- 40%

249,00 lei 149,00 lei

Seminar Autohipnoză Avansată

13 iunie 2020

10:00 – 17:00

Exclusiv Online

 

Cu toții ne dorim o viață mai bună, o viață fericită, fără griji și stres, fără probleme de sănătate sau de altă natură. Ne dorim să fim cei mai buni în ceea ce facem, fie că vorbim de planul profesional, personal, academic, sportiv, interpersonal sau spiritual.
Autohipnoza este, probabil, cea mai eficientă metodă de transformare și dezvoltare personală. Este cheia care ne ajută să deschidem larg poarta minții noastre subconștiente și să explorăm adâncurile ființei nostre. Această tehnică este folosită cu predilecție pentru a rezolva anumite probleme dar și  pentru a crea noi aptitudini sau a dezvolta anumite abilități.
Autohipnoza are rezultate excelente în tratarea unor situații cum ar fi: anxietate, fobii, atacuri de panică, obiceiuri dăunătoare (fumat, alcool, supraalimentație), insomnie, depresie, tulburări comportamentale dar și în controlul și gestionarea durerii. De asemenea, autohipnoza este deja foarte folosită pentru dezvoltare personală și atingerea perfomanței: sport, artă, îmbunătățirea rezultatelor academice și creșterea abilităților profesionale.
Pe scurt, oricare ar fi scopul tău în ceea ce te priveşte pe tine, autohipnoza te poate ajuta. Ai acum șansa să preiei, în sfârșit, frâiele vieții tale și să îți duci viața așa cum vrei TU, așa cum îți dorești tu, pentru că Autohipnoza îți permite să reiei controlul asupra vieții tale, pentru totdeauna!

Participă la următorul Seminar Practic de Autohipnoză organizat de Asociația Română de Hipnoză și:

– Înveți tehnici de Autohipnoză
– Înveți cum să creezi sugestii și autosugestii care chiar generează transformări și nu doar sună frumos
– Înveți cum funcționează mintea umană și cât de ușor este să preluăm controlul asupra sa
– Primești Scenarii Hipnotice gata făcute pentru tine, pe care le poți utiliza după cum dorești
– Practici și Experimentezi starea de transă hipnotică
– Intri în contact cu Subconștientul tău
– Descoperi noi orizonturi ale minții tale

 

Cine sunt trainerii?

 

Angela Nuțu

Angela Nuțu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării

 

Eugen Popa

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză. Eugen Popa oferă programe de pregătire profesională și personală adresate atât specialiștilor și terapeuților cât și publicului larg, interesat de aceste domenii.

0/5 (0 Reviews)