Training Profesional de Hipnoză

Training Profesional de Hipnoză
Start Time

02 March 2020
Finish Time

07 March 2020
Adresa
Hotel Siqua

Hipnoza te ajută să te ajuți și să ajuți.
Tratarea fobiilor, atacuri de panică, dureri, depresie, sunt doar câteva dintre afecțiunile care pot fi tratate și rezolvate foarte rapid și eficient utilizând hipnoza.

Hipnoza este o unealtă extraordinar de eficientă fie că vrei să o folosești pentru a avea o viață mai bună sau pentru a-i ajuta pe alții prin ședințe de terapie sau consultanță!

Așadar, hipnoza este o unealtă polivalentă ce poate fi folosită cu succes atât în scop terapeutic cât și ca modalitate de dezvoltare personală.

De ce face hipnoza minuni?

 

Hipnoza nu este magie și nu are efecte miraculoase, însă este o tehnică prin care lucrezi la nivel subconștient, sediul tuturor emoțiilor noastre. Cele mai multe probleme pe care le avem, fie ele de natură fizică, mentală sau emoțională au la bază evenimente încărcate emoțional cu efecte puternice asupra sănătății sau personalității noastre.

Pentru a putea rezolva orice problemă pe care o ai este nevoie să descoperi și să rezolvi cauza, să schimbi percepția, trăirea și atitudinea pe care le ai față de acele momente.

Diferența dintre hipnoză și terapiile vorbite (de exemplu terapia cognitiv-comportamentală) este că terapiile vorbite se adresează minții conștiente și comunică la nivel rațional în timp ce hipnoza comunică la un nivel emoțional, mergând pe ideea că de cele mai multe ori cauza problemelor este la nivel subconștient.

Hipnoza poate fi folosită cu succes ca metodă terapeutică pentru orice dependență (fie ea fizică de un obiect sau emoțională, de o persoană), fobie, frică, dar și pentru rezolvarea unor probleme de sănătate.

Ea poate fi însoțită și de alte tehnici adiacente în procesul de vindecare. În cazul problemelor de sănătate de orice natură și gravitate, hipnoza poate fi folosită atât pentru ameliorarea simptomelor, durerilor cât și pentru rezolvarea bolii.

Hipnoza poate fi folosită și pentru a ne crește abilitățile, capacitățile, aptitudinile. Poți folosi hipnoza pentru a învăța mai ușor, pentru a-ți crește capacitatea de concentrare, pentru creativitate sau îmbunătățirea perfomanței sportive.

De asemenea o poți folosi și pentru a construi cu mult mai multă ușurință noi abilități pe care nu le ai dar ți le dorești pentru a-ți atinge obiective.

Dacă vrei să fii mai bine, să te dezvolți și să îi ajuți și pe alții atunci hipnoza este cel mai bun instrument pentru că acționează la nivel de crezuri, nu doar la nivel de gândire sau raționament. Nu îți poți schimba viața fără să îți schimbi crezurile, transformarea trebuie să se producă la un nivel profund.

Acest Training Profesional de Hipnoză are fundații solide, cu rădăcine adânci în practică și aplicarea directă cu clienții.

Trainingul Profesional de Hipnoză organizat de Asociația Română de Hipnoză este unic în Europa, fiind primul de acest gen din România, cuprinzând o selecție extraordinară de tehnici terapeutice de la cele de bază până la tehnici foarte avansate.

Aceste tehnici le puteți găsi exclusiv la acest Training care înglobează experiența și cunoașterea de o viață a unora dintre cei mai buni terapeuți din lume cum ar fi, Dave Elman, Gerald Kein, Roy Hunter, Edwin Yager PhD, Gordon Emmerson Phd.

Trainingul este susținut de Eugen Popa, cel mai bine pregătit specialist și Trainer de Hipnoză din România.

Programul complet și detalii înscriere: www.hipnoza.ro/training

Acest Training este cel mai practic și mai aplicat curs de Hipnoză din România, oferind cel mai mare număr de tehnici și metode terapeutice și transformaționale dintre toate programele de profil existente în clipa de față pe piața românească.

De ce să participi și tu?

 

Diferența dintre hipnoză și terapiile vorbite este că terapiile vorbite se adresează minții conștiente și comunică la nivel rațional în timp ce hipnoza comunică la un nivel emoțional, mergând pe ideea că de cele mai multe ori cauza problemelor este la nivel subconștient. Hipnoza nu pune deci accentul pe ce crezi tu sau clientul tău despre problema pe care o ai/are ci lucrează mai profund pentru că întreaga transformare se petrece subconștient.

Participă la Trainingul Profesional de Hipnoză dacă vrei să înțelegi mai bine principiile funcționării minții și să practici chiar tu hipnoza încă din prima zi. Vei reuși să lucrezi cu tehnici de hipnoză și de autohipnoză, vei învăța ce criterii trebuie să îndeplinească sugestiile astfel încât acestea să acționeze profund și să creeze transformările pe care le dorești.

Trainingul Profesional de Hipnoză se adresează atât celor care sunt interesați de dezvoltarea personală, celor care doresc să se cunoască și să își rezolve conflictele și problemele din viață sau să fie mai buni, să exceleze în ceea ce fac cât și celor care lucrează cu oamenii, în domeniul terapiei, în mediul sănătății cum ar fi, traineri, coach, terapeuți, consilieri, consultanți, medici și personal medical.

  • La acest Training poate participa ORICINE, indiferent de pregătirea profesională sau academică! Acest training nu impune restricții și limitări și este oferit din dorința de a ajuta cât mai multă lume, din domenii cât mai diferite, în mod profund și stabil
  • Trainingul este susținut de Eugen Popa, cel mai pregătit specialist din România în domeniul hipnozei, având o vastă experiență în domeniu, atât în practicarea tehnicilor predate, cât și în predarea efectivă și susținerea de traininguri și formări.
  • Trainingul  oferă PESTE 50 de Tehnici Practice, aplicate, care te ajută să te ajuți sau, să îți ajuți clienții și pacienții să obțină rezultatele dorite. Nici un alt Training nu oferă un bagaj atât de mare de informații la ora actuală, într-un timp atât de scurt.
  • Stilul de predare și de curgere al Trainingului este unul foarte simplu și în același timp extrem de eficient: Prezentăm tehnica, explicăm tehnica, demonstrăm tehnica, exersezi tehnica, experimentezi tehnica, urmat apoi de întrebări și răspunsuri. În acest fel, procesul de învățare este unul complet, fiind în același timp atât teoretic cât și practic și experiențial!
  • După terminarea Trainingului, rămânem în contact, oferind suport și susținere fiecărui participant în parte, fie prin întâlniri de grup sau discuții particulare.
Programul complet și detalii înscriere: www.hipnoza.ro/training

 
înscrie-te acum!
 

Despre Eugen Popa

 

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Mottoul său este Învață, Crește, Dăruiește și îl manifestă constant prin transmisiunile Live de pe internet precum și prin cursurile pe care le susține în întreaga lume.

Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

De-a lungul timpului Eugen a adus în România tehnici noi de terapie și dezvoltare personală cu scopul de a ajuta atât specialiștii în terapie și psihoterapie cât și cei core doresc să se ajute singuri.Printre aceste tehnici enumerăm: Tehnica Rewind, Terapia Subliminală, Terapia Părților, Terapia Resurselor, Metoda SleepTalk, Inelul Gastric Virtual și multe altele.

Află mai multe despre Eugen Popa: www.eugencpopa.ro

 

Traineri
Eugen Popa