitate, curățenie și jucăușenie în utilizarea limbajului curat, dar în același timp atât de profund, serios și solicitant. Marian este un formator minunat. Sunt atât de bucuroasă că am participat! Mă ajută enorm în toate rolurile mele, ca manager, consultant în management, antrenor, educator, mamă, soție, tovarăș și om. Îl recomand cu mare drag!
Cheryl Winter Executive Coach & Trainer Marian are un stil cald, fermecător, amuzant și încurajator care permite complexitatea Modelării Curate să pară realizabilă pentru toti participanții
Susan Liesemer Therapist, healer, NLP Practitioner, hypnotherapist Limbajul curat este eficient, eficient și blând. Îmi oferă o modalitate de a începe fiecare sesiune și apoi pot intra și alte procese - și îmi oferă o modalitate de a dezvolta ceea ce apare. Oricine din domeniul vindecării are intenția de a lucra cu cea mai eficientă tehnică - și sincer, am considerat că această lucrare este cea mai eficientă. Funcționează pentru mine și știu că funcționează pentru clienții mei. Vrei să faci lucrul care va ajunge la nucleu și Limbă curată ajunge la miez. Este o muncă interesantă de făcut și este o muncă interesantă de primit. Pentru oricine s-a luptat cu ceva de mult și a încercat multe lucruri, acesta este un mod de a vindeca psihicul.
Bev Martin Coach & NLP Trainer Am fost învățat că oamenii au toate resursele de care au nevoie și am crezut asta, dar abia după ce am aflat Limba curată, am găsit o modalitate de a ajuta oamenii să pună mâna pe ei.

GARANȚIA INVESTIȚIEI!

Investiția ta este 100% sigură. Dacă până la pauza de prânz din prima zi de curs simți că nu ai învățat nimic și că nu ai primit nimic de valoare, care să te ajute pe tine în viața personală sau profesională, vom fi bucuroși să îți returnăm investiția.

Avem o experiență de peste 6 ani în domeniu, timp în care am oferit și susținut zeci de programe, atât în România cât și la nivel internațional

limbaj curat - clean langauge - garantie

CERTIFICĂRI

Participând la acest program, îți oferă garanția calității prin certificatul de participare oferit din partea Asociației Română de Hipnoză precum și Certificatele de Calitate ISO

 

 

limbaj curat - clean language - Logo Asociatia Romana de Hipnoza limbaj curat - clean langauge - certificare iso

Învață Metoda Limbaj Curat în Premieră în România!

Ce pierzi dacă ratezi această șansă!

Ai enorm de mult de câștigat participând la acest curs. Dar, dacă nu faci asta, iată ce pierzi:

❌oportunitatea de a învăța cum să comunici la cel mai profund nivel al ființei
❌posibilitatea de a te înțelege pe tine și pe cei din jur
❌o metodă simplă, clară, ce dă rezultate de fiecare dată
❌descoperi limbajul sufletului și cum să comunici esența

❌înțelegi mesajul și informația transmisă de cineva, așa cum este ea percepută și trăită de acea persoană, nu filtrată de mintea ta
❌înveți să asculți și să auzi ce comunică omul
❌auzi cu adevărat ce și se spune, fără interpretările tale, fără să fie “virusată” de gândurile, ideile, emoțiile sau crezurile tale
❌oamenii cu care comunici se simt auziți și ascultați
❌înțelegi oamenii și ei se simt, în sfârșit, înțeleși
❌practici și experimentezi direct vindecările și transformările profunde ale acestei tehnici
❌practici metoda Limbaj curat cu colegii de curs
❌aplici această metodă cu tine personal, pentru a te înțelege mai bine

Întrebări Frecvente

Acest Seminar se adresează atât celor care suferă cât și celor care doresc să ajute pe ceilalți Tehnicile învățate pot fi folosite fie pentru beneficiul personal sau pentru a lucra cât mai eficient cu alții.

DA! Poți să achiți mai puțin recomandând Workshopul Practic Tehnica Săgeata. Pentru fiecare persoană care se înscrie la recomandarea ta, atât tu cât și acea persoană aveți fiecare o reducere de 50 RON

Nu. Fiecare participant are dorințele și nevoile sale personale pe care noi nu le putem acoperi. Prețul de participare îți dă acces la curs și toate beneficiile pe care acesta le aduce în timpul cursului sau după aceea.

Este un Curs Practic?
DA! La fel ca la toate programele organizate de noi, acest Workshop este unul Practic! Asta înseamnă că aplici imediat ceea ce înveți și experimentezi în mod direct efectele tehnicilor încă din timpul cursului.

DA!
La finalul Workshopului Experiențial Limbaj Curat primești un Certificat de Participare din partea Asociației Române de Hipnoză.

DA! Acest Program nu va fi transmis online. Poți învăța Tehnica Săgeata oriunde te-ai afla în lume. Tot ce ai nevoie este un device (telefon/tabletă/computer) și acces la internet.

Da! Poti cumpara DVDuri și cărți din domeniul hipnozei, terapiei și dezvoltării personale. Asigură-te ca ai bani la tine pentru că prețurile acestor produse vor fi mult scăzute față de cele oficiale. Aceste prețuri sunt valabile Doar pe perioada acestui curs.

NU! Acest curs va fi înregistrat doar de către organizatori iar înregistrarea va fi făcută disponibilă ulterior. Cei care participă la acest curs vor putea achiziționa înregistrarea la un preț preferențial.

Bonusuri (În valoare totală de 750 RON)

limbaj curat - bonus - autohipnoza

DVD Autohipnoză

În acest pachet de 4 DVDuri care cuprind înregistrarea video a Seminarului Practic de Autohipnoză găsesti:

7 Tehnici de Intrare în Transă Hipnotică
 8 Scenarii Hipnotice
 Descriere a Modului de Funcționare a Minții
 2 Melodii puternice (folosite în Seminar)
 3 Demonstratii
 Sugestii pentru practicarea Autohipnozei

limbaj curat - bonus - meditatii

5 Meditații de Vindecare și Relaxare

Aceste meditații de Vindecare și Relaxare sunt înregistrate în studio, cu echipament profesionist, la o calitate foarte înaltă. Pentru beneficii maxime recomandăm să asculți la căști.

Meditatie de Iertare si Vindecare a Ranilor Sufletesti
Meditatie de Relaxare si Controlul Stresului
Meditatie de Vindecare cu Lumina
Centrarea In Inima
Meditatie de Ziua ta

 

Detalii Administrative

Pentru buna desfășurare a acestui program, te rugăm să citești cu atenție datele de mai jos:

Pentru plata prin transfer bancar, folosește te rog datele acestea: Nume Firmă: PRO SUCCES SRL
CUI: 15898059
J40/15187/2003
Banca: BCR Plevnei IBAN:RO09RNCB0071011473930001
Înscrierea la acest program este considerată completă în momentul achitării sale integrale.

Dacă ai achitat și nu mai poți participa la curs și anunți cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte, poți folosi investiția ta la un al program al nostru sau pentru a achiziționa produsele pe care le oferim.

Dacă ai achitat cursul și nu mai poți sau nu mai dorești să participi și anunți cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de începerea cursului și dorești returnarea banilor, acest lucru este posibil minus o taxă de administrare de minim 50 RON sau 10% din suma achitată, în funcție de care este mai mare.

Dacă ai achitat și nu te-ai prezentat la curs, banii nu se returnează.

Contact

  Sunt de acord cu Termenii și condițiile website-ului