[Partea 3] Metode practice de Autovindecare prin Puterea Minții

Ti-am vorbit în partea a doua a cursului de autovindecare despre incredibila putere a gândurilor, cuvintelor tale și atitudinea cu care privești suferința, indiferent de natura ei. De asemenea, despre importanța extraordinară pe care o au micile exerciții și tehnici pe care le poți integra în programul tău, în cursul firesc al zilelor tale, pentru a te menține sănătos, puternic și echilibrat.

 

În următorul video am pregătit pentru tine încă trei tehnici de autovindecare prin puterea minții.

Autovindecarea este pentru toată lumea. Orice om poate să folosească aceste tehnici și să își facă viața mai frumoasă, mai ușoară, mai sănătoasă, mai ales.

 

Când vorbim despre sănătate nu țintim doar absența bolilor, ci mai mult decât atât căutăm un echilibru fizic, psihic și emoțional. Tocmai bazându-ne pe această definiție ne putem preocupa de vindecare și însănătoșire prin astfel de tehnici, prin puterea minții și a sufletului. Pentru că de fapt vorbim despre echilibrare și armonizare în ansamblu.

Atunci când vine vorba de sănătate putem acționa în două moduri:

– una este cea a prevenției, și știm cu toții că este mai ușor să previi decât să vindeci și

– cea a vindecării și rearmonizării propriu-zise. Schimbă atitudinea ta față de evenimentele pe care le trăiești și vei constata că și evenimentele se vor schimba în bine.

 

În ceea ce privește conexiunea minte-corp, autovindecarea cuprinde următoarele condiții fundamentale:

  • Mintea contribuie la însănătoșire
  • Mintea nu contribuie la îmbolnăvire
  • Corpul se află în comunicare permanentă cu mintea
  • Comunicarea este benefică pentru ambele categorii de aspecte fizice și mentale, ale stării de bine
  • Din momentul în care persoana primește un tratament în care are încredere, se relaxează și permite desfășurarea naturală a reacției de vindecare

 

Cum reușim să îndeplinim aceste condiții?

– să ai încredere în process

– să-ți rezolvi îndoielile și teama

-să fii atent la gândurile tale, să nu emiți mesaje conflictuale, care să se încurce unele cu altele.

-să deschizi canalele comunicării dintre minte și corp.

-să renunți la control și să permiți sistemului de vindecare să-și facă treaba.

 

Autovindecare prin Puterea Minții

 

Am strâns cele mai bune tehnici într-un seminar online intensiv de Autovindecare la care te invit pe 19 Septembrie pentru a descoperi cum poţi te priveşti la nivel holistic şi să obţii o viaţă sănătoasă pe toate planurile. Te poţi înscrie AICI.

Seminarul Practic de Autovindecare îți oferă tehnici și metode pe care le poți folosi singur, autonom, nu pentru a evita și a renunța la ajutorul unui profesionist ci pentru al optimiza și complementa.
Tehnicile pe care le vom prezenta la acest curs te ajută să re-descoperi acest potențial fenomenal care se află în tine, de cele mai multe ori în stare latentă și odată descoperit, să îl folosești astfel încât să obții vindecarea corpului și a sufletului tău!
Cine sunt trainerii?
?Angela Nuțu
Angela Nuțu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării
? Eugen Popa
Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză. Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii
seminar autovindecare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *