197,00 lei

Inducția Hipnotică Elman este una dintre cele mai rapide și eficiente tehnici de inducere a stării de transă hipnotică. Dacă până acum doar te gândeai cum ar fi să poți să faci chiar TU o inducție hipnotică, cum ar fi să poți chiar TU să hipnotizezi pe cineva, ei bine, acum acest vis devine realitate.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

S-ar putea să-ți placă și…

Inducția Hipnotică Elman este una dintre cele mai rapide și eficiente tehnici de inducere a stării de transă hipnotică.

Dacă până acum doar te gândeai cum ar fi să poți să faci chiar TU o inducție hipnotică, cum ar fi să poți chiar TU să hipnotizezi pe cineva, ei bine, acum acest vis devine cu ușurință realitate! Și este mult mai simplu decât te-ai gândit vreodată!
Inducția Elman poate fi practicată de oricine, tot ce ai de făcut este să urmezi pașii iar rezultatul va fi cel dorit, o transă hipnotică profundă.

Dave Elman

Inducția Elman poartă numele celui care a “creat-o”, celebrul Dave Elman, cel care a pus bazele aplicării hipnozei în domeniul medical!

Acest video îți pune la dispoziție acum tehnica pe care Dave Elman o folosea pentru a induce starea de transă hipnotică, ceea ce îi permitea să obțină rezultate extraordinare cu clienții săi.
Acum poți ȘI TU să obții aceleași rezultate, folosind-o cu succes!

ATENȚIE: Oricine poate fi hipnotizat cu ușurință folosind această tehnică ce are o rată de succes de peste 90%! Pentru ca cineva să fie hipnotizat, este esențial ca acea persoană să își dorească acel lucru. Atunci nimic nu va putea să prevină starea de transă!

În acest video înveți care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, ordinea lor, precum și rostul lor și scopul lor.
Fiecare pas este demonstrat și explicat.
Pentru fiecare pas există o serie de elemente pe care le poți folosi astfel încât să ajuți clientul să treacă mai departe, până ai încheiat complet procesul de inducție și astfel, clientul a ajuns într-o stare de transă hipnotică!

 

Cine este Eugen Popa?

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.
Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)