- 17%

899,00 lei 749,00 lei

Introducere în Hipnoză

16-17 mai

09:00 – 17:00

Cluj

 

Hipnoza este cea mai veche concepţie occidentală a psihoterapiei şi, în medicină, s-a dovedit că ajută pacienţii să gestioneze durerea, stresul şi anxietatea şi să combată traumele şi fobiile. De asemenea mai este asociată cu “indreptarea” amintirilor reprimate ce au legătură cu afecţiuni mentale.

Acum, noile cercetări ştiinţifice, susţinute de avansul tehnologic, pun în lumină nuanţele neurologice ale răspunsului creierului la hipnoză.

Hipnoza nu este un fenomen supranatural, nu presupune puteri paranormale din partea hipnoterapeutului, ci este o realitate psihologica construita, similara relaxarii profunde sau starilor meditative specifice culturilor orientale. 

Fenomene asemanatoare celui hipnotic intalnim adesea în viața cotidiana. Tuturor ni s-a intamplat ca atunci cand vizionam un film sau citim o carte captivanta sa nu mai auzim cand cineva ne striga sau suna la usa. Timpul capata alte dimensiuni, atentia devine focalizata pe un singur stimul (filmul sau cartea) cu o pendulare frecventa catre lumea interioara. Chiar si fenomenele de reverie in care ne lasam absorbiti de propriile ganduri si imagini, cand ne transpunem in locuri imaginare, pot fi descrise ca asemanatoare autotranselor hipnotice.


Cu toate acestea, hipnoza nu este decât o unealtă, una foarte eficientă! 
Hipnoza este comunicare, este sugestie, este trăire, este emoție și sentiment! 
Este atât o stare cât și o metodă, este un instrument și o trăire, este transă și este în același timp o condiție naturală a conștiinței, pe care o trăim de zeci de ori în fiecare zi, deși nu suntem conștienți de asta.

Am putea spune chiar că, atâta timp cât nu suntem cu adevărat conștienți, suntem într-o stare de transă.

Acum poți să înveți hipnoza și în România! Până nu de mult, această cunoaștere era limitată doar celor care urmau anumite cursuri de specializare în cadrul facultăților de profil, reducând astfel drastic accesul la informație!

Acest lucru s-a schimbat radical odată cu înființarea Asociației Române de Hipnoză care oferă în mod deschis Traininguri Profesionale de Hipnoză, workshopuri, cursuri și informații din lumea tehnicilor și practicilor terapeutice.

Asociația Română de Hipnoză a deschis noi drumuri în domeniul dezvoltării personale și profesionale facilitând accesul la informații de calitate și introducând pentru prima oară în România Tehnici și Metode inovatoare extrem de eficiente de lucru cu oamenii. 
Printre acestea enumerăm Trainingul Profesional de Hipnoză, Terapia Subliminală, Tehnica Resurselor, SleepTalk Pentru Copii și multe altele! În clipa de față Eugen Popa și Angela Nuțu, fondatorii Asociației Române de Hipnoză, sunt singurii Traineri din România acreditați în aceste metode.

Aceste programe sunt oferite în fiecare an deschis, pentru toată lumea, pentru toți cei care vor să învețe pentru a-i ajuta pe ceilalți, pentru a se ajuta pe sine precum și pentru cei care pur și simplu doresc să își îmbunătățească bagajul de cunoștințe.

Vrei să înveți și tu să hipnotezi?

 

Dacă vrei să afli mai multe despre cum funcționează hipnoza, despre cum funcționează mintea, despre diferitele metode de inducere a stării de transă, Eugen Popa vine la Cluj pentru un weekend extraordinar de introducere în lumea fascinantă a hipnozei!


Aceste program este deschis și accesibil pentru toată lumea, pentru toți cei care vor să învețe pentru a-i ajuta pe ceilalți, pentru a se ajuta pe sine precum și pentru cei care pur și simplu doresc să își îmbunătățească bagajul de cunoștințe.

Hai și tu pe 16-17 mai să descoperi incredibila putere a minții tale!