297,00 lei

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

  • Hipnoza este una dintre cele mai eficiente metode de transformare, atât pentru a obține rezultatele dorite în viața noastră cât și pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm.
  • Hipnoza este o metodă extraordinară de lucru cu oamenii, pentru a rezolva o multitudine de probleme sau de a obține ceea ce își doresc.
  • Hipnoza este o unealtă polivalentă ce poate fi folosită cu succes atât în scop terapeutic cât și ca modalitate de dezvoltare personală.

De ce face hipnoza – minuni? Hipnoza nu este magie și nu are efecte miraculoase, însă este o tehnică prin care lucrezi la nivel subconștient, sediul tuturor emoțiilor noastre. Cele mai multe probleme pe care le avem, fie ele de natură fizică, mentală sau emoțională au la bază evenimente încărcate emoțional cu efecte puternice asupra sănătății sau personalității noastre. Pentru a putea rezolva orice problemă pe care o ai este nevoie să descoperi și să rezolvi cauza, să schimbi percepția, trăirea și atitudinea pe care le ai față de acele momente.

Hipnoza poate fi folosită cu succes ca metodă terapeutică pentru orice dependență (fie ea fizică de un obiect sau emoțională, de o persoană), fobie, frică, dar și pentru rezolvarea unor probleme de sănătate. Ea poate fi însoțită și de alte tehnici adiacente în procesul de vindecare. În cazul problemelor de sănătate de orice natură și gravitate, hipnoza poate fi folosită atât pentru ameliorarea simptomelor, durerilor cât și pentru rezolvarea bolii.

Ea poate fi folosită și pentru a ne crește abilitățile, capacitățile, aptitudinile. Poți folosi hipnoza pentru a învăța mai ușor, pentru a-ți crește capacitatea de concentrare, pentru creativitate sau îmbunătățirea perfomanței sportive. De asemenea o poți folosi și pentru a construi cu mult mai multă ușurință noi abilități pe care nu le ai dar ți le dorești pentru a-ți atinge obiectivele.

Slăbitul, pierderea în greutate prin schimbarea obiceiurilor alimentare și sportive, este o altă situație pentru care hipnoza este foarte căutată, provocând schimbări extraordinare.

Cum ar fi să cunoști cuvintele și expresiile speciale care pot produce starea de hipnoză? Să folosești un limbaj pe care doar puțini îl cunosc și astfel să comunici la cel mai profund nivel al minții umane și să produci transformări. Aceste cuvinte au efect chiar și atunci când cel care te ascultă știe ce faci!

Învață să Hipnotizezi, învață principiile de bază ale funcționării minții și astfel ajungi să obții rezultatlee dorite foarte Rapid și Ușor!

Învață Să Hipnotizezi conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a face primi pași importanți în lumea hipnozei.

Pachetul conține înregistrarea cursului de 2 zile susținut de Eugen Popa, Președintele Asociației Române de Hipnoză, în luna aprilie 2018 la Chișinău.

Ce informații vei găsi in pachetul Învață Să Hipnotizezi ?

✅ Cum funcționează Mintea
✅ Ce sunt Mintea Conștientă, Subconștientă, Inconștientă
✅ Tipuri de Inducție Hipnotică
✅ Cum induci starea de hipnoză și ce faci după aceea

✅Principiile Esențiale pentru a putea realiza orice Inducție de hipnoză
✅Revenirea din Starea de Hipnoză
✅Semnele Stării de Hipnoză

✅Inducția Elman – Inducții Directive
✅Inducția Ericksoniană – Inducții Indirecte
✅Inducții Instante

✅Hipnoza de group – de la 2 la 2000 de oameni
✅Tehnici Autohipnoză – cum să devii propriul tău hipnotist personal și să îți dezvolți și îmbunătățești abilitățile hipnotice
✅Controlul Abreacțiilor – Porpoziția Magică!

✅ Demonstrații hipnoză

Câteva dintre testimonialele participanților la workshop-ul

Un curs excelent – Roxana C

Este un curs pe care l-aș recomanda tuturor persoanelor care lucrează sau tratează oamenii deoarece vor descoperii la acest curs metode mult mai simple de rezolvat a problemelor emoționale și fizice. – Valerica B

Unul dintre cele mai bune cursuri despre consilierea în dezvoltare personală la care am participat. Un stil de predare concis, precis și un limbaj accesibil. – Andrei V

Un curs cu multe informații, în care am primit peste așteptări. Am apreciat punctualitatea, calitatea informațiilor și mixul perfect între teorie și practică. Mulțumesc! – Mihai B

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)