349,00 lei

O introducere convingătoare, fascinantă și antrenantă în lumea hipnozei de scenă cu cel mai renumit hipnotist de scenă din lume, Richard Barker.

*Produsul este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Pentru prima oară în România, Asociația Română de Hipnoză a organizat un workshop internațional de Hipnoză de Scenă. Timp de 3 zile, Richard Barker – cel mai renumit hipnotist de scenă din lume, a împărtășit secretele din spatele show-urilor sale de succes.

Hipnoza de stradă și show-urile de hipnoză sunt cele care au fascinat mințile a milioane de oameni în ultimul secol, și cele care au stârnit cel mai mult curiozitatea asupra acestei fascinante puteri a minții umane. De-a lungul timpului, hipnoza a fost asociată cu trucuri de control al minții, iluzionism, magie, pendul fermecat şi alte mituri. Dincolo de toate miturile, hipnoza de scenă este mai puțin misterioară și mai mult tehnică și experiențială decât ți-ai putea imagina.

Ca orice activitate de succes, Hipnoza de Spectacol are pași clari care trebuiesc realizați pentru a obține rezultate. Hipnoza este și știință și artă. Iar pentru a putea realiza un spectacol de hipnoză este necesar să ai o atitudine și un mindset corect. Hipnoza de spectacol are rezultate cu adevărat spectaculoase atunci când știi ce ai de făcut. Iar acest succes  vine din însușirea și apoi practica tehnicilor specifice.

Hipnoza de scenă nu este însă doar un mijloc de divertisment. Tehnicile specifice hipnozei de spectacol îți oferă posibilitatea de a învăța și tehnici avansate de comunicare, te ajută să ai mai multă încredere în tine și te învață cum să oferi siguranță în orice tip de interacțiune. Hipnotistul de scenă este cel care știe cum să cucerească publicul folosindu-se de toate resursele sale: limbaj verbal, nonverbal, umor, încredere de sine.

Un hipnotist de scenă va lucra întotdeauna în cele mai grele condiții – în fața unui public numeros, gălăgios, cu așteptări mari. Pentru că nu își permite să greșească, un astfel de hipnotist este dotat cu calități care, în cazul în care vrei să le inveți te pot ajuta si pe tine să te descurci în orice condiții în viața personală și profesională.

 

Cine este Richard Barker?

 

Richard Barker este cel mai mare hipnotizator al Americii la ora actuală, trainer și autor a două cărți bestseller.
Richard se află de peste 20 de ani în topul celor mai căutați hipnotiști în industria hipnozei de spectacol, călătorind la nivel global pentru a susține spectacole și traininguri de hipnoză în cele mai mari săli de spectacol din lume, dar și pentru importante companii și organizații private din lume.

Uimitorul spectacol de scenă oferit Richard se bucură de un succes masiv, fiind produs în 38 de țări. A fascinat mintea a peste 500.000 de spectatori din întreaga lume precum și a multor celebrități din lumea showbiz-ului international.

Richard a apărut cu show-ul său pe sute de canale media din întreaga lume, printre care NBC, CBS, ABC, Fox, Glamour Magazine, Huffington Post, Reader’s Digest, Google Talks etc. în emisiuni ca The late Late Show cu James Corden, The Today Show sau Entertainment Tonight.

“Ofer oamenilor o introducere convingătoare, fascinantă și antrenantă în lumea hipnozei. Iar asta îi face pe subiecții cu care lucrez să devină foarte curioși și interesați de puterea nemărginită a minții lor și a lucrurilor pe care le pot obține folosind-o.” – Richard Barker. 

 

Ce vei găsi in cursul online Hipnoză de Scenă cu Richard Barker?

 

 • Bazele Hipnozei de Scenă
 • Pregătirea Spectacolului – Ce faci înainte de spectacol
 • Introducerea hipnozei și prezentarea hipnozei de spectacol către public
 • Teste de sugestibilitate
 • Cea mai eficientă metodă de a alege voluntarii pentru demonstrațiile de hipnoză
 • Inducția și Transa Hipnotică
 • Scenete și sketchuri de hipnoză
 • Programarea participanților în timpul și după spectacolul de hipnoză
 • Sugestiile post hipnotice
 • Cum organizezi spectacolul și cum îl promovezi
 • Cum pregătești sala și cum comunici cu organizatorii
 • Ce esențial să faci în timpul fiecărui spectacol de hipnoză de scenă
 • Cum vinzi produsele și serviciile tale după un spectacol de hipnoză
 • Demonstrații și practică

*Cursul este susținut în limba engleză cu traducere  în limba română

Iată ce spun parte dintre participanții la curs:

Cel mai mult m-a impresionat la acest workshop profesionalismul și practicalitatea abordate în cele 3 zile. Deschiderea și sinceritatea trainerului sunt de admirat pentru că alți specialiști ezită să ofere un bagaj atât de mare de informații și insight-uri din domeniu. – Cristian Gog

Este inedit modul în care mai poate fi folosită hipnoza, iar inducțiile instante par să fie elementare în hipnoza de scenă. Richard este un show man desăvârșit, iar workshopul a fost plin de exerciții practice și de abia aștept să pun în prcatică ce am învățat. – Mihai Brighiu

Partea practică, împreună cu explicațiile pas cu pas au făcut din acest workshop un adevărat instrument în practicarea hipnozei. Simplitatea, deschiderea și modul de abordare a trainer-ului au deschis apetitul fiecăruia pentru Hipnoza de Scenă. – Catalin Dimofte

 

Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)