Workshop Practic Hipnoză Spirituală

Workshop Practic Hipnoză Spirituală
Start Time
09:00
17 October 2018
Finish Time
17:00
18 October 2018
Adresa
Hotel Capital Plaza

Spiritualitatea – această continuă căutare a sacrului și realizare a Sinelui – este un subiect din ce în ce mai important pentru omul modern. Tot mai mulți oameni își îndreaptă atenția spre interior, singurul loc unde se poate realiza orice transformare, vindecare și singurul loc în care liniștea și bucuria depind doar de tine.

Există o serie de motive pentru care spiritualitatea devine tot mai importantă pentru mulți oameni din întreaga lume.Poate cel mai important este că spiritualitatea nu se bazează pe reguli, pe doctrine, pe credințe învățate, pe religii ci pe alegere conștientă și creștere individuală. Spiritualitatea se bazează pe căutarea în interior, pe libertatea de a alege pe baza autocunoașterii și a experiențelor, trairilor proprii .

?Cine sunt Eu?
?De ce sunt aici?
?Care este scopul meu în viață?
?Cum mă pot conecta cu sufletul meu?

Dacă și tu ți-ai pus aceste întrebări măcar o dată, înseamnă că în interiorul tău există o dorință puternică pentru cunoaștere, înțelegere și conștientizare.

Ești o ființă complexă, remarcabilă. Totuși, în acest moment, poate ești conștient doar de o mica parte a sinelui tău. Știm cu toții că suntem mai mult decât mintea și corpul nostru – cea mai profundă parte a ființei noastre este sufletul nostru, spiritul, conștiința superioară.

Legătura noastră cu niveluri superioare, fie că ne referim la ele ca la Divinitate, Sine Superior sau Univers începe și se termină în interior. Suntem cu toții capabili să ne conectăm la o dimensiune mai înaltă a ființei noastre, să ne creștem nivelul de conștientizare și integrare. Suntem cu toții capabili să descoperim calea cea mai bună pentru noi înșine, să ne întoarcem spre interiorul nostru, să învățăm să ne iubim, să ne vindecăm și să ne înțelegem locul în acest minunat Univers.

Toate îndrumările mai înalte vin din interiorul nostru atunci când învățăm să ne ascultăm.

Pentru a răspunde acestor profunde căutări și pentru a-i ajuta pe oameni să descopere adevărata lor esență, cea spirituală, am creat Workshopul Practic de Hipnoză Spirituală.

Vino și tu să înveți atât tehinici spirituale străvechi cât și cele mai avansate tehnici de hipoză spirituală pentru dezvoltare personală și sufleteasc

Ce ți-am pregătit pentru cele 2 zile de curs?

✅Elemente esențiale și principii de bază pe calea spirituală
– Ce este spiritualitatea și de ce este esențial să înțelegem termenii săi
– Cum folosim și de ce este foarte important să utilizăm tehnici hipnotice pe calea spirituală
– Utilizarea tehnici Samyama pentru dezvoltarea spirituală
– Modalități de comunicare cu Subșconștientul

✅Introducerea și Practicarea unor Tehnici Spirituale Orientale și Occidentale
– Ce este Rugăciunea Inimii și efectele sale
– Tehnici de lucru cu partener

✅Tehnici Spirituale Avansate
– Tehnici de Meditație și Hipnoză Spirituală
– Tehnici Spirituale pentru Revelarea Sinelui
– Comunicarea cu Sinele Superior
– Tehnici de Respirație
– Altarul Sufletului

✅Trezirea Sufletului
– Folosirea Hipnozei Spirituale și a tehnicilor spirituale pentru a afle scopul vieții
– Conștientizarea Sufletului prin Respirație
– Meditația de Integare a informațiilor

✅ Sesiuni de lucru cu grupul
✅Practică

Intră în contact cu Nivelurile Superioare ale Sufletului Tău!
Învață metode moderne și tehnici străvechi de comunicare, vindecare și înălțare spirituală! Te poți înscrie aici – www.hipnozaspirituala.ro

?Dacă nu poți ajunge în sală, poți participa la workshop Live Online de oriunde te-ai afla. Participarea online presupune sa poți participa live în cele două zile de curs în intervalul 09-17.

Cine sunt Trainerii?

ANGELA NUȚU (www.angelanutu.com)

Angela Nuțu este Vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză, trainer internațional, psihoterapeut și coach. In prezent își pregătește doctoratul în cadrul UMF Carol Davila, specializare psihologie medicală.
Angela Nuțu are o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării cu echipe și grupuri. Experiența sa vastă cuprinde NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

EUGEN POPA (www.eugencpopa.ro)

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, trainer și speaker internațional.
Eugen Popa susține traininguri și workshopuri în Asia, Statele Unite ale Americii, Brazilia și Europa. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Detalii și înscriere – www.hipnozaspirituala.ro