Elimină durerea și suferința emoțională cauzate de eveinmentele traumatice din trecut!

– Formare Internațională în IEMT –

Terapia Integrativă prin Mișcarea Ochilor

Vindecarea problemelor emoționale cum ar fi Depresia, Anxietatea, Fobiile, Stresul Post Traumatic și multe altele.

Am apărut și pe

Când ai învățat să ai problemele emoționale de care vrei să scapi?

Ești suma reacțiilor și emoțiilor din trecut!
De-a lungul vieții, trecem prin foarte multe evenimente, unele mai frumoase și fericite, altele, mai negative, care ne-au afectat neplăcut.
Acestea din urmă ne fac să spunem “sunt nefericit”. Repetând acest lucru de-a lungul timpului, ajungem să spunem “sunt nefericit” sau, “am depresie”.

Cu alte cuvinte, ajungem să ne identificăm cu stările emoționale negative și să ne descriem prin acestea.
“Sunt trist”, “sunt depresiv”, “sunt bolnav”, șamd, conduce de cele mai multe ori la “nu pot face acea acțiune” sau “nu pot să zâmbesc, pentru că sunt depresiv”.

IEMT te ajută să te dezveți de aceste stări și atitudini pe care le-ai învățat de-a lungul timpului și îți redă libertatea de trăire și manifestare.

Este o metodă excelentă pentru tratarea și eliberarea de probleme cum ar fi: Depresia, Emoțiile negative din trecut, stresul post traumatic, Fobii și stări de anxietate, Dureri cronice, Atacuri de panică și multe altele…

IEMT te ajută să descoperi și să elimini credințele limitatoare care creează și susțin acest stări și manifestări.

Gândește-te doar, cum ar fi să scapi de aceste probleme într-o… clipită?

Suntem oare sclavii trecutului?

Din fericire pentru noi, NU, nu suntem. Iar IEMT este una dintre cele mai bune metode de eliberare de suferințele trecutului.

Din prima clipă a vieții suntem influențați de tot ce se află în jurul nostru, de familie, de societate, de religie, cu prieteni.
Toate aceste influențe se insinuează în viața noastră din fragedă copilărie și devin crezurile noastre, care apoi ne conduc viața.

Din păcate, multe dintre aceste crezuri sunt limitatoare, negative sau chiar nocive. Asta înseamnă că ele ne conduc viața fără ca noi să realizăm acest lucru decât când este deja prea târziu, când deja suferim de pe urma lor.

Aceste suferințe pot lua forma unor stări de depresie, frici și fobii, alergii, dureri fizice, adicții si dependențe, probleme în relații și câte și mai câte.

Nu există om pe lumea asta care să nu se fi contruntat vreodată cu astfel de probleme.

IEMT este o metodă rapidă, profundă și foarte ușor de aplicat care rezolvă aceste probleme “cât ai clipi din ochi”!

Se spune că ochii sunt poarta sufletului.

Ei bine, IEMT pătrunde în suflet prin această poartă care se deschide larg, pentru a scoate la lumină și a elibera, toate acele crezuri și emoții negative și limitatoare pe care nu le mai dorim în viața noastră.

Este o metodă de eliberare emoțională și psihologică din lanțurile trecutului astfel încât să poți, în sfârșit, să trăiești o viață fericită, sănătoasă, împlinită și cu sens.

Vrei și tu asta?

Cum lucrează IEMT – Terapia Integrativă prin Mișcarea Ochilor?

A fost de-ajuns doar o privire…

Cu alte cuvinte, ne ajută să rezolvăm problemele emoționale și psihologice folosindu-ne de… mișcarea ochilor.

IEMT identifică și rezolvă modul în care o persoană a învățat să simtă și să reacționeze față de anumite persoane sau situații și evenimente.

Deși modul de lucru este foarte simplu, acesta produce rezultate profunde, într-un timp foarte scurt. Practic, omul se gândește la problema cu care se confruntă în timp ce urmărește mișcările realizate de practicantul IEMT, în fața ochilor săi.

Această metodă extrem de eficientă este excelentă pentru tratarea traumelor emoționale, a depresiei, fobiilor, anxietății, atacurilor de panică sau stresului post traumatic.

În plus, IEMT nu are nevoie de detalii ca să funcționeze. Este una dintre puținele metode prin care poți ajuta pe cineva fără să îți dezvăluie informații sensibile. Practic, poți ajuta un om, fără să cunoști problema sa. Iar acest lucru, este de o valoarea inestimabilă pentru foarte mulți oameni!

Terapia Integrativă prin Mișcarea Ochilor, dezvață ființa de vechile mecanisme automate de reacție și răspuns. Acest proces de dezvățare și re-educare se realizează în timp ce persoana accesează acele amintiri și evenimente din trecut. Practic, te ajută să te eliberezi de emoții și interpretări negative pe care nu le mai dorești în viața ta.

Cine este trainerul Formării Internaționale în IEMT?
Terapia Integrativă prin Mișcarea Ochilor

Andrew Austin CREATORUL IEMT - TERAPIA INTEGRATIVĂ PRIN MIȘCAREA OCHILOR

Despre trainer

Andrew T. Austin este unul dintre cei mai renumiți terapeuți din Marea Britanie, fiind recunoscut la nivel mondial având o vastă experiență în domeniul NLP și al coachingului. Andrew este autorul celebrei cărți, The Rainbown Machine – Tales from a Neurolnguistic’s Journal și creatorul mai multor metode terapeutice, Metaforele Mișcării și IEMT fiind doar câteva dintre ele. Andrew are un background in neurologie și neurochirurgie și a utilizat din plin aceste cunoștințe atunci când a creat tehnicile sale revoluționare. Metodele sale au fost incluse in Enciclopedia SAGE a Teoriilor în Consiliere și Psihoterapie.

