149,00 lei

Fiecare dintre noi are Resurse. Acestea alcătuiesc personalitatea noastră și individualismul nostru.Fiecare Resursă are scopul său, menirea sa și este Manifestată în planul conștient la un moment dat, pentru o anumită perioadă de timp. Identificarea Resurselor îți dă puterea și controlul asupra vieții tale astfel încât în sfârșit poți să alegi ce vrei să faci cu viața ta!

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descarcabil.

S-ar putea să-ți placă și…

Teoria Resurselor Personalității este bazată pe un concept propus de Paul Federn (contemporan cu Freud) care susține că personalitatea nu este un întreg omogen, static și imuabil ci este alcătuit din Părți.
Aceste Părți, sunt numite Resurse pentru că fiecare dintre ele au diferite calități și abilități și împreună compun personalitatea ființei umane.

Fiecare dintre noi are Resurse. Acestea alcătuiesc personalitatea noastră și individualismul nostru exact așa cum statele sau județele unei țări, alcătuiesc acea țară, sau precum o echipă este alcătuită din membrii săi, din jucătorii săi.
Fiecare Resursă are scopul său, menirea sa și este Manifestată în planul conștient la un moment dat, pentru o anumită perioadă de timp. Atunci când spunem că trăim o anumită stare, putem spune de fapt că, o Parte din noi, o Resursă, este atunci activă și manifestată sau, este în planul conștient.

Identificarea Resurselor îți dă puterea și controlul asupra vieții tale astfel încât în sfârșit poți să alegi ce vrei să faci cu viața ta!

Acest Seminar Practic Intensiv este unul introductiv, făcând parte dintr-un program mai larg de 8 zile pe care Asociația Română de Hipnoză îl oferă excusiv și în România.

Seminarul Practic de Identificare a Resurselor este susținut de Eugen Popa, singurul Trainer din Europa Acreditat de către Resource Therapy International și Angela Nuțu, psihoterapeut și coach.. Eugen Popa a studiat direct cu Gordon Emmerson PhD și este Trainer și Supervizor Terapia Resurselor.

Acest DVD conține:

  • Prezentarea Conceptului și Originile sale
  • Manualul cursului
  • Prezentarea Tehnicii
  • Demonstrații
  • Întrebări și Răspunsuri

Testimoniale Seminar ldentificarea Resurselor Interioare! Iată ce au spus cei care au participat la acest seminar:

Un prilej excepțional de a înțelege teatrul mental, psihologic al oricărui individ uman. – Nicoleta N.

Am conștientizat forța și puterea din mine. Mulțumesc pentru că existați. – Cerasella M.

Super traineri – 10! O experiență deosebită și semnificativă. – Corina B.

Felicitări. Un curs excelent pentru cine dorește să-și îmbunătățească calitatea vieții. Să înveți să-ți folosești calitățile potrivite în momentele potrivite cât și cum să eviți capcanele interioare. – Eduard P.

 

Cine sunt trainerii?

 

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

Angela Nuțu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)