349,00 lei

Lupta cu kilogramele în plus este una dintre cele mai întâlnite probleme cu care se confruntă omul modern. ei mai mulţi nu au suficientă voinţă, putere sau cunoştinţe.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Există două posibilități de a mânca: una este pentru a te hrăni, a doua este pentru a te elibera de o poftă, o dorință nebună de a mânca ceva. Când mănânci pentru a te hrăni, nu ai cum să ajungi supraponderal sau să ai prea multe kilograme în plus. Când mănânci ca să stăpânești o poftă atunci începi să te îngrași. Oamenii care au depășit un nivel de greutate normal au depășit acel nivel care te hrănește, hrănindu-și constant poftele, emoțiile, nu corpul.

Cei mai mulţi nu au suficientă voinţă, putere, cunoştinţe sau încredere şă meargă la sală, să iasă în parc să alerge sau să se apuce de diete. Toate aceste elemente devin motive valide pe care oamenii le invocă pentru a nu începe procesul de slăbit prin efort. Aşa că, pentru oamenii disperaţi să slăbească, dar lipsiţi de voinţă, au apărut intervenţiile chirugicale de introducere a inelului gastric, folosite mai ales de oamenii aflați la pragul obezității.

Sheila Granger a revoluționat lumea terapiei și a hipnozei introducând o tehnică absolut fantastică de a slăbi sănătos și armonios – Tehnica Inelului Gaastric Virtual. Această tehnică funcționează excelent atât pentru oamenii care suferă de obezitate, greutate în exces dar și pentru cei care își doresc să slăbească doar câteva kilograme pentru a-și crește stima de sine și a se simți mai bine în corpul lor.

Inelul gastric virtual este o nouă tehnică non-chirurgicală care foloseşte puterea hipnozei, precum şi tehnici de CBT şi NLP pentru a-ţi convinge mintea subconştientă că ţi-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului. Tehnica se folosește de puterea minții pentru rescrierea la nivel subconștient a viziunii asupra stilului alimentar și a modului în care te gândești la mâncare. Prin intermediul hipnozei convingi creierul că stomacul este plin după un anumit nivel de admisie.

Terapia  Inelului Gastric Virtual poate fi folosită pentru a ajuta oamenii să slăbească, eliminând toate riscurile unei operații chirurgicale. 

Terapia Inel Gastric Virtual este o tehnică folosită pentru a convinge mintea subconştientă să creadă că are acest inel gastric. Scopul este ca, folosind nivelul subconştient, să accepte faptul că a urmat procedura şi stomacul s-a redus în dimensiune. Mintea este puternică, aşadar dacă subconştientul acceptă sugestiile, atunci şi atitudinea și comportamentul se vor schimba. De obicei, odată cu “amplasarea” inelului gastric virtual, vor fi oferite sugestii cu privire la întărirea încrederii de sine şi schimbarea stilului de viață.

Tehnica Inelului Gastric Virtual se desfășoară pe parcursul a 4 ședințe. Programul are întotdeauna la bază nevoia clientului, se mulează pe nevoile fiecăruia, acestea fiind stabilite în urma analizei de început. Structura programului este generală, detaliile însă sunt particulare pentru fiecare caz.

Când se produc rezultatele? Pierdere în greutate folosint inelul gastric virtual este progresivă şi constantă, rezultalele începând să se vadă după prima ședință.

Testimoniale Curs Terapia Inel Gastric Virtual! Iată ce au spus cei care au participat la curs

Este un curs extraordinar la care am învățat un protocol fantastic având astfel posibilitatea să ajut persoane care suferfă de obezitate, kilograme în plus, sau care pur și simplu își doresc să se simtă mai bine în pielea lor.– M. Mantz

Un curs nu doar util, ci necesar, care inovează cu un increment foarte util destinat tuturor celor care vor să recapete puterea asupra corpului, minții și vieții lor. – M. Pelin

Practic, interactiv, interesant. – Camelia

A fost minunat! Mă determină să mă schimb, să îmi îndeplinesc un vis, un obiectiv pe care îl prioritizez și-l voi împărtăși atât prietenilor, cunoștințelor cât și celor care mă vor căuta. Mulțumesc, Sheila! Mulțumesc încă o dată tuturor celor care mă ajută să evoluez! – A. Ciotloș

Profesionalism de înalt nivel. Un pachet complet de cunoștințe, amosferă destinsă, informații prețioase care pot constitui temelia unei viitoare profesii. Mulțumiri din suflet! – A. Anane

Foarte explicat. Cu multă practică și răspunsuri la întrebări. – C. Vasile

Terapia Inel Gastric Virtual

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)