297,00 lei

*Produsul este dispnonibil exclusiv in format online descărcabil.

Cine sunt Eu?
De ce sunt aici?
Care este scopul meu în viață?
Cum mă pot conecta cu sufletul meu?

Dacă și tu ți-ai pus aceste întrebări măcar o dată, înseamnă că în interiorul tău există o dorință puternică pentru cunoaștere, înțelegere și conștientizare.

Ești o ființă complexă, remarcabilă. Totuși, în acest moment, poate ești conștient doar de o mica parte a sinelui tău. Știm cu toții că suntem mai mult decât mintea și corpul nostru – cea mai profundă parte a ființei noastre este sufletul nostru, spiritul, conștiința superioară.

Legătura noastră cu nivelurile superioare, fie că ne referim la ele ca la Divinitate, Sine Superior sau Univers începe și se termină în interior. Suntem cu toții capabili să ne conectăm la o dimensiune mai înaltă a ființei noastre, să ne creștem nivelul de conștientizare și integrare. Suntem cu toții capabili să descoperim calea cea mai bună pentru noi înșine, să ne întoarcem spre interiorul nostru, să învățăm să ne iubim, să ne vindecăm și să ne înțelegem locul în acest minunat Univers.

Toate îndrumările mai înalte vin din interiorul nostru atunci când învățăm să ne ascultăm.

Pentru a răspunde acestor profunde căutări și pentru a-i ajuta pe oameni să descopere adevărata lor esență, cea spirituală, am gândit workshop-ul și DVD-ul de Hipnoză Spirituală, în care am împletit atât tehinici spirituale străvechi cât și cele mai avansate tehnici de hipoză spirituală pentru dezvoltare personală și sufletească.

Ce vei găsi in programul Hipnoză Spirituală?

– Ce este spiritualitatea și de ce este esențial să înțelegem termenii săi
– Cum folosim și de ce este foarte important să utilizăm tehnici hipnotice pe calea spirituală
– Utilizarea tehnici Samyama pentru dezvoltarea spirituală
– Modalități de comunicare cu Subșconștientul
– Tehnici de lucru cu partener
– Tehnici Spirituale pentru Revelarea Sinelui
– Comunicarea cu Sinele Superior
– Tehnici de Respirație
– Tehnici Spirituale pentru Revelarea Sinelui
– Comunicarea cu Sinele Superior
– Tehnici de Respirație

– Meditații ghidate

Iată ce spun o parte dintre cei care au participat la curs:

  1. Informații vaste și complexe, traineri  cu multă experiență și un nivel înalt de cunoștințe. Este un curs foarte frumos, compact, cu multă informație. – Raluca
  2. Sunt fascinată de informațiile primite. Trainerii sunt minunați si foarte documentati. Voi încerca să lucrez cu mine și persoanele dragi pentru dezvoltarea capacităților de cunoaștere de sine. – Mariana
  3. Informatii practice, s-a observat dăruirea si pasiunea pentru cunoasterea minții umane.

 

Cine sunt trainerii?

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

 

Angela Nuțu

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)