69,00 lei

Acest program conține o ședință demonstrativă de Identificare a Resurselor Interioare realizată de Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză. Eugen este Trainer Internațional Terapia Resurselor, singurul Trainer din Europa Acreditat de către Resource Therapy International.

*Acest produs este disponibil exclusiv in format online descărcabil.

Auzim mereu despre puterea nebănuită a Subconștientului nostru. Despre resursele extraordinare pe care le avem și despre faptul că deja avem soluții la problemele cu care ne confruntăm.Toate aceastea sună foarte frumos în teorie însă arareori se și concretizează.
Este adevărat, avem Resurse fenomenale și nebănuite dar exact asta este și problema. Pentru că sunt nebănuite, atunci sunt și nefolosite!

Teoria Resurselor Personalității este bazată pe un concept propus de Paul Federn (discipol al lui Freud) care susține că personalitatea umană nu este un întreg omogen, ci este alcătuită din mai multe părți sau resurse interioare.
Aceste resurse au diferite calități și abilități care ne construiesc personalitatea și ne pot influența în mod benefic sau dimpotrivă ne pot determina reacții și manifestări nedorite.

Scopul Identificarii Resurselor Interioare este acela de a descoperi resursele pe care fiecare persoană le are pentru a le întări și folosi pe cele benefice. Faptul că știm de exisența resurselor noastre, precum și capacitatea de a le accesa ne poate fi de mare folos în dezvoltarea noastră personală, sub toate aspectle sale: fizic, social , emoțional, mental și spiritual.

Iată câteva dintre beneficii:
1. Putem să retrăim în siguranță profunzimea stărilor emoționale din copilăria noastră, indiferent de vârsta pe care o avem acum
2. Putem să simțim iubire
3. Devenim asertivi atunci când este necesar
4. Putem să devenim agresivi și protectori atunci când este necesar
5. Putem vorbi cu siguranță, încredere și putere în public
6. Putem să primim critici fără să ne simțim atacați sau abuzați
7. Alegem când dorim să folosim aspectul nostru logic sau romantic, sau oricare altul
8. Ne bucurăm de o sănătate mai bună
9. Alegem ce Resursă să folosim și când
10. Putem să schimbăm la comandă starea mentală sau emoțională pe care o trăim

Acest program conține o ședință demonstrativă realizată de Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză. Eugen este Trainer Internațional Terapia Resurselor, singurul Trainer din Europa Acreditat de către Resource Therapy International.

În această demonstrație Eugen lucrează cu Alexandra, care dorește să aibă acces direct și rapid la Resursa sa Interioară numită Fericire. În cazul ei, Fericirea este ca un Fluture. La începutul ședinței Eugen explică care sunt pașii și ce înseamnă Resursele Interioare iat apoi începe procesul de Descoperire și Identificare a Resurselor sale.

* acest produs este disponibil doar în varianta pentru descărcare electronică.

 

Cine este Eugen Popa?

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.
Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.
Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.
Format

Electronic(Descarcă Acum), Fizic(+Taxe Curier)