Așa că, nu mai zăbovi, apasă pe butonul de mai jos și Înscrie-te Acum.

Programul Formării Internaționale în IEMT


Ziua 1 - Ingineria Emoțională
- Dezactivarea Amprentelor Emoțiilor folosind IEMT
- Certificare Internațională -
 • Introducere în structura IEMT
 • Mișcarea Ochilor și accesarea Indicilor Vizuali 3D
 • Exercițiu introductiv și calibrarea schimbării de reprezentare
 • Modelul IEMT de bază și urmărirea amprentei
 • Tulburarea de stres post traumatic și codificarea timpului
 • Modelul complex IEMT

Întrebări Frecvente

NU! Nu ai nevoie de diplome sau atestate pentru a învăța cum să ajuți oamenii

Tot ce ai nevoie este dorința de a învăța și de a ajuta mai departe.

De-a lungul timpului ne-am bucurat de prezența a mii de oameni din cele mai variate domenii, de la ingineri la contabili, de la antreprenori la psihoterapeuți, de la agenți de vânzări la profesori universitari, de la doctori la mecanici, de la consultanți, coach, traineri la muzicieni și artiști plastici. Acum este rândul TĂU!

Te așteptăm cu drag!

DA!

La finalul acestei Formări Internaționale în IEMT Terapia Integrativă prin Mișcarea Ochilor primești un Certificat de Participare din partea Asociației Române de Hipnoză.

În plus, această fomrare internațională este certificată de IEMT International.

Recomandăm tuturor participanților să devină membrii în această instituție internațională de prestigiu.

*pentru a deveni membru al IEMT Internațional se achită în plus o taxă anuală de 30 Lire Sterline care se vor achita direct către IEMT Internațional.

Certificate

La finalul Formării Internaționale în IEMT primești un Certificat de Participare care atestă că ai primit informațiile predate și acum ai cunoștințele necesare pentru a obține rezultatul dorit.

Ce înveți la Formarea Internațioanlă în IEMT?

 • 1Ce sunt și cum lucrezi cu Amprenta Emoțiilor
 • 2Ce sunt Indicii de Accesare Vizuali
 • 3Cum vindecăm o emoție folsind Mișcarea Ochilor
 • 4Ce este o reprezentare Mentală
 • 5Cum ajută IEMT în tratarea Stresului Post Traumatic
 • 6Ce este o Amprentă a Identității
 • 7Ce este o Amprentă Emoțională
 • 8 Cum lucrezi la cauză folosind IEMT
 • 9Ce este Modelul de Identitat
 • 10Cum modifici accesare inconștientă a unei emoții
 • 11Cum schimbi Amprenta Kino-Somatică Negativă
 • 12Cum folosești Metafora pentru a schimba starea

Bonusuri

Legea de aur a unui program sau serviciu de succes este: promite cât mai puțin și oferă cât mai mult.

Ei bine, nouă ne place să oferim. MULT!
Participând la Formarea Internațională în IEMT, primești următoarele bonusuri din partea noastră:.

 • Manualul Cursului cu toate tehnicile explicate și detaliate
 • Înregistrarea Video a acestei formăi internaționale la un preț preferențial, doar pentru participanți (în sală sau online)
 • Colecție de Clipuri Video cu demonstrații realizate de Andy Austin
 • Acces la un grup privat pe Facebook, doar pentru participanții la acest training

Ce Pierzi dacă nu te înscrii?

Nimănui nu îi place să vorbească despre pierderi. Nimănui nu îi place să piardă sau să rateze o șansă, oricât ar fi ea de mică.
Anumite șanse vin doar odată iar aceasta este una dintre ele!

Andy Austin este unul dintre cei mai căutați și ofertați traineri din lume la ora actuală iar faptul că vine a doua oară în România, după un an, este o excepție uriașă pe care o face, având în vedere programul extrem de încărcat pe care îl are. Cei care au participat la Workshopul Metaforele Mișcării confirmă calitățile de excepție ale lui Andy, în testimonialele pe care le-am postat mai jos.

Dacă nu participi la acest workshop de Fomare Internațională în IEMT – Terapia Integrativă prin Mișcarea Ochilor, pierzi astfel șansa de a învăța, practica și experimenta această tehnică. Și asta, fiind sub directa îndrumare a creatorului tehnicii.
Aceasta este singura dată când Andy Austin va preda el însuși această tehnică în România!

Mai mult de atât, pierzi șansa de a-i ajuta pe oamenii care chiar au nevoie.
Foarte multă lume suferă de Depresie, Atac de Panică, Fobie, Anxietate, Adicții și Dependențe și, din păcate, foarte puțini sunt în stare să ajute în aceste probleme. Este cu adevărat păcat să nu înveți să îi ajuți.
Suprema ignoranță nu este să nu știi, ci să ai acces la informație și să refuzi să înveți

Este timpul să treci la fapte!

Testimoniale de la Participanții la cursurile IEMT

Louise Staden, Hipnoterapeut și Practicant NLP De când am participat la formarea în IEMT am practicat această tehnică cu 90% din clienții mei cu rezultate incredibil de pozitive. Modulul avansat IEMT mi-a oferit ocazia de a rafina tehnica IEMT și de a mări diversitatea problemelor pentru care care voi folosi această tehnică. Cele două zile au fost foarte informative, cu un ritm bun și întotdeauna extrem de interesante. Cred că acest curs mi-a extins foarte mult abilitățile de terapeut.