Limbaj Curat – Workshop Experiențial

Limbaj Curat – Workshop Experiențial
Start Time
09:00
25 September 2020
Finish Time
17:00
27 September 2020
Adresa
Hotel Siqua

O nouă premieră în România: Tehnica Limbaj Curat cu Marian Way!

Tehnica Limbajului Curat este o tehnică de interogare și discuție folosită în special pentru descoperirea, explorarea și lucrul cu metaforele personale ale oamenilor.

Metaforele sunt parte intrinsencă din viața noastră, din modul în care trăim, experimentăm și descriem viața noastră. Este practic imposibil să descriem evenimentele prin care trecem, trăirile pe care le avem, gândurile pe care le gândim fără să ne folosim de metafore, figuri de stil sau expresii. Iată de ce limbajul este atât de important. Insă în cadrul terapiei, nu este suficient să acorzi atenție limbajului clientului, este absolut necesar să știi cum să-i adresezi întrebările potrivite.

Secretul Transformării și al vindecării se află în întrebările pe care le adresăm iar calitatea acestor întrebări reprezintă fundamentul, calității vieții pe care o trăim.

Problema este că, de cele mai multe ori, întrebările sunt… „pătate” sau „impregnate” de sistemul de gândire și de crezurile celui care le adresează. De aceea este atât de greu să comunicăm la nivel profund cu cineva și, să ni se auzim cu adevărat vocea sufletului persoanei cu care comunicăm.

Atâta vreme cât nu ne menținem un limbaj curat, fără presupuneri și fără subtilități, răspsunsurile pe care le primim sunt din start eronate, pentru că sunt influențate subtil de însăși întrebarea noastră.

Pentru a putea extrage o informație cât mai pură din partea pacienților și clienților săi, David Grove, creatorul Clean Language (Limbaj Curat) a pus la punct un set de întrebări care sunt extraodinar de lipsite de conținut dar în același timp, foarte profunde și clare.

Aceste set de întrebări au fost perfectate de-a lungul a zeci de ani de practică directă cu mii și mii de oameni, atât de către David Grove cât și de elevii săi, Marian Way, Penny Tompkins, James Lawley și mulți alții.

 

Beneficiile Metodei Limbaj Curat

✅Descoperi adevăratul sens al expresiilor și metaforelor folosite de cel sau cea cu care comunici
✅AUZI cu adevărat ce se spune, în loc să interpretezi ce se spune
✅Înțelegi la nivel foarte profund universul interior al interlocutorului
✅Înveți să comunici cu omul „pe limba sa”
✅Persoanele cu care comunici se simt înțelese și auzit și ascultate
✅Înveți cum să aduci „la suprafață” experiențe și trăiri profunde
✅Înveți cum să comunici fără să influențezi
✅Înveți un set de întrebări care te ajută pentru tot restul vieții
✅Înțelegi cum funcționează mintea ta și a celorlalți
✅Înțelegi mental și experiențial că metaforele sunt adevăratul limbaj al sufleteului, al Sinelui
✅Înveți cum să folosești metaforele pentru a obține transformările dorite
✅Descoperi cum vezi și cum interpretezi lumea înconjurătoare și evenimentele din viața ta
✅Afli care este universul tău interior și modul în care tu experimentezi universul exterior
✅Înveți o metodă total ne-invazivă de transformare profundă

înscrie-te acum!

 

Cine este trainerul?

Marian Way

Marian Way este director al Clean Language și Training Attention, lideri mondiali în aplicarea modelului Limbaj Curat pentru dezvoltarea corporativă, educațională și comunitară.

Ea a susținut cursuri și formări în Marea Britanie, Rusia, Suedia, Germania, Australia, Japonia, India, SUA și acum și în România.

Traineri
Marian Way